4108
  • simcompany
    Csige, azt hiszem megvan az msn-em neked. Beszéljünk már egy lehetséges bajnokságról.
  • VO101 tvr
    Van Dijon Short, igen. Kevés indulóval elég is lenne az Abarth-os mezőnynek.
  • VO101 tvr
    És hogyan lehetne megtudni?
  • csige791
  • csige791
    A szervert az 500servers adja, nem tudom mi lehet a gond.

Az 1.0-ás dijon-ban már van Short config? Én nem néztem, csak a bétát.
  • VO101 tvr
    Dijon Short
  • lac coo
    Engem végig kísértett egy kék pálcika asztal! :))))
  • VO101 tvr
    Nem értem ezt a laggolós dolgot... Nálam rendben volt mindenki. Akkor írt már ki nekem is pirossal magas pinget, mikor a boxba Esc-eltem. Korábban senki nem panaszkodott, csak ezen a szerveren van gond.
  • simcompany
    nekem a mai is jó, legalább nem kell pályát tanulni :)
  • csige791
    Az nem baj ha hozol embereket. :) Sajnos csak 15 fős egy szerver, de ha igény lesz rá akkor szerválok még egyet.
  • csige791
    Lehet, hogy nem készül el oschersleben, ha holnap estig nem kapom meg az 1.0-át akkor pálya változást kell eszközölnünk az Abarth futamra.

Addig is lehet ötletelni, ki hol menne.

pályalista
  • simcompany
    akkor az miatt lesz.

nem baj. próbálok pár értelmes arcot toborozni jövő hétre. majd TS-es elmagyarázom nekik a dolgokat, mert nekem is kb a második futamra állt össze a story.

az tetszik hogy a féktávokat meg kell tisztelni, csakúgy mint a valóságban :)
  • csige791
    Az oldal angol szerveren van, én meg Angliában, így nem tudom Magyarországról milyen de nekem villámgyors.
  • lac coo
    Én próbáltam lassú de stabil setupot csinálni, gondoltam ,hogy sok lesz az a 13 kör .... Megérte, sokan csúszkáltak előttem ...

Utolsó körben meg elengedtem valakit aki nem is lekörözött :))))
    De jó volt, köszi !
  • csige791
    A netkar sajátossága, hogy aki utánad lép a szerverre annak csak akkor tölti be az autómodelljét mikor megállsz vagy nagyon lassan mész (ki is írja, hogy loading models) amég ez nem történik meg addig egy kék asztal van az autója helyett.
  • csige791
    Ez a repülőrajt jó ötletvolt. Két hete az első kanyarban a fél mezőny kiesett, most meg szinte senki.

Ha sikerül toboroznom 1-2 versenybírót a BT-be akkor megpróbálok leszervezni egy rövidebb bajnokságot.
  • b-type
    én is csak picit voltam...benéztük a cimbivel a csillagok háborúját aztán kirugtam :D
    egy verseny, két forgás, egy pit mert kifogyott a benya ,..de megint jó volt.
  • viziloitato
    Engem kergetett egy asztal, vagy fordítva. Az mi lenne? Lekörözött? De miért nem autóként látom?
  • simcompany
    jó ez, rá kell érezni. kösz a lehetőséget. megveszem :)
  • bardocz
    Tóvári volt az, 600 valahanyas pingje volt néha, előttem is repkedett, de szerencsére megúsztam:)
  • lac coo
    Valaki csúnyán laggoolt körülöttem ,alig mertem menni, mindenhol ott volt :)))) Még az égen is láttam repkedni :)
  • Alexease
    Most nekem sem jott ossze;)
    Eleve 8 elott ertem haza, csak beugrottam. Regen mentem vele, azt sem tudtam, ki kivel van;) Betoltottem egy sajatnevu elmentett setup-ot, mentem par kort, de kanyartol kanyarig benaztam, nem tudtam korbemenni?! Aztan raneztem a detupra, es valami elvetemult volt, ossze-vissza beallitasokkal, raadasul asszinkronos:D
    Minimal, gyors setup gyuras, de nem jott ossze, raadasul, meg tankolni is elfelejtettem;D
    Majd jovoheten, addig ismet osszebaratkozom a programmmal;)
  • bardocz
    Jó volt az első verseny! Másodikon nem indulok, mert éhes is vagyok, meg holnap matek zh, és még picit kéne rá készülnöm
  • simcompany
    nagyon lassú ez az oldal, legtöbbször be sem jön. csak nálam a bibi?
  • csige791
    Figyelem!
    A szerveren megbeszéltük, hogy 8 kor kezdunk, lehet még jönni!
  • simcompany
    megpróbálkozom vele. hátha összebarátkozom a játékkal :)
  • csige791
    Emlékeztetőül:

II. King of Prato (Demó futam)

Időpont: 2010.09.12 Vasárnap, 19:00 óra

Pálya: Prato Full GP
    Autó: Formula Ford 1600cc (F1600)

Kvalifikáció: 15 perc
    Versenytáv: 2x12 kör.
    Rajt: Repülő Rajt (Szabály)

Szerver: netKar.hu
    Pass: kesjar

nK PRO 1.1 demó letöltés.

