Működő PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fel-jobbra-le-balra kombinációt a nyilakkal is meglehet csinálni vagy csak analóggal?
"közetseknél" bocsi de ezt nem értem😄
budokai tenkaichi 3 pal ködfátyol, de tökéletesen fut gsdx10
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
gow 2 minimális szellemkép a blur effect miatt, de tökéletes kép
gow 1 ntsc tökéletes képpel, saját, és mint láthatod itt is csak a vga 43%-t használja, de álltalába ettõl lejebb van
Érted szóval nálam az axisok nincsenek beállítva csak a fel-le-jobbra-balra mert nemtom hogy kell ezt a körözgetést a joystickon billentyûzetre átvinni😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nem tudna vki adni egy tanácsot hogy állítsam be? melyik billentyûkkel a legegyszerûbb?
Épp Gow2-tem,mikor emghalt a Videókártyám,ezt ugye irtam lejjebb is..Ma vettem a bátorságot és elinditottam megint..És UGYANAZT produkálta,mint halála elõtt..----> Ati képillesztõ végzetes hiba után állt helyre..
Aztán a graf plugint átnoymtam DX9be,és TOVÁBBMENT!!!
Aztán lefuttattam egy 3dMark VAntaget,ami ugye DX10 és az is végigment...Graf plugin megölte a karim?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
köszi még1x a segítséged😊
Minden szép és jó lenne,tökéletes a grafika,csak játék közben olyan mint egy lassított felvétel...
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Amúgy neked biztos jól fut fullon, akármit is állítasz be, hisz erõmûved van😄
sajnos a procim nem pont a legjobb hozzá inkább a videókártya megfelelõ sztem... de biztos jól fog mûködni akkor is😊 holnap kiderül.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Második képen kikapcsoltam a FPS limitet,ugy lett 78!
Mintha régebben jobban futott volna,de mondjuk az uj PCSX2-ben minden
defaulton van!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Az emulátorhoz csak NTSC verziójú játékot használjak?
Megvan nekem a PCsx2 0.9.6-os verzió és a DBZ BT3-al szeretnék játszani... ZeroGS-t használok mert a GSdx-el vmiért szaggat játék közben a lép hiába állítom át a grafikát...
A zerogs-el meg faszán futna a game de harc közben ilyen lesz a kép
pedig szaggatás nélkül megy😄 és csak akkor tûnik el a lila sáv ha beállítom a specular highlightsot de akkor meg semmilyen effektet nem jelenít meg az meg szar:S utána néztem és a ZEROgs-ben mindent úgy állítottam be ahogy nem egy helyen csinálták. Nincs rá vmi mód hogy a lila sáv eltûnjön és legyenek effektek is? köszönöm elõre is a segítségeteket!!!
A gépem nem pont a legjobb hozzá: AMD Athlon 64 3500+, 1GB ram, ASUS Nvidia 8600GT 512mb
de ZeroGS-el faszán menne csak nemtom mit állítsak be hogy legyen effekt meg a kép is jó legyen..
xxxpaulxxx:Szerintem PALos verziód van,legalábbis nálam ott rohadt meg..Aztán szedtem le NTSC-t azzal simán ment a final bossig.
És akkor... videó... utána pedig fehér képernyõ és sehova tovább... mit kéne csinálnom?
Kéne egy kis segítség!!!
Beállítottam mindent,ahogy azt DCP leírta.
Daemon Tools-ba(4.30.1) beraktam a Gran Turismo 4 NTSC-s verziót.
Elindítom PCSX2 0.9.6 Progit: Run-Execute.
Bejön a Sony-s Képernyõ,és átlép egy olyan képernyõre,ahol a következõk vannak: Browser,és System Configuration. Na és innen nem tudok továbblépni. Csak ezeket tudom állítgatni.
Ja,és nekem " ssspsx pad Plugin Pressure Mod 1.7.0" van beállítva a First Controllernél.
A Gépem: Intel Core 2 CPU 4300,ATI RAdeon X1650VGA,2Gbyte Memoria.
Rendszerem: Vista Ultimate 32 Bites.
Valaki segítsen légyszi,hogy mi lehet a baj,vagy mit kellene csinálni,hogy elinduljon a Játék? (ja,és mindent végigolvastam)
Köszi.
Midnight Club 3-at próbálta valaki megy már rendesen?
Next PC upgrade: 2022
Ezt tudom ajánlani mindenkinek, akinek beállítási problémái vannak... ez alapján minden játékot max sebeséggel tudok futtatni😄
Nekem az a problémám, hogy amikor elindítanám a GT4-et kiíja h kevés a hely az 1es memórián!leakarom formatálni de nem engedi csak a slot 2õt a slot 1nél kiírja h formatting failed!erre mi lehet a megoldás?
Régen nem jött össze a dolog az emuval... most újra megpróbáltam... God of War:
Ilyen plugineket használok:
Ráadásul rányomok hogy new game... a grafikus hiba marad és ki is fagy a program... megoldás?
Meg ott van fent a játéklista, hogy mik mennek.