Knights & Merchants 2
-
jó a kódja hálózatban... Elmondom mi történt...
Játszottunk haverral lanon ipx-en keresztül. elkezdünk építeni, minden, elején csináltunk halászkunyhót, mert meg nem lattuk. deritettem, mert egysegekkel kezdtem, es veletlenul kinyirtam a halaszat... nalam az latszodott, hogy a halaszkunyhoban nincs senki... nala meg folyamatosan halászott. ugyanezt megcsinálta a kőfejtőmmel. nálam bányászott, nála uresen állt. na mindegy mondjuk bug, van ilyen. jatszunk 1 orat, mindenkinek no a hadserege, a varosa. nalam az latszodott, hogy van 5 farmom, sok epuletem. nala az hogy elkedztem epiteni a 2. farmomat. hadseregembol semit sem latott. na mondom jovan, akkor menjunk tamadni. latta, hogy megindulok, de o csak a kezdoegysegeimet latta, azuokat amiket kepeztem nem. en se az oveit, cska a kezdoit. megyek megtamadom. legyozom az osszes egyseget. nala meg o verte vissza a tamadast. mondjuk lol, ees poenbol leromboltam az osszes epuletet. kiirta hogy gratulálok nyertél. nála , teljesen ép a város, már kezd épülni a 3. tanyam az o kepernyojen, es kiirja, hogy magus kilepett a jatekbol, nyertel...
Na, ez kis lol?:)