| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Ebben igazad van teljes mértékben. Miután láttam, hogy az ASR-Series-re kevesen jelentkeztek, úgy döntöttem, hogy amit a szerverre költök azt átcsoportosítom iracingre. Szinte napra pontosan láttam meg az új patchet netkarhoz, kipróbálás után az új pályán (aosta) szinte már iracing/skip barber érzés fogott el.
Szóval úgy döntöttem megpróbálok összehozni egy Magyar netkar társaságot, aztán vagy sikerül vagy nem. Ha nem jön össze nem fogok öngyilkos lenni, megyek iracingezni.
Egyetlen egy dolog tart vissza iracingtől, hogy nincs olyan bajnokság ahol mindig ugyanazok ellen mehetek mondjuk 2 hetente, és persze az ugyanazok nem baj ha csak Magyarok. Ez az amiért erőltetem az ilyen szervezősdi dolgot.
Tudom ,hogy rengeteg ilyen bajnokság van, pl liveforspeed.hu, gtr masters, csomó rfactoros, de az ilyen ISI engines cuccok semmilyen szinten nem tudnak lekötni, az lfs.hu-ban pedig sajnos csalódnom kellet, így marad az iracing vagy jelenleg a netkar, esetleg valami külföldi lfs bajnokság.