JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Régen játszottam már a 3-4el,de mintha sokkal nehezeb lenne még normalon is..Mikor először eltalált az első ellenség csak néztem,h majdnem az életem negyedét vette le...Ám nálam is lassú volt...Pedig stabil 60fps volt...Szépen ment,de mégis voltak olyan részek,amikor lelassult a 60 vagy éppen 55-60fps ellenére....Szerintem elég nehéz még normalon is..Ha nem lett volna F1 akkor rég végem lett volna,mert egyszerúűen olyan erőseket ütnek később is az enemyk,meg olyan sok ütést kibirnak h nemigaz.....A bossok sokszor feltünnek,lesz egy érdekes fordulat is a gameben...Sok 3-4 részben visszatérőmotivum innen lett másolva...Nem nagyon akarom ellőni,h mik majd meglátod.A végső boss meg agyrém.....Na oda kellett az F1 mert,pffff....