4108
  • JuanG
    neked van fa-árnyék?? a régi youtube-os videon van, nekem nincs...
  • Alexease
    Ja, ez igy kar volt, hogy kikerult:/ De ez megint Kunos-eknak a "hulyesege", ha mar 2 eve kint volt ez a cucc, lefutott, miert nem lehetett odaadni a teljes nKP verziohoz?! Vagy bele a Trial/Demo-ba, talan lett volna nehany uj ember, vagy a fizetos reszebe, igy talan tobb elofizeto. De igy, megint csak lehuzas, negativ kritikak vannak:/ Hasonloan az Abarth demohoz, ami Olasz, igy sokan mar a weboldalnal meghatralnak...

Kunos-eknak elsosorban a program eladasa, talalasa, nepszerusitese, supportja stb. nem mukodik...
  • JuanG
    a netkar namie toyota supra és mounten sprint pálya jobban visszaadta az érzést :)
  • JuanG
    hát ez így önmagában harmatgyenge :((...többet vártam ettől a hillclimb cucctol, de abs nélkül és beállítások nélkül vezethetetlen, nem igazán élvezhető számomra...
  • Alexease
    A banner ala is kitettem a linket (MSzK), es legyen az oldalon, ha valaki lemaradt volna rola:)

Magyar szimulátoros közösségi oldal
  • Máté94
    Nem az volt a baj!

Billentyűvel nem megy egérrel meg igen:D
  • lac coo
    .

Kapcsold áram alá az autót , egérrel, ahol a piros vacak van a műszerfalon ...
  • pointer4
    Háát, igen, gyakorlottabb emberek részére van kitalálva
  • Máté94
    Csak elindulni nem lehet:)
  • lac coo
    .

Be is linkelem rF topikba :)))))
  • csige791
    Van abarth demó.
    itt
  • Alexease
    Teljesen kulonallo. Ez a regi 1.0.3-as netKarPro, ami ala be tettek a palyat es az autot, es a rendezvenyeken ossztogattak a CD-ket:) Gumigyarto, auto, csapat meg egyeb reklamnak:)

Sajnos az engine is regi, raadasul erosen le van butitva (beallitasok). Minimal beallitas, semmi setup.
  • JuanG
    most töltöm, ez most a netkar alá megy be vagy teljesen különálló?
  • MatHY
    hát jónak jó de a mostani vamivel jobb :)
  • Alexease
    A 2-3 evvel korabbi netKarPro-bol keszult promocios program.
  • MatHY
    #1842 hsz
    ez most mi? driving simulation
  • MatHY
    ez most mi?
    bocs ha hülye kérdés
  • lac coo
    Itt lassan őrölnek a malmok. Vérlobbanást nem kapunk a nagy izgalmaktól ,megjelenésektől ! :DDD
  • Alexease
    Sajnos a mostani nKP verzioval nem megy a palya, valszeg azert mert nem "kor palya":/
  • Máté94
    Semmi probléma!
  • Alexease
    Tobbekkozott ezt sem ertem az nKP "hozzaallasaban", hogy ha mar evek ota kesz van ez a palya, az a promo cucc nem penzes (ha jol tudom), ha az autot nem is adjak oda az nKP-hez, legalabb a palya megjelenthettek volna idokozben, mezesmadzagnak:) Ez a palya meg egyik szimben sem volt benne, raadasul hillclimb, tobb mint 30 kilometer (bo 10 perc menetido:P).
  • lac coo
  • Alexease
    Megneztem:)
    Ez a 2-3 eve megjelent CD-s promo cuccnak a "letolthetosege":) Meg fapadosabb mint az alap:) "regi" lehetosegekkel.
  • Alexease
    Az autorol infok:
    - Kepek
    - Weboldal
    - Videok

A palyarol infok:
    - Videok
    - Weboldal + kepek
  • Alexease
    ELVILEG (most ertem haza, meg nem probaltam!).

