JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
1:Bios az nem nagyon számit a fagyásoknál!Sajnos azok a játékok amiknek a státusza nem Playable azok általában fagynak,ill az emulátor fagy le!Ez ellen annyit tudsz tenni h letöltöd a legujabb bétát,aztán a legfrissebb
Grafikai Pluginokat!Ezek a ZeroGs 0.97.1, és a Gsdx 0.1.7!Ezekkel kell probálkozni vagy az egyik vagy a másik!Aztán még annyit h a legujabb Bétával ha lefagy a bizonyos játék akkor annyit tudsz még variálni h kikapcsolod a Speed Hacks opciot,vagy kikapcsolod az Enable Patch Opciot,vagy a CPU beállitásokban kikapcsolod a Dual Core vagy a MTGS opciot!Nagyábbol ennyi!
Sajnos én csak azoknál a játékoknál tudom h mit hogyan kell álitani ami nekem is megvan,de a hivatalos forumon némi angol tudással meg tudod kérdezni h melyik játékkal van bajod és h mit is kéne tenned ellene!
2: Az emulátorral nem lehet telepiteni,csak PS2-es ISO fájlokat futtatni,ami különösen ajánlott,mivel lemezröl eléggé szaggatnak a játékok!