netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Meg kell mondjam a zászló jelzések messze itt a legjobbak amit eddig játékban láttam !!! Igaz nincs brutál 3D ember meg hasonlók, de messzirõl látni hogy éppen mit lengetnek, és ez sokkal fílingesebb mint ha valahová sarokba rakna ki egy ikont 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

neked gondolom könyen ment mert nem ....olyan a windowsod ami ... ös
Alexease
Nem latom a szervert😊
lac coo
Egyedül nálam is megy.
Indítottam egy újat practice nélkülit, gyere fel fél percre, hogy lássam több versenyõzevel megy-e !

Alexease
Semmi extra, ugyanaz mint az enyem, nalam meg mukodott. Bar egyedul voltam😊
csak ott rá kellet volna menni az exe file ra?
ott volt a windiws framework
de hogy hogy másnál megy csak nálam nem :S
pedig már game-elnék
Alexease
A Framenetwork-ot is fel kel tenni.
lac coo

PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=110
NAME=HUN Laccoo Test
TRACK=newbury
CONFIGURATION=2006 Layout
CAR=Formula1600;
PASSWORD=
ADMIN=laccoo
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0
SESSIONS=3

NAME=PRACTICE
TYPE=3
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=10
VALIDPERC=100
SESTIME=5
WAITTIME=0
ACCEPTNEW=1

NAME=QUALIFY
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=10
VALIDPERC=100
SESTIME=15
WAITTIME=0
ACCEPTNEW=1

NAME=RACE
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=10
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=120
ACCEPTNEW=1

ENTRIES=0
USEFORGRID=0

nekem nem oldota meg a problémát :S
most ez irja ki
To run application, you first must install one of the following version of the. net framework: v2.0.50727
contact your application publisher for instructions about obtaining the approprite version of the.net framework
ugye ettöl a keretrendszertöl nem fog el ba**odnia vindowsom
Máté94
Nincs benne Abarth csak szólok!😄
azt honnan tom le szedni?
pointer4
Ugyan ez a hiba volt már korábban (#853), akkor az oldotta meg, hogy a windows frissítések között felkellett rakni a Microsoft Keretrendszer 1.1-et.
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.
mért irja ki ezt?
pointer4
Mindkettõnk nevében köszönjük szépen.

Most olvasd el újra mi volt 😄
alex és pointer4
ne méret alapján dötsetek lfs 130mb de jó netkar 300mb jó
gtr evó 7gb jó 😄 tehát e a méretet nézzétek hanem h menyire szimulátor
jó most nézztem és tök meg örültem 😊 de jó fiat abarth 😄
Máté94
Le vagy maradva nem kicsit😞
MEGJELENT!!
net kar pro v1.1 beta http://www.netkar-pro.com/
én már szedem marha sztem van hozzá update is nézzétek meg
atenza
Egy megbeszélt idõpontban kéne sztem h legyünk többen.

lac coo
Csináltam szervert, 5 perc gyak, 15 perc quali, 10 kör race .

persze,értem,itt az ezsgén ez a warez téma elég megosztott,csupán annyit mondtam hogy amennyit nyújtana ez a gém,nem fizetnék érte! részemrõl lezárva 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Alexease
Szerintem, ezt felesleges itt eroltetni, a warez es a "nem akarom megvenni" mindig hosszu es meddo beszelgetest eredmenyez😉
pointer4
Jó hát mond azt, hogy nem szánsz pénzt még 1 játékra, mert a meglevõek már teljesen kielégítették az igényeidet.

Pedig a GTR2 be a borító alapján 140 autó van, és 30 pálya, cserébe 1,5 GB.
Míg itt csak 4 autó és 4 pálya.
Azaz a GTR 2nél (ha azt vesszük, hogy fele a játék méretnek pálya, fele meg autó) 1 autóra 5,3mb jut, 1 pályára meg 25mb,
addig ez a Netkarnal 32-32mb.
Tehát 6x jobbak az autók, és 1,3x a pályák 😄