Marangoni Driving Simulator (netKarPro + Osella PA-21S (Olasz HillClimb Car) + Trento-Bondone palya)!

http://tyre.marangoni.com

• attila2323
    Nekem sem.
  • lac coo
    Nálatok vannak most szerverek ? Nekem egyet sem lát ....
  • csige791
    Mar majdnem 1 hete írtam a készítőnek, hogy akkor adnak-e nyereménynek teljes játékot, amiről beszéltünk, de nem válaszolnak. Szóval lehet megyek iracingezni...
  • lac coo
    Én már valami normális esőt szeretnék látni egy felső kategóriás szimben ... És persze nem grafikai elemekre gondolok elsősorban, arra ott a Simbin saga, de speciel azon kívül hogy jobban csúszik semmi ....
  • attila2323
    Valaki nem tudna nekem setet adni? Egyenlőre még csak demóm van de nagyon tetszik.
  • b-type
    Az FFB nem, elégedett vagyok a NetKar megoldásával.
    Viszont a pályák ja...erre nem lehet azt mondani hogy nem kell, pláne hogy több közte a kedvenc pályám (ebbe a mondatba bele lehet kötni vastagon .

Na de szal nekem a pályák úgy kellenek hogy legyen, tudod...amikor csak akarom kiforgassam-beforgassam, körbepisilhessem hogy ez az enyém.
    Nekem nem csak az illúziója kell, hogy az enyém.
  • symbol
    a pályák pedig és az FFB hiányozhatna :) minimum. :)
    nincs jobb ilyen téren. a statisztikákról nem beszélve. (bár telemetriai még nincs) :)

amúgy jaja Alex :) lol-os :D
  • csige791
    Hát ha lenne valamiféle magyar bajnokság szeruség az ugy volna jo hogy kivalasztani egy bajnoksagot ami megy officialban is és azzal parhuzamossan, csak a magyar bajnoksagban egy probalkozas lenne... ez az álmom :)
  • Alexease
    Ket nap alatt annyi iRacing hozzaszolast generaltunk az NKP topic-ban, ami az iR topicba 2 het alatt sem jon ossze:DDDDDD

Ettol a sajat szerver inditasi lehetosegtol nem kell megijedni, ez nem fogja megszuntetni az alap bajnoksagokat;) Eleve plusz fizetos, elsozor "kevesen" fogjak hasznalni, raadasul ez heti 1 futamot jelent. Ez egy plusz, logikus szolgaltatas, egyelore, semmi tobb.

Nezzuk a jo oldalat, hogy ha veletlenul, valami csoda folytan, kedvet kap az itteni (vagyis az iR topic-os:P) kozonseg, hogy kiprobalja, fusson egy sajat versenyt (x auto, y palya, z idopont stb.), akkor meg van ra a lehetosege. Ennyi:)
  • b-type
    Egyik nem zárja ki a másikat..azaz ligázhatsz, és mellette még pluszban heti 15 futamon elindulsz ha bírod.

Én rendesen rá voltam indulva az iRacing-re főleg a Radical miatt, de aztán elmúlt.
    Ez a baj a rendszerrel,..ha nem tetszik baxhatod :D Nekem nem tetszik.
    Azért szoktam fizetni amiért jár, ami majd a pénzből lehet azért nem, nincs annyi.

Meg hát na, egyébként is, nekem tényleg nem hiányzik az iRacing-ből semmi ahogy írtam is, csak a jó arcok akik nyomják.
  • symbol
    Akkor indulj egy héten egyszer. Egyszerű.

b type free: ez sép és jó, egy részével egyet is értek, de a problémám nem változott, volt, hogy egy héten több mint 15 futamon indultam iracingben, nekem is elég jó a viszonyítási alapom.

