• Gideon Wieth
    mit értesz az alatt, hogy nem jön be semmi??? Elvben letöltöd a pcsx oldaláról. Feltelepíted. Első indításnál kéri hogy konfiguráld. Feljön egy panel. Ott beállítod a processzorodnak megfelelő GSDX plugint. Hangnál SPU2-x legyen beállítva 1.2es. First and Second controller LilyPAD Cdvdrom ha Lemezről akkor cDVDnull ha ISO //én csak isorol néztem eddig// akkor LINUZ ISO. Dev9nél DV9null Driver legyen, Usbnél USBnull Driver FireWire-nél FWnull Driver. ha ezzel megvagy rányomsz hogy Set Bios Directory, és megadod a PS2-es biosok elérési helyét. Ha jó packot töltöttél le és megvagy ezzel jobb oldalt megjelenik, hogy Europe V01.60 vagy V02.00, USA V01.60 vagy v02.00 Vagy egy Japan. 2004 körüli BIOS-ok vannak nekem. Beállítasz mondjuk egy USA v02.00 vagy ugyanezt eusból. Leokézod.

Bemész utána a config Graphicsba ott a resolution nekem windowed ///ez a rész a játék sebességét nekem nem befolyásolta. RENDERER //bár dx 10es a kártyám, nekem Direct3D9 (Hardware-ra van állítva) Pixel shader 2.0 ////bár hármas is lehetne/// Interlacing NONE Aspect Ratio ///dönts nekem mivel ugyis ablakba fut ezért 4:3 D3D internal res nekem 1024 1024 nincs Nativenal pipa. és legyen bepipálva a texture filtering az FBA. Többivel kísérletezgethetsz, nekem most jelenleg nincs de van olyan játék ahol bepipálom, mert megy annyira jól, hogy ezen ne lassuljon be.

Ezzel megvagy, akkor OK, megint Config SPEED HACK. Itt az Emotion Engine Sync Hack legyen USE x2 Ciclye Rate-ra állítva/ ergo kétszeresre/// és legyen bepipálva az Enable IOP x2 Cycle Rate. /// többit csak akkor ha nagyon lassú ezután is a játék./// Leokézod.

Config most Advencedbe megyünk. Nekem ott mindkettő érték Chop/zero-n van alattuk NORMAL és Csak a Demonals Zero van bepipálva. //megint csak ha lassú vagy nem megy akkor a Flush to zero-t is megpróbálhatod, de előbb a speed hack-nél nézelődj///

KÉsz vagy leokézod. Config CPU.

Nah most itt a LIMIT - Force frames to normal speeds if too fast legyen bepipálva/// ez megakadályozza, hogy az FPS az egekbe szökjön...

EERec EE/IOP recomplier legyen bepipálva szintugy a Multi Threaded GS mod //MTGS// VU0rec és VU1 rec recomplierek is ... FIGYELJ : A USE micro VU -t csak akkor használd ha játék alatt a console sorban folyton azt látod, hogy perme stall breaking... Ezeket bekapcsolva ez megszünik és kicsit javít a sebességen is. Kész vagy leokézod.

Config Controllers Megjelenő ablakban pedig PAD 1. Itt beállítod magadnak, a gomb kiosztás. //ÉN csak itt vettem észre, de ha VISTA vagy WIN 7 van a tulajdonodban, akkor RENDSZERGAZDA ként indítsd a programot, különben a gombkiosztásodat nem fogja elmenteni. //

Megvagy a kiosztással máshoz nem nyúlsz, okézol :)

Config MEMCARD. Memory Card Slot 1 és 2 legyen bepipálva. Illetve az Enable NTFS Compression és Eject Mcds when Loading SaveStates is legyen bepipálva. Kész vagy OK.

HA mindent jól csináltál, a játék futtatható a PCSX2-n ///ajánlom előbb a képfájl használatát // és azért add meg nekünk a képfájl pontos nevét régiókóddal mindennel USA vagy Pal stb.../// akkor ha rámész h FILE -- Run iso image, meg fogsz tudni nyitni egy képfájlt, és a játékod elindul :)