| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
OFF
a francokat a privát "hülyeségbe" :P :)
aztán mindig az lenne, hogy vagy ez vagy az nem ér rá, plusz bazz, azért hagy perkáljunk csak az iracingnek, én szívesen kiadok érte zsét, ha tényleg fejlesztik.
miért kell nekünk az, hogy legyen még egy netkapro, vagy lfs szerű szim, amire szarnak mert senki nem fizetne majdnem semmit...
meg ez az SR-es hülyülés komolyan mondom... semmi gond azzal sem, sőt jobbá teszi a futamokat, mert ez kiderült már párszor a funrace hetek alkalmával. :p
meg ha figyel az ember akkor ott tud lenni, tovább tud menni, akár pár elkúrt futam után is. és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy jaj, néha körözgetni kell időmérőn, hogy meglegyen tuti az SR, mert privát bajnokira is ugyanúgy kéne készülni, plusz én nekem, totál átlagos seggarcnak eddig nem volt problémám ilyesmivel. legútóbb PRO akartam lenni, azért szivtam keveset, de az már az én hülyeségem.
az iracing meg gondolom azért húzza meg ezt a kedvezményt mert látják, hogy osztódik szét a mezőny. kevesen vagyunk ennyi járgányra, és még jön. kellenek az emberek, vagy megöli saját magát a rendszer és a sok választási lehetőség.
mellesleg szerintem egy V8-as bajnokság magyarhonban nem lehetne összehozható, illetve nézzünk már szét; kurva uncsi lenne. páran elhőznának mint a sz*r, aztán mivel elég kevesen vagyunk, eléggé szétszóródna az a pár ember, ergo nagy nulla lenne izgalom terén, mert jelenleg is kevesen versenyeznek aktívan
sokkal jobb a mostani rendszer, jelentkezik annyi ember amennyi tud, és akkor kábé a saját súlycsoportodba kerülsz, és mivel a rendszer ilyenkor a sokkal több jelentkezőből állít össze egy listát, szorosabb, jobb érdekesebb az egész, igy is gyakran ismétlődő nevekkel.
engem már ezek miatt és a kötöttség miatt sem érdekel egy privát bajnokság. ON