Meg más; Én versenyezni akarok elsősorban nem haverkodni. Az így is mehetne, mert esténként olyanokkal edzek, mindig akiket már megszoktam :P

A fordított sorrenddel meg ilyenekkel tényleg jól el lehetne mókázni, meg jó lenne a kiállás is, meg a teljes futamhossz, meg etecera. Számos előnye van az tuti, de majd meglássuk milyen profin lett kivitelezve a dolog, meg hogy mennyien vevőek rá itt.
  • csige791
    off:
    Starting with the new season on November 3rd, iRacing will also be introducing hosted racing, opening their simulation to private leagues and racing clubs. Hosted iRacing turns regular iRacing subscribers into Series Hosts, all that’s needed is a PQR (Practice/Qualifying/Race) package that is available for $3 per package.
  • csige791
    Nekem pedig pont ez az egyik -ha nem az egyetlen- problémám az iRacing rendszerével, hogy bármikor mehetek futamot, és beleszámít a bajnokságba.
    Nekem az tetszik az autó versenyzésben, hogy úgy kell gyorsnak lenned , hogy nem hibázhatsz, mert lehet hogy egy 50 körös futamon végig nagyon gyors vagy és precíz, de ha a 49.-ben az egyik fékezési ponton 10 méterrel később fékezel akkor - bocsi a kifejezésért- baszhatod a 49 tökéletes és nagyon gyors kört. Vagy amikor 2-3 kanyaron keresztül egymás mellett mész egy versenyzőtársaddal, és tudod , hogy nem hibázhatsz mert ha hibázol komolyan befolyásolhatja bajnokságban az esélyeidet.

Na szóval az iRacing ezt a feelinget egy tollvonással áthúzta, mert ha kiesel csökken ugyan az SR de félóra múlva kezdődik a köv. futam ami nem baj mert versenyezni kell, csak akkor az már ne számítson bele a bajnokságba .
    Na szóval ez a gondom, hogy nincs meg az a feeling, hogy csak egy lehetőséged van. De ezt könnyen kijavíthatják a saját szerveres dologgal. Erre várok már jó ideje.
  • pointer4
  • b-type
    ?
    Sosem az a baj ha valaki túl gyors(!!), egy versenynek nem csak egy győztese van ha érted mire gondolok.
    Persze ezt lehet csípőből cáfolni, de akkor ne is beszélgessünk tovább, mert sztem egy ligának az a csődje ha csak az első hely ér valamit a fejekben.
    Tisztelet..tisztelet elsősorban a többi résztvevővel szemben, tisztelet a pálya vonalvezetésével szemben. Mi nem versenyzők vagyunk, nem függ a pályafutásunk egyes versenyektől, nem harcolunk szponzorokért, nem vagyunk rákényszerítve arra a bizonyos 'meggyőző viselkedésre' ami egy valós versnyzőnek sajátja kell hogy legyen amennyiben nemzetközi sorozatba tart.
    ..és ez nem versenyautó, bármennyire jól sikerült cockpit-ben ül az ember.
    Ezért nekünk nem kell eltérni az alapvető/elvárható viselkedésformától.
    Azaz aki a sokadik helyen halad, őt nem a körideje méri meg, és nem csak azért van rá szükség hogy legyen kit legyőzni.

Ez lenne az alap, és erre lehetne építeni a versenyszellemet. A pályatisztelet is összefügg ezzel, de önmagában is megáll.

Ezért számít sokat egy liga, ott megismerheted az ellenfeleidet, összeülhettek dumálni, és más területre is kiterjedhet az elején csak a nick-n és egyedi festésen támaszkodó ismeretség.
    Kicsit visszatérve a köridők alapján széthúzódó mezőnyre:
    Bármikor kerülhet a leggyorsabb is olyan helyzetbe amikor egy általa megszokottan 'lassabb' versenyzővel kell kűzdenie a helyezésért.
    pl. fordított rajtsorrend, vagy ha egy autókínálatból te márkahűség miatt egy lassabbat választasz, vagy pl. endurance jellegű verseny ahol kiállások vannak. ...és tudod néha nagy meglepetés ér, hogy az akit még nem is láttál milyen okosan védekezik, hogy kihívás megelőzni.
    ..vagy hirtelen ott találod magad hogy előtted, bár lassabbak, csatáznak a pozícióért.
    ..és hidd el (vagy ne), ha ismered a résztvevőket, és megfelelően állsz hozzá, akkor nem az fog a fejedben elsődlegesen megjelenni, hogy ők akadályoznak téged.

Azt hogy aki a 9. helyen halad az béna, és minek van azt sztem hagyjuk meg az F1 drukkerek nagy részének.