• csige791
    A Repülő Rajt így néz ki.
  • b-type
    ooo...egy hátsókerekes sportautó, és kész is vagyok. :)
    Ez az össz bajom az NKp-val..nem szeressem a formula szimeket, a kicsi fityó meg...hajh, azért egy nyers F40...
    ..még Tiff is tisztelettel küldte:
  • GPx8
    Szvsz. egyedül ezt nem lehet megcsinálni.
  • Alexease
    Kunosnak voltak/vannak elkepzelesei egy hasonlo koncepciorol, mint az iRacing. Elsosorban az eladasok, fejlesztesek, kontrolalhatosag miatt.
    Ez mar a masodik promoja a Fiat/Ferrari-val, igy ebbol meg akarmi is lehet;) Palyak biztos lesznek benne. Talan kesobb meg valami plusz auto is.
  • VO101 tvr
    Ha szerencsénk van, az olaszok a Ferrari támogatásával a nKPro alapokra felépítik az iRacing európai konkurrenciáját. Itteni formula autós kategóriákkal és pályákkal. Remélhetően lényegesen olcsóbban.
  • b-type
    Ilyen félgondolat is segít abban hogy holnap megvegyem ezt a Ferkás cuccot..de komolyan. :)
  • Alexease
    Ha esetleg ebbol a Ferraris "promo" szimbol lesz valami penze Kunosnak, az talan elorelenditi a nKP2 fejlodeset;) Ha meg a palyamodolas is megjobban beindulna, az meg ratenne egy lapattal;) Sajnos a nepszeruseg/eladas/bevetel/fejlesztes erosen osszefuggo dolgok;) Foleg, ha nincs megfelelo hatszel;)
  • KTom
    abban igazad van, hogy nem elterjedt, MÉG.
    De szerintem tényleg az egyik legvalósabb feelinget adó szim, fejlődik is, úgyhogy lassan csak közkedveltebb lesz.
    Egy-két online versenyt még kipróbálok, de szerintem utána úgyis megveszem :)
    köszi a válaszokat
  • VO101 tvr
    A repülőrajtos indulást szerencsés lenne definiálni. Gondolok itt előírt minimum-maximum sebességre, honnan lehet versenytempót menni és előzni, mennyire szabad gumit melegíteni kormányrángatással, fékezgetéssel stb. Mert ezekből szoktak félreértések lenni. És autótörések még rajt előtt is akár.
  • csige791
    Annyiban lett lebutítva, hogy már vannak olyan segítségek, mint például az automatikus boxutcai speedlimiter, illetve belehet állítani, hogy az autó összes rendszere és a motor is járjon mikor kezded a játékot, tehát néhány segítség került bele, hogy több -nem csak fanatikus- játékoshoz is eljusson.
    A játéknak vannak még hibái, például a verseny közbeni boxkiállás csak FULL módban működik helyesen, viszont az meg annyira durva, hogy tényleg csak fanatikusoknak való, bár én szeretem (gpc-ben használtuk).

LFS-el szerintem várd meg S3-at (valamelyik pénteken érkezhet ) mert közben érkezni fog rFactor 2 is ráadásul egyre kevesebben bíznak scawenékban, az is lehet soha nem jön el az S3, az S2 meg szép lassan kifog halni, ráadásul ha S3-ban nem lesznek megcsinálva a hangok minimum rf vagy nk szintre akkor az már elég vicces lesz feeling szempontjából a többihez képest.

A páylákat nem igen tudod kipróbálni 1.1-el megvétel nélkül de a minőségükre túl sok panasz nem lehet, a legtöbb gtr, gtl konvert, ha jól tudom. A régebbi demóval elvileg megy minden pálya, de annak meg szinte köze nincs az 1.1-hez, mert szerintem ott minden autó extrémen alul kormányzott, már akkor is megvolt a teljes játék de nem is nagyon használtam ez miatt.

A versenyekre meg nyugodtan gyere mert ezek még csak teszt/fun futamok, tök mindegy milyen gyors vagy. Időt nem tudok most mondani , mert mostanában szinte csak új pályákat teszteltem.
  • VO101 tvr
    Megéri.
  • gabesz752
    Valószínűleg a "centering spring" okozta a hibát. 100%on volt, de nem volt bepipálva. Most jó minden. Tetszik ez a játék. Tényleg óvatosan kell vezetni. Úgy kezdtem neki, mintha Rfactor F1-es moddal játszanék. Az eredmény, hogy visszaváltásoknál mindig keresztbe álltam. Utána rájöttem, hogy itt nincs automata gázfröccs visszaváltásnál...
  • Alexease
    Nem lett butitva, csak mas lett (modositootak a gumikat, a diffit es sokminden mast).

A vasarlasnal azt is vedd figyelembe, hogy sajnos az nKP nem olyan nepszeru mint az rFactor vagy az LFS. Csak nehany tucat ember hasznaja;) Nincsenek (vagy legalabbis keves) free szerverek, alag van 1-2 bajnoksag, nem lehet modolni, a plusz palyak is csak mostanaban kezdtek megjelenni.