7924
  • sakal6
    azt is írta, 2,66ghz
  • sakal6
    szerinted számít valamit az emulátornál a memoria?

próbálj meg nagyobbat, messzebre ugrani, ott én is szívtam egy kicsit mert hülye a kameranézet
  • sakal6
    sse4.1-es gsdx et haszálod? mert a procid tudja és tuti hogy wesker24 azt használja
  • Attelee
    Na és mennyin megy a 82000?Legalább 3Ghz kéne neki!
    Amikor forogsz körbe jókor kell megnyomni,,mert ha rosszul idözitessz visszaugrik ugyanoda!
  • Attelee
    A Gow2-höz meg a Sotc-hoz is szerintem használjátok az 1059-es bétát,mert az gyorsabb,és stabilabb a Gow2-ben legalábbis biztos!
    Tolom az SSX3-at,és az 1329 Beta-val lefagy hiába kapcsolom ki a microvu-t,de az 1059-el hibátlan!Szal mindig ha valami ujat raknak az Emuba az általában ezzel jár h nem lesz stabil az addigi játékokkal!
  • wesker24
    Irta milyen konfigja van de csak aprocit és a Vga-t irta !

C2D e8200 és egy Ati 3870 X2-je van az hogy mennyi memóriája van azt nem tom !
  • wesker24
    Vettem észre hogy elég nehéz az oszlopok már mind egy szintbe vannak de amint ráugrok az elsőre nyomom az ugrás gombot és utána az R1-et de ahelyett hogy a következőre ugorna inkább visszaugrik arra amelyiken épp volt !
  • Attelee
    Az a jó h még a konfigodat egyszer sem irtad le,igy elég nehéz megmondani h miért akad,de nyilván kevés a procid hozzá!A speed hacket meg egy idö után már hiába nyomod feljebb ki irja h 60FPS,de mégse annyi!

Wesker24! R1-el kell ugrálni a pöttyökön!Az a rész elég nehéz,ugy kell
    az oszlopokat áligatni h egy szintbe legyenek,majd sorra átugrani mindegyiken!
  • wesker24
    Ezek a szobrok ??

• wesker24
    Na szóval nekem PCSX 0.9.6 van azon belül PCSX 1329 Beta PS2 Bios 2.00

GSDX 1355 plugin Windowed DirectX 9 Hardware Pixel Shader 3.0
    Interlacing None Aspect Ratio 4:3 Native Texture Filtering Alpha Correction (FBA) ON

SPU2X 1.1.0 Lilypad svn r1034 Linuz Iso CDVD 0.9.0 CPU minden beállitás ON és Limit Force Frames to Normal Speed

Speedhack Use x2 Cycle Rate INT Sync Hack Enable IOP x2 cycle rate
    Wait Cycles Sync Hack ON

VU Cycle Stealing Moderate Speedup Advanced Default Options

• wesker24
    Tessék sakal itt tartok nem jövök rá hogy az istenbe kell ezeken a nyavajás fehér körökön ugrálni egymás után gyorsan !!

• berlinboy6329
    wesker ha neked tényleg igy megy,mondd már meg pls,mit hogy állitottál be...mert nekem ha arra nézek amerre te a képen ott egész jó az fps,de ha a másik irányba,ahol a nagy terem van a szobrokkal kétoldalt ott leesik 30ra...Most leszedtem ezt a Playground féle verziót,majd kipróbálom bár nem tom mire számitsak...Kivánci lennék,te milyen gsdxet használsz milyen beállitásokkal,milyen pcsx2-t, meg milyen cpu,speedhack,advanced beállitásokat.
  • wesker24
    Ok csak bemérgedtem aztán kiléptem az egészből minyá küldöm !
  • wesker24
  • wesker24
    Na leszedtem én is a Shadow of The Colossust hogy megnézzem hogy megy tényleg akad-e !!

