Knights & Merchants 2
  • matthew 55
    Nos nem szeretnélek elkeseríteni, de ezek a kódok/cheatek nem nagyon működnek a Knights 2-ben... pontosabban nem működnek. Ezek csak az első részre voltak használéhatók. A második részben csak egy kód vag ycheat van az idő pörgetés(F8).
    Egyébként az egész cheatelés teljesen fölösleges... a 2. részben a pörgetéstől megőrül a gazdaságod, ha már egy kicsit nagyobb uradalmat hoztál létre és neki állsz hosszabb időre pörgetni az időt akkor komoly próblémáid lehetnek:
    1. a falud közepén házaikat elhagyó ácsorgó földművesek, pékek molnárok stb.
    2. seregeid eltűnhetnek a falakba/hegyekbe/tavakba
    3. több most nem jut eszembe mivel már vagy 3-4 hónapja nem játszottam vele... :P
    Nos a lényeg nem éri meg csalni. Az első részben még szörnyűbb következményei voltak a csalásnak: ha már egyszer beírtad a kódot nincs menekvés... az inasaid mind elkezdik széthordani a nyersanyagokat arról nem is beszélve, ha van kaszárnyád akkor teljes káosz lesz a városodba... akkor már nem lesz kedved játszani, ha egyszer meglátod inasaid mit művelnek...
    A lényeg, ha cheatelni akarsz akkor azt rögtön a pályakezdésnél tedd meg és a három iskola, két vendéglő építése után egyszerre a kaszárnyát építsd, persze ez függ attól is, hogy mennyiszer írtad be a kódot... Miután vagy 10x beítad (arra vonatkzik a leírásom)és kész van vagy 50-60 inas csak akkor építs kaszárnyát... Persze ha becsitelsz akkor tök fölösleges már gazdaságot kiépíteni, de mind1. Mindenkinek a saját dolga én csak pár tanácsot adtam... Igaz én is tapasztalatból mondom, de hát egyszer mindent ki kell próbálni.
    Egyébként a cheat az egyben nem igazán úgy van... Azt lehet jól írtad, hogy milyen anyagokat kell megjelölni(a lényeg, hogy piramis szerű alakja legyen), de az biztos, ha a végén a lóra kattintasz akkor csak a pályát nyered meg. Azonban, ha a számszeríjra kattintasz akkor érvényesül a nyersanyag kód, de mint már leírtam hatalmas következményekkel jár a dolog... De azért sok sikert!
    Ha vkinek van kérdése nyugodtan tegye fel évekig játszottam a játékkal, igaz a paraszt felkelést nem tudtam végigjátszani egy csúnya trójai miatt, de a 7. pályáig tok segíteni... Ha vkit érdekel a multiplayer verzió arról a következőben írok... ;)