4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1826 Ennek ellenére működött (működik) ez a saját bajnokság buli néhány éve ! :) -
#1825 mondom ez azért nem jó, mert lenne 20 magyar aki jelentkezne, abból 5 gyenge, 5 nagyon erős, 10 közepes, de az is elég nagy szórással (más kérdés, hogy sose lenne 20 magyar jelentkező egy futamra), de ha jelentkezik 100 emberke nyilt szerverre, akkor sanszos, hogy kibaszott szoros mezőnybe kerülsz, és tényleg akármit csinálsz küzdened kell, sokkal élvezetesebb futam vár rád, mert itt 100-ból válogathat, magyarok közül meg azzal kerülsz össze aki indul...
pláne, hogy én se tudnám mindig garantálni, hogy minden héten x-kor ott leszek, fejeltős... -
#1824 ez is egy nézőpont...de én, mivel kevés időm van (bár lehet nem kevesebb mint neked), sokkal jobban érezném magam, és inkább pl. heti egy versenyt tolnék egy ismert arcokból álló brigáddal (Alexease, Hazso, Toya, Dtap, ipasztor, b-type, stb) szervezett keretek közt, mint az, hogy na, most van időm, gyorsan nézzük milyen versenyeken tudnék elindulni ismeretlen csókák ellen...
és sztem egy V8 (ami még mikor fog kijönni) is népszerű lehetne az iracingen belül, mert majd minden autó élvezetes...de felőlem akár skip barber, meg nascar meg indycar is lehet, a lényeg hogy sztem nem lenne létszámhiány...persze ez a jövő kérdése, de nem kézenfekvő azt állítani, hogy nem lenne létszán illetve a mostani rendszer jobb... -
#1823 OFF
a francokat a privát "hülyeségbe" :P :)
aztán mindig az lenne, hogy vagy ez vagy az nem ér rá, plusz bazz, azért hagy perkáljunk csak az iracingnek, én szívesen kiadok érte zsét, ha tényleg fejlesztik.
miért kell nekünk az, hogy legyen még egy netkapro, vagy lfs szerű szim, amire szarnak mert senki nem fizetne majdnem semmit...
meg ez az SR-es hülyülés komolyan mondom... semmi gond azzal sem, sőt jobbá teszi a futamokat, mert ez kiderült már párszor a funrace hetek alkalmával. :p
meg ha figyel az ember akkor ott tud lenni, tovább tud menni, akár pár elkúrt futam után is. és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy jaj, néha körözgetni kell időmérőn, hogy meglegyen tuti az SR, mert privát bajnokira is ugyanúgy kéne készülni, plusz én nekem, totál átlagos seggarcnak eddig nem volt problémám ilyesmivel. legútóbb PRO akartam lenni, azért szivtam keveset, de az már az én hülyeségem.
az iracing meg gondolom azért húzza meg ezt a kedvezményt mert látják, hogy osztódik szét a mezőny. kevesen vagyunk ennyi járgányra, és még jön. kellenek az emberek, vagy megöli saját magát a rendszer és a sok választási lehetőség.
mellesleg szerintem egy V8-as bajnokság magyarhonban nem lehetne összehozható, illetve nézzünk már szét; kurva uncsi lenne. páran elhőznának mint a sz*r, aztán mivel elég kevesen vagyunk, eléggé szétszóródna az a pár ember, ergo nagy nulla lenne izgalom terén, mert jelenleg is kevesen versenyeznek aktívan
sokkal jobb a mostani rendszer, jelentkezik annyi ember amennyi tud, és akkor kábé a saját súlycsoportodba kerülsz, és mivel a rendszer ilyenkor a sokkal több jelentkezőből állít össze egy listát, szorosabb, jobb érdekesebb az egész, igy is gyakran ismétlődő nevekkel.
