| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Nekem pedig pont ez az egyik -ha nem az egyetlen- problémám az iRacing rendszerével, hogy bármikor mehetek futamot, és beleszámít a bajnokságba.
Nekem az tetszik az autó versenyzésben, hogy úgy kell gyorsnak lenned , hogy nem hibázhatsz, mert lehet hogy egy 50 körös futamon végig nagyon gyors vagy és precíz, de ha a 49.-ben az egyik fékezési ponton 10 méterrel később fékezel akkor - bocsi a kifejezésért- baszhatod a 49 tökéletes és nagyon gyors kört. Vagy amikor 2-3 kanyaron keresztül egymás mellett mész egy versenyzőtársaddal, és tudod , hogy nem hibázhatsz mert ha hibázol komolyan befolyásolhatja bajnokságban az esélyeidet.
Na szóval az iRacing ezt a feelinget egy tollvonással áthúzta, mert ha kiesel csökken ugyan az SR de félóra múlva kezdődik a köv. futam ami nem baj mert versenyezni kell, csak akkor az már ne számítson bele a bajnokságba .
Na szóval ez a gondom, hogy nincs meg az a feeling, hogy csak egy lehetőséged van. De ezt könnyen kijavíthatják a saját szerveres dologgal. Erre várok már jó ideje.