Na szóval miután lejött berkatam az iso-t és nem hogy nem akad de olyan zsirul megy hogy csak na ! Stabil 60 FPS és nem akad tehát annyival megy ami ki van irva nem lassitott felvételbe !

http://imagerz.com/QEROWUtvAwIHAFhNEgVR

De fingom sincs mit kell csinálni ebben a játékban !! Azt se tudom milyen játék ez ??
  • sakal6
    csinálj róla egy képet mert így nem ugrik be hogy hol jársz
  • Shep
    Ja jól fut, csak éppen a kamerakezelés olyan förtelem ,hogy nem bírtam játszani vele, pedig jó lett volna.
  • Evin
    Ezt mondjuk vitatnám. Ps2-n talán mint az "álom", pc-n inkább korrektül megy. :)
  • Seth
    SotC ps2-n sem ment soha 20 fps fölé XD, de az ember hozzászokott
  • wesker24
    Nem tudja valaki milyen kombinációt kellnymni a God of War 2-ben hogy egymás után tudjon ugrani azokra a fehér pötyökre ?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jelenleg ott tartok hogy el kelett tekerni 3-4 oszlopot hogy megjelenjen a fehér pötty és mikor a végzet szobornál vagyok aktiválom a medált gyorsan spuri fel ráakaszkodik a fehér pöttyre aztán nincs tovább hogy a rákba kell átugorni a másikra mert mire odaérnék addigra már rég leért az oszlop !
  • xido
    Végre úgy fut az MGS3,mint az álom..legalábbis a legelején tök egyedül a dzsungelben..régebben volt ilyen layer-elcsúszás benne durván ésa szétfolyt a karakter...
  • berlinboy6329
    Hihetetlen ez a játék....50fpsnél ugy akad,mintha 15 lenne..
  • wesker24
    Amikor bazi nagy pályát tölt be akkor leesik az FPS 25- 30 FPS-re amikor nagy harcok vannak ugy általában akkor 40-45 FPS-el megy amikor meg csak megyek elöre a pályán no enemy akkor meg az FPS megáll 60-nál és nem megy tovább ! Jah és ez a God of war 2 !

A God of War 1 nálam ugy száguldott mint az atom ! Ott szinte nálam megis állt az FPS 60-nál és nem ment tovább ! Amikor harcoltam és nagy teret töltött be akkor se esett nagyon csak 50 FPS-re !
  • berlinboy6329
    Na ez a baj sakal6,hogy nekem a SotC-ban a D-pad nyilaival is mozog,nem vált fegyvert..Lilypadet használok,nem tudom mi lehet a baj,hogy mit kellene állitanom,h fgyvert váltson ne mozogjon. :(

Mert ha meg majd vmelyik kolosszushoz íjat kell hasznánli,akkor ott vége a játéknak,mert nem vált fegyvert azzal amelyikkel kellene.:(

amugy végnéztem az össze gsdx plugint,még az 1076m et is,meg az összes ujabbat,meg azt ia ami alapból benn van de semmi javulás. :S
  • sakal6
    és hány fps-el megy neked a god of war?
  • wesker24
    Amikor elég sok enemy-vel harcolok akkor látszik hogy a CPU kissé le van terhelve a CPU 1-2 magjának hőmérséklete és felugrik ! Ugy 50 fokra max 55 fokra ! A másik 2 mag az meg vigan elvan 35-40 fokon !

Tehát a pcsx emu csak az első 2 magot terheli le a másik 2 mag az nyugiban van !
  • wesker24
    Dehogyis nekem Nativon is ugyanolyan a képe mintha ki lenne kapcsolva !

Nálam a CPU állóhelyzetbe amikor nem csinál semmit 10-15 % terhelés amikor haladok elöre a pályán akkor 25-30 % terhelés amikor már jócskán benne vagyok a harcban akkor meg max 45-50 % terhelés ! Habár felmegy 50 % felé is de s 60 -at sose érte el ! Akkor szokott csak 50 % feletti terhelés lenni amikor valami bazi nagy pályára érkezek meg aztán elég sok enemy-vel kell harcolni !
  • sakal6
    nemtudom ti hogy vagytok vele, de nekem nativon csak csúnyább lesz a kép, tiszta kocka no élsimitás.
    nektek 100% fut a cpu közbe? mert nekem mindig 60-70% körül mozog
  • sakal6
    ja és a gow-ban a dpad nyilaival váltasz fegyvert.
  • sakal6
    használj 1076m gsdx-et és akkor jó lesz a kép.
    ha a procit felhúznád legalább 3 ghz-ig akkor ugyan annyit menne szerintem.
    az emulátornak teljesen mindegy hogy egy 8400-8500 gt-s alsókategóriás vga-t használsz vagy egy csúcsszuper felsőkategóriást nem arra támaszkodik, amit kicsit sajnálok is mert abból is nyerhetnének erőforrást és akkor gyorsabbak lennének. biztos őket is az nv és az intel pénzeli
  • berlinboy6329
    Tényleg nem is irtam mim van..