engem már ezek miatt és a kötöttség miatt sem érdekel egy privát bajnokság. ON -
#1822 a saját szervezésű szerver már számomra is jó dolog, mert ahogy b-type is írta a magyar iracing-es arcokból jó kis csapat lenne, mint anno az NR2003 bajnokság, no ezért már érdemes lenne újra perkálni, pláne egy jó V8-as bajnokság :D...persze az igazi az lenne, hogy mondjuk mi magyarok csinálunk egy szervert/bajnokságot amely X összeg évente és az a tagok között szétosztódik és mellette a mostani havidíjat nem kéne fizetni, ebben már lenne ráció... -
#1821 No ez az ... ! :D
Hiába lesz ezer Pro kategoriás autó, ha alig jutnak el oda, aki meg eljut gyűjtögetéssel, az meg labdába sem rúg a pro-k között... -
#1820 Azert kis betukkel megjegyzendo, hogy nem tudni, hogy az arcsokkenesek azert vannak, mert mukodik a dolog, vagy azert mert nem mukodik?!:))))) -
#1819 Hát ha lesz saját szerver indítási lehetőség és valakik csinálnak valami csak magyaroknak szóló bajnokságot, szívesen segítek. De ilyen főmufti nem akarok lenni, a Magyar iRacingesek között vannak szép számmal komoly emberek, akiknek testhez álló feladat egy ilyen megszervezése. Ha lesz valami ilyesmi tuti előfizetek újra, főleg hogy most barátibbak az árak is + jönnek eu pályák. Az lenne durva előbb lenne ir-ben rockingham mint lfs-ben. -
Igazabol, a masik komolyabb celfelhasznalasa, a bajnoki sorozatok, sajat szerverek. Ugy mar nem biztos, hogy draga lesz.
Persze, jateknak megvasarolva, elofizetve, minden tartalomra, ossze-vissza korozgetve, valoban draga.
De pl. mi evekig toltuk CSAK a NASCAR-t, heti futamokkal, evi 4000 HUF-ert. Egy komolyabb bajnoksagbol eleg heti 1 futa is. Arra rendesen keszulni kell(ene:P), gyakorolni, setup-olni stb. Ha osszeall egy 20 fos csapat, CSAK a NASCAR autot es palyakat veszik meg, befizetnek sajat szerverre, elosszak a kulotsegeket (ha 1-2 even belul meg olcsobb lesz), akkor talan mar evi 10E-bol kijon a bajnoksag. Es amelett, meg ott a lehetoseg, hogy a NASCAR-ral es barmelyik alap tartalommal, napi szinten versenyezzen, gyakoroljon stb.
Jon az IndyCar is (a V8 melle), azok azert beszipkazhatnak jonehany embert:)
-
#1817 azannyát :D nagyon jó :) -
#1816 De legalább 4-6000-ért nem rúgnak ki a sorozatból, ha háromszor belén megy valaki hátulról ! :D
Jó..csak viccelek. Igazán sok bajom nincs IR-el, egyszerűen nekem ennyit nem ér, és nem élvezetes a "bajnokság" . -
#1815 :DD
A lenyeg, hogy bo 1 ev alatt, azert csokkent rendesen. Az elozo 1 eves elofizetesemnel, 85$-t "adtak" vissza. OK, kifizettem a 156$-t, de legalabb levasarolhatomn:) Es meg elnek a mennyisegi es a full kedvezmenyek.
Ha igy folytatjak, jovore fele ennyi is lehet;) Es mivel egy normal bajnoksag eves dija 4-6000 HUF/ev kozott volt (itthon!), annyiert mar kezd jo lenni:) -
#1814 Sok, sok, sok ... ! :DDD -
#1813 Eleggge szet-offoltuk a topic-ot, de legalabb generaltunk hozzaszolast:) -
#1812 http://www.iracing.com/news/iracing-announces-added-features-lower-prices/ -
#1811 Meg jo, hogy eppen most varialtam, kombinaltam, spekulaltam az iRacing arakrol, lehetosegerol, eljutva az iR oldalra (uj site-juk van!), megszulettek az friss arak:)
-
#1810 Az a bug eleg durva, es foleg, hogy fel eve vatozatlan:/
Es az a rendszer, hogy ha mar valaki befizetett egyszer, autokat, palyakat vasarolt, es utana elofizetes nelkul nem hasznalhatja (egyedul, offline, de bejelentkezessel), az egy vicc:/ Ha lehuzas, akkor ezt nagyon egyertelmunek erzem! -
#1809 Az elsodleges piac Amcsi volt (versenyisokola sorozatok, NASCAR stb.), aztan Ausztral (V8), de lassan nekiallnak az Europai cuccoknak is (palyak mar lesznek). Egyszerre mindent nem lehet:) -
#1808 Néha azért előveszem, autózgatni csak úgy magamban .De versenyezni nem igen akarok, agybaj ...