Az LFS meg csak 130 mb, és mégis drágább mint ez 😄
kissé átmegy OFF-ba,de a GTR2-m eredeti,ugyanúgy ahogy a GTL,és a GTR1...csak valahogy egy 300 megás gémért nem szeretnék fizetni,ennyi 😊

atenza
Elmentettem a replay-t 😊 Majdnem elsõként fordultam 3. helyrõl, csak az elsõ helyezett késõn fékezett így a baleset elkerülése érdekében ki kellett engednem a fûre, ekkor megelõztek 3-an 4-en, majd mikor utolértem õket, folyamatosan dobták el a verdát, pedig jót küzdhettünk volna... Végül utolsó kanyarban kifogyott a benzinem, és 2. helyett 3.nak érkeztem be 😊

Horseface
Helló! Jó menet volt tényleg,bár engem lezúztak sajna.DFGt-n nekem se sikerül az váltókart belõni.Üdv.

pointer4
Mintha a GTR2-õt is meg kellen venni, hogy ne kövess el bûncselekményt a otthon ülve a fotelben.
Máté94
Demo van😊
Máté94
Ó én biztos lelõhetetlen lennék!😄
De most egyenlõre kerékpárra meg hasonlóra gyûjtök de egyszer tuti lesz egy kormányom😊
akkor asszem vissza a jó öreg GTR2-höz...mert hogy én perkálni nem fogok,az tuti<#unalmas>

cselt
Ha szerzel, akkor viszont nem szabad az elsõ sikertelen fél óra után feladni. Az elején viszonylag sok idõt és energiát kell beleölni, hogy ráérezz az egészre.
cselt
A váltót azt be tudtam állítani, viszont nem minden gombot enegedi beállítani. Ami nagy kár, mert nekem mondjuk az oldalranézés a D-padon volt mindig és most meg nem lehet arra semmit se állítani.
pointer4
Kölcsönbe, havertól, hogy megpróbáld a játékot ? Mert így tényleg olyan, mintha slusszkulcs nélkül kéne kipróbálnod egy autót.
Legalább rájönnél, hogy érdekel-e egyáltalán ez a szimulátoros autókázás.
Bár én is csak fél év után jöttem rá hogy milyen jó is az, addig a kormány csak porosodott a polcon.
Máté94
Nincs sajnos😞
pointer4
Nincs kormányod ? A nélkül szinte semmi értelme a dolognak.
Máté94
Nincs valami,hogy át lehessen állítani az irányítást?😞
atenza
Akkor valszeg ez miatt volt nekem a másikhoz volt rendelve...
Csak azért használom a profilert, mert a df gt-n rengeteg gomb van, és nem mindent lehet beállítani a kormányra csak ennek a segítségével...
Jut eszembe akinek df gt-je van az be tudja profilerben állítani a jobboldali kis kézi váltót? Meg a select start gombokat? Mert nekem azt nem lehet csak a többit.

Most toltam egy versenyt online 11-en voltunk köztük 3-4 magyar, egész jó volt fõleg a rajtom 😊

Alexease
Csak online, AI nincs, demo van, a full nem ingyenes.
pointer4
Mint a dinnye, meglékelik megkóstolod, és ha tetszik kifizeted az egészet 😄
halihó,megtaláltam a gémet,már kapom is lefele a honlapról! ez ilyen online game,vagyis más emberek ellen versenyzik az ember? mert amúgy rohadt jónak néz ki!! gondolom full ingyenes,nem?

pointer4
Ezért kár volt 😊
Máté94
Most már megvan csak hát elég nehéz iránytani A és Z-vel😄
Alexease
Ja, erdemes ranezni neha a gumira, de tankolni is erdemes, mert ezeket nem csinalja automatan😊 Hiaba lepsz ki es be a programba, akkor sem😊
cselt
Hát ha ki van kapcsolva, akkor hogy kéne neki mûködni?

Nálam az nks.exe-re hivatkozik a profiler és így be lehet lõni neki a 900 fokot.
Alexease
Valszeg nalam sem mukodik teljesen jol, mert alapbol ki van love (mint minden egyeb rezidens cucc😛), igy lehet hogy ezis a gond.
pointer4
Kipróbáltam, hogy kockásra fékezem a gumeszt, 2x-3x jó álló kerekekkel "lassítottam", de minden okés volt utána. Majd jól összetõrtem magam, vissza box, javítás és indul. Na akkor már balra jobbra rezgett a kormány, gumit is cserélni kell ? 😄
cselt
Érdekes, mert én meg használok hozzá egy külön profilt és megy is szépen a 900 fok netkarban, különben meg 360.