• wesker24
    Jah a GOW 2 DVD9 verziója a jó és szerintem is elég jó játék de vannak benne olyan részek ami teljesen kiakasztott egyszer hajnali 3 óráig játszottam vele mert idegesitett hogy nem tudom átvinni na mondom addig nem fekszek le amig át nem viszem ha törik ha szakad !

Jah igen voltak benne olyan részek ahol a video egyszerűen lefagyott nem is egyszer és mindig az ingame video legvégén magát a videot meglehet nézni nem azzal van a baj hanem az mikor vége az ingame videonak totális fagyás és nem tudtam vele mit csinálni de találtam egy progit amivel lepatcheltem és azóta csak 1-xszer sem fagyott ki ingame video alatt !

Amugy egész játék alatt nekem csak 3x-szor fagyott ki ! Persze utána felraktam a progit és azóta egyszer sem fagyott ki !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1 fagyás a Prometheus ingame videonál volt amikor elég a tűzben a 2 fagyás a Pegazus ingame videonál volt amikor repülünk Laihkosz templomához a 3 fagyás meg akkor volt amikor talákozunk régi szakállas cimboránkkal akit lefejeztünk a GOW 1-ben azóta egyetlen egy fagyás sem volt ! És most jelenleg a Temple of Fates pályán vagyok és eddig egy video sem fagyott le !

Ugy hogy szerintem te is tölts le a progit is patchled le vele ha meg igy is fagy akkor ott van a SKIP Video MPEG opció de az nem mindig sikeres !