7924
  • wesker24
    Mint pl Jackass Manhunt 2 az összes Mortal Burnout-ok Devil May Cry-ok GOW 1-2 Resident Evil-ek Terminator-ok
  • wesker24
    Naná hogy megéri nekem kb 50 játékom van ps2-re !

Én a Gow 1-2 öt már vagy 3x-szor végigvittem !

persze nekem is van évek óta Ps2-öm csak bekrepált benne az olvasófej !

És mivel vastag széria nem a Slim ezért nagyon drága bele az olvasófej !
  • Kongy
    én elgondolkoztam rajta h veszek 1 ps2-t. :) Ezért a játékért megérné...
  • wesker24
    ott nekem se ment tovább mert kifagyott a játék !

Az egy bug ahhoz hogy a videok ne fagyjanak ki le kell szedni hozzá a Toxic Dual Layer patchet ! Alkalmazod a GOW2 iso fájlon és máris mehetsz tovább !
  • Kongy
    Köszi! Nálatok nem fagy meg a játék amikor lenyilazzátok Prométheuszt??? nálam nem megy tovább a bejátszás... :=(
  • STREEX
    jobbra-le-balra
  • Kongy
    Vas kell neki. :D Nekem is néha belaggol, (Q9400 + HD 5770 + 4 GB RAM). Nincs optimalizálva...
    Meg amúgy itt mit kell nyomni???:

• The Protector
    nekem nagyon szaggat a GOW2 ami az új telepítős orosz verzió.
  • owen20
    sziasztok
    olyan kérdésem lenne hogy letöltöttem a tekken 5-öt de valami miatt nem akar elindulni.
    pcsx 2 1888 verzió van fent beállítottam mindent de mégse mükszik.
    képfeltöltésbe raktam képet itt:http://keptarolo.com/share.php?id=39F8_4BC235EA
    ezt írja ki és nem értem.
    a játék elején kiírja hogy namco majd elindul egy űrhajós játék ahol alul irja hogy nyomj start-tot.
    mi lehet a gond?
    sziasztok!
  • Gideon Wieth
    Az miért lehet bizonyos időközönként /// kb 5-10 percenként de van hogy kevesebb /// kiírja a PCSX2 hogy Hibát észlel ezért leáll ? Főleg MGS 3nál jelentkezett ez a hiba God Of Warnál nem nagyon.
  • Kongy
    nálam müxik rendesen. :D Rohadt jó game. :D
  • norbi2fraktal
    orosz cucc, egy gow 2 ps2 iso + emu, telepítővel ellátva....
  • xido
    off..nem off....nem tudom hová írjam ezt:)

God of War 2 PC-convert!!??
  • Gideon Wieth
    Hát ez érdekes. Próbáld meg azt set plugin directoryval beállítod neki megint azt a mappát, vagy esetleg tölts le friss plugint és másold be :) ha nem megy, akkor csináld azt amit én, nekem fenn van a 9.6os meg ez a 1888as együtt. Egyikből a másikba pakold át ezeket a pluginokat. sajnos jobbat nem tudok mondani nem értem ez miért van nálad.
  • Gideon Wieth
    nekem rendesen elindult , de nem fogsz tudni vele játszani, kb 10 másodpercenként le fog fagyni...
  • IkarusMan
    Van három:
    -gsdx-sse2-r1873.dll
    -gsdx-ssse3-r1873.dll
    -gsdx-sse4-r1873.dll
  • zsotesz
    plugins mappába vannak gsdx*.dll-ek?
  • IkarusMan
    Azt értem az alatt, hogy a graphics-nál nem jönn be semmi.
    De a többi az jó.De itt a kép róla: Kép
  • owen20
    sziasztok
    leszedtem a 24 the gamet-t meg találtam egy ps2 emulatort össze is hoztam a kettőt elinditom el is indul de a legelején a memoria kártyáknál van két kártya csak másolgatni lehet játék nem indul.
    kérdés hogy tudom elinditani a gamet?
    sziasztok%
  • Gideon Wieth
    mit értesz az alatt, hogy nem jön be semmi??? Elvben letöltöd a pcsx oldaláról. Feltelepíted. Első indításnál kéri hogy konfiguráld. Feljön egy panel. Ott beállítod a processzorodnak megfelelő GSDX plugint. Hangnál SPU2-x legyen beállítva 1.2es. First and Second controller LilyPAD Cdvdrom ha Lemezről akkor cDVDnull ha ISO //én csak isorol néztem eddig// akkor LINUZ ISO. Dev9nél DV9null Driver legyen, Usbnél USBnull Driver FireWire-nél FWnull Driver. ha ezzel megvagy rányomsz hogy Set Bios Directory, és megadod a PS2-es biosok elérési helyét. Ha jó packot töltöttél le és megvagy ezzel jobb oldalt megjelenik, hogy Europe V01.60 vagy V02.00, USA V01.60 vagy v02.00 Vagy egy Japan. 2004 körüli BIOS-ok vannak nekem. Beállítasz mondjuk egy USA v02.00 vagy ugyanezt eusból. Leokézod.