És az AS elviszi amúgy is minden pénzem :)))) -
#1807 én is most 2 hónapra potyára fizettem elő, mert az óriás bug miatt nem tudtam se versenyezni, se csak úgy autókázni igazán...elvileg dolgoznak a bug megoldásán, de sztem nem nagyon törik magukat, mert 1-2 embernél fordult eddig elő...én meg majd talán jövőre új videókártyát veszek és azzal nem lesz ilyen gond...
a röhej az, hogy még az új updateket sem tudom lecsekkolni egy esetleges bug javulás miatt, mert nem vagyok előfizetve... -
#1806 Nekünk europaiaknak pont alig van élvezhető autó, sorozat :))))
Jó az Iracing, de az SR botrány és engem kikészít :)))), továbbá amit már többször mondtam: ne szablyák meg mikor mivel hol megyek ....
E két ok nekem bőven elég arra, hogy eszembe nem jusson többet előfizetni :((( -
#1805 De a lehetosege meg van ra:) Egyelore "dol a penz" (valoban draga) es liszensz van hegyekben es szaporodik rendesen:) Akarhogy nezzuk, nincs es nem is lesz masik olyan program, amiben ennyi hivatalos auto, palya es versenysorozat lenne.
Es mivel hosszutavra terveznek, ha mar visszajott valamennyi penz (elofizetesek, vasarlasok, liszenszek, reklamok stb.), biztositva erzik magukat, barmikor mondhatjak, hogy mostantol minden fele annyiba kerul es/vagy ez vagy az ingyenes:) Meg azis belefer, hogy hogy a mar megvasarolt dolgokat "visszafizessek" (iRacing Dollar-ban:P).
Itt a hosszutav a lenyeg. A kovetkezo update-ben lesz sajat szerverinditasi lehetoseg is. Persze, most "draga", de X ido utan, azert eleg monopol helyzetet teremthet (a komolyabb szimesbajnoksagok szamara), hogy ebben pl. lesz liszenszelt V8 Supercar (a NASCAR-t mar nem is mondom:P), palyakkal, sajat szerverrel, mondjuk evi 15E HUF-ert:)
Igazabol a ket legfontosabb dolog, a napi szintu hasznalat (minnel tobb emberrel) es a penz (vagy forditva:D).
A penz egyertelmu, az iRacing-ben folyamatosan van bevetel, mig az LFS/netKar stb. egyszeri, aztan sokaig semmi (plusz warez, ami a felhasznalok min. 50%-at teszi ki).
Napi felhasznalas, letszam ismet csak nem egyertelmu. Hiaba nepszeru es regi az LFS, szerintem ott sincs 1-2000 felhasznalonal tobb *napi atlagban, komoly felhasznalo).
A rendszeres felhasznaloknal, amin lehet meg kaszalni, azok a dinamikus reklamok az autokon, palyakon. Mar a SimBin is kiserletezett vele, a SHIFT-be mar be is epitettek, bar nem tudom, mukodik-e egyaltalan?!:) De az iR-nel kicsit egyszerubb a helyzet: megallapodnak XY ceggel, egyeztetik a naptart a valodi futamokkal, (kotelezo) update, es mar friss reklamok vigyorognak a plakatokrol a palyakon:) -
#1804 Hát iRacing, valahonnan csak elszipkázta azt a sok playert. Szerintem meg ponnt az LFS-ből a legtöbbet. Az hogy mennyi pénzbe kerül, kevés százaléknyi játékost tarthat vissza tőlünk nyugatabbra.
