Knights & Merchants 2
  • matthew 55
    A 4. küldetés a Knights 2-ben az elveszett királyság és a parasztlázadás misszióban egy és ugyanaz... Aki már egyszer végig vitte a sima Knights and Merchants-et, az tudja, hogy abba a 4. pálya egy nagyon egyszerű, ám mégis szerintem a játék egyik legizgalmasabb pályája. Egy ellenség van: a Lauenburgi herceg aki a pálya befejezte után csatlakozik hozzád és egészen a 6. küldetésig a segítségedre lesz. A második részben azonban (nagy sajnálatomra) ugyanaz lett a két pálya, ám a gond ott volt, hogy én előbb a parasztlázadást csináltam meg először(a 4. pálya 6-7 órát vesz igénybe mindenképpen) és nem volt idegzetem mégegyszer megcsinálni, hisz nagyon oda kellett figyelni, hogy mit rombolok le és mit nem... A lényeg, hogy a 4.pályában a zöldeknek csak a raktár melletti részlegét szabad lerombolni, ám jobb, ha a fogadót nem semmisítjük meg(már nem nagyon emlékszem és nem vagyok biztos, hogy a fogadót is le kell rombolni). A sárgáknál pusztítsuk el az összes katonai egységet, de a civil lakosságra vigyázzunk(lehetőleg minél kevesebbet öljünk meg belőle, mert amúgy képtelenség egyes célokat elérni, hogy meg ne halna közülük vki...). A kaszárnyákat raktárakat és isklolákat és őrtornyokat romboljuk csak le mást kíméljünk, hisz ha figyelmesen végig hallgatjátok a narrátort akkor ti is kihalljátok, hogya civil lakosságra vigyázzunk és ez nem csak amolyan móka dolog, ez tény, mert vhogy megpróbálták megcsinálni.
    Nos a kiegészítőkről nem tudok szóval, ha vkinek nem műkösik a stratégiám akkor az valószínűleg amiatt van. Énnekem sikerült megcsinálnom szóval itt az élő példa ;) (egyébként az ősszes haveromnak, akik játszanak a knights-cal, sikerült megcsinálnia a küldetést sőt akadt olyan is aki már végigvitte mind a 14 küldetést). Talán nem árulok el nagy titkot, de én akkor hagytam abba a küldetéseket, amikor megtudtam, hogy az utolsó küldetésben hatalmas nagy BUG van:
    A 14. küldetésben elfelejettek a készítők kőbányát letenni! :D És már az alap 6-7 épületnél elfogy a kavicsunk... :D ÁM... A kapott seregünk egyetlen katonáját sem tudja megölni az ellenfél!!! Itt nekem elég volt amikor a haverom elmesélte és a küldetéseket eltettem téli álomra! :DDD