7924
  • Razuel
    GF 8600GT, Giga p35c-ds3r lap, 1gb ram, e2160@3ghz-n jár
  • tobias88
    milyen géped van? mert nekem elég kockás volt a kép és lassan ment nagyon
  • Razuel
    Most rendesen megy a BT3 45 FPS-el és a kép is szép, csak az a baj hogy feketén villog a kép.. :/
    Valami ötlet?
  • vmisi94
    hát akkor hagyom, mert nagyon lassú :( már majdnem 4 éves a gépem, ezért csak 1372 MHz,de nemsoká új gépem lessz, amjd akkor írok ide, ha gond van
  • Razuel
    Hmm ez se műxik valamiért..
    Mind1 akkor leírom..
    GF 8600GT, Giga p35c-ds3r lap, 1gb ram, e2160@3ghz-n jár
  • Razuel
    Bocs az előzőbe nem jó a link valamiért
  • Razuel
    Yo!
    Leszedtem az emut, de a tenkaichi 2-be elég ronda a kép.. :/
    Harc közbe megy kb 25-30-35 FPS-el a cuccos, csak szar a kép..
    Tudnátok dobni egy jó beállítást?
    Konfig: Katt Csak egy kicsit még jobban fel van húzva..
    Beállítás: Katt
    Szóval szerintetek mi lehet a gond? Rossz a beállítás vagy kevés a gép? :/
  • norbert1992
    Sziasztok
    megszeretném kérdezni hogy a pcsx2-nél mikor jönek ki ujabb fejlesztések ????
    és mien időszakonként ha ez megvan szabva???
    ja és azt hogy ezek egyre kevedebb lefagyást biztositanak???
  • Attelee
    Ird le milyen géped van,de játékra minimum 3Ghz körüli kétmagos proci az ajánlott!
  • vmisi94
    Beállítottam, aztán ha rögötn megpróbálok játszani, akkor leáll, de ha újraindítom, akkor visszatér a kb 10 fps-es sebességbe :(
  • vmisi94
    Nézegettem az előbbi írásokat, és látta hogy a CPU sebességet nagyobbra kell állítani. Beállítottam ezt: CPU settingsben a Frame Limitting-et Limitre raktam, oké elindul, de aztán kb 3 mp múlva leáll, mert hibát észlel, valaki tud segíteni?
  • vmisi94
    Sziasztok!

Nekme az a bajm, hogy a hang nagyon lassú, de egyébként elindul, és a hang miatt lassú a kép is. meglehet, hohy azért lassú, emg akadozik mert nincs meg a gépigényem? Egyébként a Ben10 Protector of Earth-ot szeretném jáccani.
  • Zoli008
    Sziasztok!
    A dragon ball budokai 3-mal szeretnék játszani!
    És az lenne a kérésem hogy aki tudja a helyes beálitásait az légyszives irja le!
    Köszööm!
  • norbert1992
    Spet95 felvetelek MSN-re adig tudok segiteni amedigén jutotam el de az sajna lefagy:S
  • spet95
    ja bocsi az msn-címem: [email protected]
  • spet95
    Sziasztok az lenne a kérésem hogy amikor el indítom a ps2-es emulátoromat akkor még jó de ha már elindtom a naruto shippuden .... 2 játékot akko rvalamit kit ír ha valki tud segíteni az segítsen ja és a segítséget msn-en nekem jobb lenne elintézni!!!
  • tom505
    hi all!
    latom itt nagyon ertitek ezeket, that nem tudna nekem valaki megmondani hogy kel netet rakotni a ps2-re hogy kell e valamit beallitani vagy mi
    elorre is koszi!!
  • norbert1992
    Sziasztok
    Légyszíves aki tud segitsen

Az lenne a problémám hogy a emulátornál elindul és tökéletesen megy 40 fps-el a Naruto Shippuuden Narutimate Accel 2 nevű játék
    csak egy probléma van vele hogy minden alkalommal ugyanott fagy le ugyanannál a küldetésnél és mindig ugyanannál a támadásnál
    evvel kapcsolatban lenne a kérdésem ,hogy ez az emulátor hibája vagy hogy a játékot rosszul szedtem le???
    légyszíves aki tud segisen
    vagy ha valaki tudja hogy ez ellen mi a teendő akar légyszíves mondja meg
    köszönöm előre is
  • ViniSoundz
    kössz, de csak időt kell rá szánni, aztán el lehet azt indítani.
    amúgy nincsenek csíkok. amúgy jobb ha natív felbontást választasz.

interlace móddot választhatsz f5-el, nemtóm, biztos gépfüggő, nekem a Bob tff-es móddal ment a legjobban. itt tudod pl a remegő képet megszűntetni ha esetleg az a hiba jelentkezne. meg tekken 4-hez az svn 307-es exe a legjobb.

most vettem észre, hogy van 2.2-es bios. én a régebbi europe 2001-es biost használtam, bár ha jól tudom ennek annyira nem kellene számítania, de ki tudja.

jó lenne ha megint menne má a pcsx2 oldala :S
  • Attelee
    Ügyes vagy!Végre valaki aki el tudta inditani a Tekkent!
    Olyan 5-10 FPS-t jelentene ha mondjuk 3.6Ghz-en járatnád a Procit,de a lassulás az emulátor hibája!
    Függöleges fekete csikok nincsenek a Tekkennel?Mert ha igen a megoldás a felbontásban rejlik!800x600 vagy 1020x1020 ezek a jók!