Meg most inkább 10x-es áron legyen, és pörögjön, mint olcsón punnyadjon, és 2 évet kelljen várni valami újdonságra. Aki ilyennel foglalkozik, az úgy is valamilyen szinten már megszállott.
Meg, nehogy már szívességet tegyen a készítő, hogy foglalkozik utólag a munkájával. -
#1803 Eddig is fizettek sokan, sokat még sem akar látszani ez a kenterbe verés :)))) -
#1802 Verje :) amíg nem megy a többi szim rovására engem csöppet sem zavar. -
#1801 hát nekem kellenének ezek az iracing pályák, meg FFB, kicsit felhúzott grafikával..., változó éggel, időjárással :)
meg mindegy, nem vita tárgya, hogy az iRacing pár éven belül kenterbeveri' az összes szimet. mert elég sokan fizetnek érte elég sokat. :) kitalálták nah. -
#1800 Igen, lehetne az LFS-ből is átvenni pár dolgot (gumideformálódás, netjáték..meg egy csomó minden ami ott már kiforta magát), az iRacing-ből, bár nagyon jó, nekem nem kellene semmi csak az a közösség ami ott összegyűlt.
Az LFS-ben is volt ami elvette a kedvem, egyszer még vagy 4 éve dumáltam egy sráccal aki elkezdett nekem scriptekről beszélni amivel ezt meg azt lehet elérni, aztán ott nagyjából be is fejeztem.
Az iRacing-ben meg a fizetős rész van kicsit eltúlozva sztem.
A NetKar ideális, csak meg kellene tolni. -
#1799 Szerintem, ha netkar-hoz elkezdenének normálisabb minőségű pályákat gyártani, jönne még egy DTM szerű meg valami GTR verda, talán odaverhetne lfs-nek. Sajnos az ADD-on pályák nagy része eléggé rossz minőség.
iRacingnek sokkalom az árát. Vagy legyen előfizetéses mint most de akkor az autók pályák ingyen, vagy egyszer kelljen megvenni az alapot, és akkor az autók pályák legyenek pénzért.
A 3 szimből lehetne egy jót csinálni szerintem. -
#1798 Látod, látod. LFS-be is elkéne kezdeni beszedni a nagy lóvét mint iRacingba, és akkor fejlődhetne valahova :D Jöhetne 2 havonként az új Sx :D S3, S4, S5 :D -
#1797 lfs3? ne viccej :D 20 év mire megjelenik :)
meg akkor is milyen tartalma lesz? hány pálya, meg milyenek? gyengus...
netkar jó lehetne, de ezzel megint ugyanaz a probléma.
ezzel szemben iracingben aztán már most is elég nagy tartalom van, folyamatosan fejlődik, és hát van is kik ellen versenyezni. :)
pedig néha igen felhúzom magam pár hiányosságán. :) -
#1796 Én is így érzem.
Ma írtam a készítőknek, hogy a régebben beígért nyereményt akkor adják-e, ha igen pontosan milyen formában. Ha ezt letisztázom velük, megpróbálok összedobni egy demo bajnokságot, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Ha semmi akkor visszamondom a szervert, és az így megtakarított zsetonból iracingelni fogok. Aztán ha kijön lfs s3 megnézem , hogy akkor milyen lesz iracing, összehasonlítom S3-al és eldöntöm, hogy maradok-e iracingnél vagy visszatérek a jó öreg LFS-hez. De az is lehet - bár kicsi az esélye - hogy a netkar is felér az előbb említett két produktumhoz addigra.
Még szerencse, hogy van miből választani -
#1795 Szuper!
Sajna sok dolgod nem lesz az oldallal ....:(((( -
#1794 -
#1793 netkar.hu -
#1792 Na vagyok. Hajnalban értem haza. Letoltam 1600 kilométert alvás nélkül. :)
Megvan a netkar.hu domain. Valamikor majd fellövök valami tartalmat is :) -
-
-
#1789 Amit nem akarsz feluppolni nekem valahova egyben :D -
#1788 Akkor az sima netKar palya, abbol van nekem is vagy 80 darab:DD -
#1787 Egyiken nincs átlátszóság, másik pedig még szép magenta is :)))