• berlinboy6329
    Tényleg nem is irtam mim van..

C2D E8200am van alapórajelen(2.66ghz),meg egy 3870x2,ami ugye 1db 3870,mert az emu nem támogat CF-et,amiben ugye a kari tul.képp dolgozik még ha egy nyákon is van a 2 mag...

És akármi állitok,nincs stabil 60fps nativon se.....Még ha csutkán van a VU cycle stealing akkor se,éééés 40fpsnél ugy akad h számomra nem élvezhető..:(

Ez a legnagyobb baj..A másik,h billenytűvel tolom,nem tom gamepaddel jó-e,de láttam,hogy a GOWban is ugyanaz a fegyóváltásmint a SotC-ban..Hiába irja,h "To switch waepon press left directional button",ha megynomom nem vált,hanem arra megy...Más meg nem nagyon van ami "left directional button",csak a D-pad...Dehát nekem elindul arra amerre nyomo ahelyett,h fegyót váltana..

A3 probléma meg az a nyomi vastag fekete csik alul,ha nem nativon vagyok.Sokkal jobb nem nativon,mert a napfény nem mossa fehérre a képet és látok is vmit.monjduk 1440*900ban egész jó,deugye fekete csik....

Ez a 3 dolog zavar..Az ICO ahogy tudott,jól ment..Nem volt köd effect,ami sokkal jobban érzékeltette volna a méreteket,nem volt tűéles graf,de legalább nem akadt,minden gomb azt csinálta,amit kellett,és semmi komolyabb bug nem volt...