• wesker24
    Ezt nem hiszem el baxa meg rossz verziót szedtem le vagy mi a rosebb ??

Leszedtem a God of War Ntsc verzióját egész jól ment egészen a végéig utána kampec game over kifagy az egész játék exe hibával elszáll az egész !!

Amikor küzdünk Ares-al az 1 menet még simán megy a 2 menet is simán megy amikor meg kell védeni a családot és rengetegen jönnek ellene még ezt is sikerül megcsinálni de akkor jön a video amikor Kratos megtalálja az új kardot és mikor harcra kerülne sor a játék kifagy exye hibával kilép !

Próbáltam már mindenféle beállitással megcsinálni legalább 10x-szer végigcsináltam ugyanazt más beállitásokkal de au utolsó menetben akármit is csinálok mindenképp kifagy !! Hogy a rosebb enné meg !!

Ha mega pal verzióval akarok játszani akkor meg ujra akarja kezdeni a játékot nincs mentett állás !

Nincs valami lehetőség arra hogy ez jó legyen ?? Olvastam valamit arról hogy valahogy meglehet csinálni mert hibás volt asszem a vége gondolom sima ps2-ön jó lenne tuti csak hát nem hiszem hogy lehetséges lenne pcsx emu mentéseket átrakni a ps2 memoriakártyára vagy mégis ??

Ps2-ön is van mentett állásom csak az még nagyon régi ott pont az a mentés van amikor elöször látjuk meg Arest az ingame videoban !