Bemész utána a config Graphicsba ott a resolution nekem windowed ///ez a rész a játék sebességét nekem nem befolyásolta. RENDERER //bár dx 10es a kártyám, nekem Direct3D9 (Hardware-ra van állítva) Pixel shader 2.0 ////bár hármas is lehetne/// Interlacing NONE Aspect Ratio ///dönts nekem mivel ugyis ablakba fut ezért 4:3 D3D internal res nekem 1024 1024 nincs Nativenal pipa. és legyen bepipálva a texture filtering az FBA. Többivel kísérletezgethetsz, nekem most jelenleg nincs de van olyan játék ahol bepipálom, mert megy annyira jól, hogy ezen ne lassuljon be.

Ezzel megvagy, akkor OK, megint Config SPEED HACK. Itt az Emotion Engine Sync Hack legyen USE x2 Ciclye Rate-ra állítva/ ergo kétszeresre/// és legyen bepipálva az Enable IOP x2 Cycle Rate. /// többit csak akkor ha nagyon lassú ezután is a játék./// Leokézod.

Config most Advencedbe megyünk. Nekem ott mindkettő érték Chop/zero-n van alattuk NORMAL és Csak a Demonals Zero van bepipálva. //megint csak ha lassú vagy nem megy akkor a Flush to zero-t is megpróbálhatod, de előbb a speed hack-nél nézelődj///

KÉsz vagy leokézod. Config CPU.

Nah most itt a LIMIT - Force frames to normal speeds if too fast legyen bepipálva/// ez megakadályozza, hogy az FPS az egekbe szökjön...

EERec EE/IOP recomplier legyen bepipálva szintugy a Multi Threaded GS mod //MTGS// VU0rec és VU1 rec recomplierek is ... FIGYELJ : A USE micro VU -t csak akkor használd ha játék alatt a console sorban folyton azt látod, hogy perme stall breaking... Ezeket bekapcsolva ez megszünik és kicsit javít a sebességen is. Kész vagy leokézod.

Config Controllers Megjelenő ablakban pedig PAD 1. Itt beállítod magadnak, a gomb kiosztás. //ÉN csak itt vettem észre, de ha VISTA vagy WIN 7 van a tulajdonodban, akkor RENDSZERGAZDA ként indítsd a programot, különben a gombkiosztásodat nem fogja elmenteni. //

Megvagy a kiosztással máshoz nem nyúlsz, okézol :)

Config MEMCARD. Memory Card Slot 1 és 2 legyen bepipálva. Illetve az Enable NTFS Compression és Eject Mcds when Loading SaveStates is legyen bepipálva. Kész vagy OK.

HA mindent jól csináltál, a játék futtatható a PCSX2-n ///ajánlom előbb a képfájl használatát // és azért add meg nekünk a képfájl pontos nevét régiókóddal mindennel USA vagy Pal stb.../// akkor ha rámész h FILE -- Run iso image, meg fogsz tudni nyitni egy képfájlt, és a játékod elindul :)
  • IkarusMan
    Cd-ről a The Sum of All Fears-ot. A Timesplitterst meg image-ből.
  • zsotesz
    ezeket dvd-ről futtatod vagy felmásoltad a hdd-re image-be?
  • IkarusMan
    Az 1888-as nál a grafikánál nem jönn be semmi
  • IkarusMan
    azt nem tom.Ps 2 játéknak volt adva és kichipelt gépen megy
  • Gideon Wieth
    SOAF eus verzió ? mert azt is nézni kell, hogy jó félét tölts le :)
  • Gideon Wieth
    1888-asat nézd meg. :-) amit mondtam. GSDX plugin legyen a képnél :) ne a zeroGS-t nekem az sehol nem ment rendesen ... processzorodhoz mérten állítsd be . Hang spu legyen de ne a peops hanem a sima.
  • IkarusMan
    A Pcsx2 0.9.1 verziot töltötem le de letöltötem még a 0.9.6-os verziot is.
    És a Sum of All Fears(SOAF)-ról tuc valamit mert annál is sötét a kép.
  • Gideon Wieth
    elvileg az játszható, szóval működnie kell.

melyik verziót töltötted le ? a honlapon a beta-nál van egy 1888 jelű nekem pl az MGS azzal megy csak gyakran kifagy így menteni kell. Viszont a God of War elég korrektül működik. A legfőbb problémám nekem az , hogy ok nélkül hibát észlel és leáll :-) 24 is ezért nem megy, pedig rendesen elindul :-) Próbáld meg azt a verziót amit mondtam :)
  • IkarusMan
    Legjobban a Timesplitters-el szeretnék játszani. Ha az elindulna az király lenne.
  • Gideon Wieth
    neked
  • IkarusMan
    #7252 kérdés kinek szólt?
  • Gideon Wieth
    Na szereztem Usa verziójú 24-et.. A menü bejön a cutscene is megy, játszani is tudok, de sajna fél percenként a játék alatt hibát észlel és leáll
  • Gideon Wieth
    Kompakt listán rajta van a játék amivel játszanál ??
  • zsotesz
    akkor passz
  • IkarusMan
    4 biost próbáltam eddig de egyikse jó
  • zsotesz
    máik=másik
  • zsotesz
    próbáld meg másikkal, én pl. a Drakan-nál jártam úgy, hogy mindig megfagyott a töltőképernyőn, aztán kipróbáltam máik biossal és jó lett
  • IkarusMan
    Nem tom a Máriot kaptam. aha mindegyiknél.szedjek le egy másik bioszt is?
  • zsotesz
    Mário mit keres ps2-n? Egyébként mindegyiknél feketeség van? Másik bios?
  • IkarusMan
    Timesplitters
    Mário több fajtája
    Soaf