Knights & Merchants 2
  • Axon
    Na végigtoltam a parasztlázadást.
    Az utolsó előtti pálya (13.) elég nehéz volt. Ismét csak adott mennyiségű katonával kellett lemészárolni jócskán túlerőben levő ellenfelemet.

Az utolsó 14. pálya viszont szörnyen nagy csalódás volt. Építgetős pálya lett volna, de.... DE! nincs a pályán kő! Nem tudom, hogy ez most bug, vagy csak figyelmetlenség. A raktárban csak annyi kő van, ami az első 3 épület megépítéséhez elegendő, abban pedig benne van a kőfejtő is, na de azt hova építsem? Szóval lehetetlen megcsinálni a pályát....
    Azaz csak lehetetlen lenne, mivel a tengernyi ellenség nem csinál semmit. Simán oda lehet vinni azt a néhány katonát amit az elején ad és lemészárolni mind a 3 falu összes páncélos vitézét. A röhej az, hogy nekem az elején csak egyszerű baltás katonáim vannak, meg néhány lándzsás így órákba telik míg ezek lepofozzák a vaspáncélos seregeket, akik bírkaként tűrik a kaszabolást. Az őrtornyok sem lőnek természetesen. Mindenkit lemészárolva és minden épületet lerombolva jön a győzelmi logo, majd egy kis filmecske az ünneplő városról.
    Keserű volt számomra ez az utolsó győzelem, nem így szerettem volna befejezni.