• csige791
    Na lenyomtam első hivatalos versenynapomat nK PRO-val a GPC-ben. Beszámoló következik:

Pálya: Crema
    Sprint Race: 6 kör.
    Main Race 18 kör.

Az egész procedúrát egy szép kis büntivel kezdtem, ugyanis nem mentettem el a prequal legjobb köröm replay-ét és itt az a szabály, hogy a pq végén szúrópróba szerűen be kell küldeni, sajnos én is beleestem a sorsolásba, csak ugye nem volt mit beküldenem.
    Időmérőről DQ, azaz uccsó rajthely, és a futamokon 30sec időbünti, mindkettőn. Ja igen csak a B csoportba sikerült kvalifikálnom magam a 3 csoport közül. (21. hely az össze s pilóta közül).

Igazán a program tudására voltam kíváncsi, így nem annyira az eredményért autóztam, inkább egy nyugodt öreges tempót toltam, de azért adtam a gumiknak mert leginkább ezek viselkedése érdekelt hosszabb távon.

Azt kell, hogy mondjam megvagyok elégedve. A 18 körös futamon már igencsak figyelni kellet kb a futam felétől kezdve. A setem igen kiélezett fékerőelosztással volt megáldva így futam közben kénytelen voltam előrébb állítani mert a gumik kopásával igen csak instabil lett az verda a féktávokon. Ilyenre más szimeknél nem volt gondom, tetszik.
    A másik ami feltűnt, hogy igencsak számít a gumi spórolás. A győztes (2. lettem) igen agresszív vezetés technikával volt megáldva, a futam elején elég brutál sebesség különbséggel érkezett meg rám (én spórolós üzemmódban toltam végig) majd miután megelőzött, kezdett lassan elhúzni, viszont a verseny vége felé láthatóan belassult és amikor utolértem láttam, hogy igencsak küzd a verdával, míg nekem csak kisebb gondjaim voltak, szóval szerintem hosszabb futamokon számíthat a Button vs Hamilton effektus.