• Alexease
    Nem lesz:) Hasonlo problemaja, megoldasa van mint az LFS-nek, vagyis linearisan "veszi fel" a fizikat, igy csak folyamataban elore-hatra (az LFS-ben hatra nem, az gagyibb:P) lehet tekerni, leptetni. Hasonlo az elozo verziohoz, talan gyorsabb. De gumihangok meg most sincsenek:)

A fokeprernyo sokat (teljesen meg) valtozott az elozokhoz kepest, azt hogy elonyere vagy hatranyara, dontse el mindenki (igazabol, Kunosnak nem megy a GUI keszites, valahogy mindig elvetemult:D).

Latszik, hogy nyomatja az iRacing-et:) Ez mar az elozo verzioban is erezheto volt, FFB es fizika beallitasokon, de itt mar a feluleten, controller reszen is latszik;)

A controller beallitas nem mondom hogy rossz, de nem sok rosszabbat lattam eddig:) Nalam mindig mukodott, talan annal akinel nem, most fog. Ez a lenyeg, igazabol csak egyszer kell beallitani:)

A visszajatszasban megjelent baloldalt alul allandora egy netKarPro logo, lasd. iRacing termekvedelem es reklam gyanant:D

Lehet allitgatni most mar menetkozben is a kamerakat, azoknak, akik szeretnek TV-kamerabol, TCam-bol esetleg felfuggesztes nezetbol vezetni:DDDD

Fizikaban meg nem tudom, talan most egy kicsit alulkormanyzotnak tunik, bar nem allitottam semmit es csak 1-2 kort mentem.