• berlinboy6329
    Shadow of the colossussal játszott már vki az emuval?Nekem rohadt szar...A játék se tetszik...

Először is grafilag hiányzik pár dolog,oké emu elnézem..mondjuk az alig látható árnyékkemberek rohadtul zavarnak....Még csak az első colossit nyomtam le de...NC..Fegyvert nem tok váltani..Hogy kell?Azt mondja left directional button..A a D-pad?mert azzal is mozog,csak nem vált fegyót....Ennyit erről...(igaz billel játsszok de akkoris).Ami rohadtul zavar még,h nem stabil 60fps.....Bezzeg Attelee GOW2-je csak ugy suhan.Nálam meg 40-60 közt változik...60on is akad...Ha meg nem nativon van,akkor a kép alján egy jó 5-6 cm fekete csik jelenik meg ha mozgok...Az utolsó,ami meg nagyon idegewsitő az a mászás..Baszik mászni..Megnyomom a megfelelő kombinációkat,miközben az ujjam leszakad a Space(R1)tartásában,nyomokodom h ugrás lenyom, előre,ugrás elenged,és nem hogy felugrana,neki ugrik a kis kiálló diszre ,nekiugrik a lábának,jövan..Ha meg sikerül felugrani,nehogy ugrtana tovább,gélórán át ott csimpaszkodik rajta félkézzel.Hiába áll egm a colossi ő elvan,nem csoda h elfogy az erő és ujra be kell tölteni az állást(még jó h van az emunak küülön mentője).Örültem annak is h le tudtam nyomni az elsőt....Amilyen jó volt az ICO olyan rossz ez..igy nem tok játszani..Akad,nem azt csinálja amit mondok neki...Pedig a mászásra épül az egész...Akadva meg nem ugy mozog,és akármit állitok nem lesz jobb....A VU cycle stealinget nem emrem maxra nyomni mert azért jó lenne vmit llátni a játékból,aminek alakja van..Igy is olyan fakó az egész,h szart se látok...

Nincs vmi megoldás h rendesen fusson?