• Alexease
    Igen, en sem ertem miert kellett kivenni;) Ahelyett, hogy fejlodne, bovulne, kovetne az LFS-szintu szolgaltatasokat (mindent mindennel lehet allitani), kicsit visszafejlodik (bar ezt Ok a nagyobb kozonseg fele nyitas erdekeben, "egyszerusitesnek" hivjak). Persze jobb lett, szebb lett..., erzodik Kunos-nak a iRacing idoszaka (meg versenyeztem is vele:P), pl. bekerult jobboldalra-alulra, hogy "netKarPro":)

Sajnos, kicsi a szimes tabor, hogy ennyi szimet kiszolgaljon, igy kicsit karbavesz sokminden (vagy forditva:P):(

Ott a WRS, szerintem teljesen jo lehetne. Az update utan raadasul jo iranyba indultak el. Fizikas, mar az elso kanyarban erezni, hogy van benne "anyag". Es ha jol emlekszem, szabadon modolhato.

Vagy ott az XMR. Abban is van anyag boven, hardcore-modon megpakoltak mindennel. Kicsit az is "docog" (a jol megszokott ISI-s, Papy-s, LFS-es kezelofeluletekhez, rendszerhez kepest), de azert hasznalhato. Es modolhato, nem is akarhogy.

De emlithetnem meg a VGP3-at (ismet kiforrott fizika, modolasi lehetoseg, egyedi, profi palyaepites) vagy a RACER-t is...

Sajnos kicsi a szimestabor, es anelkul (es persze bevetel hianyaban) keves a motivacio, a lehetoseg a komolyabb fejlesztesre, folytatasra, bovitesre.