C2D E8200am van alapórajelen(2.66ghz),meg egy 3870x2,ami ugye 1db 3870,mert az emu nem támogat CF-et,amiben ugye a kari tul.képp dolgozik még ha egy nyákon is van a 2 mag...

És akármi állitok,nincs stabil 60fps nativon se.....Még ha csutkán van a VU cycle stealing akkor se,éééés 40fpsnél ugy akad h számomra nem élvezhető..:(

Ez a legnagyobb baj..A másik,h billenytűvel tolom,nem tom gamepaddel jó-e,de láttam,hogy a GOWban is ugyanaz a fegyóváltásmint a SotC-ban..Hiába irja,h "To switch waepon press left directional button",ha megynomom nem vált,hanem arra megy...Más meg nem nagyon van ami "left directional button",csak a D-pad...Dehát nekem elindul arra amerre nyomo ahelyett,h fegyót váltana..

A3 probléma meg az a nyomi vastag fekete csik alul,ha nem nativon vagyok.Sokkal jobb nem nativon,mert a napfény nem mossa fehérre a képet és látok is vmit.monjduk 1440*900ban egész jó,deugye fekete csik....

Ez a 3 dolog zavar..Az ICO ahogy tudott,jól ment..Nem volt köd effect,ami sokkal jobban érzékeltette volna a méreteket,nem volt tűéles graf,de legalább nem akadt,minden gomb azt csinálta,amit kellett,és semmi komolyabb bug nem volt...
  • sakal6
    akkor nem jól állítottad be
  • wesker24
    Használjátok a VU Cycle Stealinget a csuszka állitásával elég drasztikus FPS növekedést lehet elérni !

Pl a God of War2-ben egyes helyeken amikor egy hatalmas pályát tölt be lezuhan az FPS 20-25 FPs-re ! Viszont feljebb teszed a csuszkát akkor már ugyanazona helyen már 28-30 FPS ! ha még egyel feljebb állitod akkor már szinte 38-40 FPS a hatalmas helyeken is !

Persze a megszokott helyeken 60 FPS és nem megy tovább !

Persze a nagy FPS növekedésnek is ára van ! Elöforduhtanak kisebb nagyobb textura hibák pl villog a karakter vagy 1-2 mp-re eltünik egy két textura ! Ajánlott a csuszkát max 2-esre felrakni !
  • blackfire001
    Van Lilypad-om, be is állítottam, de hiába nyomkodom nem csinál semmit az anagóllgal. :S
  • sakal6
    neked is olyan processzorod van?

amúgy nemértem hogy intelen miért megy sokkal gyorsabban mint amd-n. nekem 2,4ghz és 2,7ghz-n is ugyan olyan sebességgel megy, lassan.
  • wesker24
    Ha van Lilypad pluginod akkor ot tudod beállitani !

Configure és a First Controller menü
  • blackfire001
    Nah, megtaláltam, de szegény naruto még most sem tud megmozdulni, pedig biztosan beállítottam. :S
  • wesker24
    Aha megy olyan zsirul megy nekem hogy csak na !

Csak FPS játékot sose játszottam Ps2-ön ihgy nem igen tudok vele játszani !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PCSX emun meg se nyikkan Külsö Usb rackról játszok vele ! De most ugyis mással vagyok elfoglalva God of War és Jackass megy most.
  • blackfire001
    Okés, és akkor itt hol tudom beállítani a háromszöget, meg ezeket? :S
  • Shep
    Black megy valakinek?