• ViniSoundz
    na srácok. nekem elindult normálisan a tekken 4, teljesen bugmentes. annyi a baj, hogy ha pl underground-os pályán vok, ott visszaesik 35-40 fps-re, ami már elég nagy lassulást eredményez. má felhúztam a procimat is, e4400-as 2,8-on megy má :) kicsit segített, de hát azér nem az igazi.

aztán leszedtem tekken 5-öt, nah az is megy bugmentesen, de az már csak olyan 25 fps-t ér el.

ecco the dolphin-t próbáltam még ki, az nem nagyon akart elindulni. loading-ol, aztán megáll. amúgy szerintetek a lassulás a proci miatt vagy inkább a vidkari miatt lehet a tekkennél?
  • norbert1992
    rendben akor leszedem azt köszi
    és azt akarom kérdezni hogy füg -e a lefagyás atól ha a Játékot nem jó helyről töltöded le vagy esetleg hibásan??? mert mindig kimondotan pont ugyanakor fagy le ugyananál a táadásnál és résznél
    ez észerevételeim szerint nem a pcsx2 hibálya vagy igen???
  • Attelee
    Nem szünt meg csak pill.nem müködik!
    De majd onnan szedd le a Public Bétát,ami a Pcsx2 svn 343!!
  • norbert1992
    sziasztok
    bocsi a sok kérdésemért
    azt szeretném kérdezni hogy mivel a www.pcsx2.net oldal megszünt ezért honan lehet leszedni uj kiegészitőket???
    mert a forumon is a legtöb belinkelés onan származik és nem nyissa meg
    előre is köszönöm
  • norbert1992
    sziasztok
    egy másik kérdésem is lenne:

Azt szeretném kérdezni,hogy megvan a Super DBZ nevű játék és ennek a játéknak szeretném a helyes beállításait, hogy a leggyorsabban működjön!

• norbert1992
    sziasztok
    köszönöm az elöbbi választ
    és azt szeretném még kérdezni hogy most meik a legujabb változata az emulátornak?????
    és meik a legujab kiegészitők hozá ha van olyan??
    előre is köszönöm
  • Attelee
    1:Bios az nem nagyon számit a fagyásoknál!Sajnos azok a játékok amiknek a státusza nem Playable azok általában fagynak,ill az emulátor fagy le!Ez ellen annyit tudsz tenni h letöltöd a legujabb bétát,aztán a legfrissebb
    Grafikai Pluginokat!Ezek a ZeroGs 0.97.1, és a Gsdx 0.1.7!Ezekkel kell probálkozni vagy az egyik vagy a másik!Aztán még annyit h a legujabb Bétával ha lefagy a bizonyos játék akkor annyit tudsz még variálni h kikapcsolod a Speed Hacks opciot,vagy kikapcsolod az Enable Patch Opciot,vagy a CPU beállitásokban kikapcsolod a Dual Core vagy a MTGS opciot!Nagyábbol ennyi!
    Sajnos én csak azoknál a játékoknál tudom h mit hogyan kell álitani ami nekem is megvan,de a hivatalos forumon némi angol tudással meg tudod kérdezni h melyik játékkal van bajod és h mit is kéne tenned ellene!

2: Az emulátorral nem lehet telepiteni,csak PS2-es ISO fájlokat futtatni,ami különösen ajánlott,mivel lemezröl eléggé szaggatnak a játékok!
  • norbert1992
    Sziasztok
    én azt szeretném megkérdezni hogy azt hogy lehet megoldani hogy az emulátor ne fagyon ki amikor a Naruto Shippuden Narutimate accel 2 vel jácok. Sok játéknál ugyan ez a hiba és az lene a kérésem hogy légyszi valaki segitsen hogy mi a teendő ilyenkor
    vagy esetleg megtudnátok mondani hogy honan lehet letölteni egy uj Biost ami már viszi ezeket.
    egy másik kérdés hogy elvileg a pcsx2 emulátoral lehet ps2-es játékokat Fel telepiteni ez igaz????
    előre is köszönöm
  • Attelee
  • zsotesz
    topic=téma, hsz=hozzászólás
  • zsotesz
    baaz, ezt most komolyan kérdezed?
  • mtt
    mi az a topic és mi az a hsz?
  • zsotesz
    a #4424-es hsz-ben van európai bios.
  • zsotesz
    tölts le hozzá biost, asszem volt belinkelve a topicon belül is, vagy használd a google-t.
  • mtt
    hogy csináljam meg?
  • zsotesz
    az a baja,hogy nem talál biost.
  • mtt
  • mtt
    mit csináljak ha ezt írja ki?
  • varda
    sikerült!!! egy nem isos plugint kellett betenni...juhhééééé megy a tag force!! :))) köszönöm a segítséget!!(még ha vki tudna patchet a tagforcehoz azt szívesen látnám :)
  • varda
    na gondoltam visszajelzek, hogy nem jó :) addig addig próbálgattam mindent míg végül bejött az egyik biosnál, usa v2nél, hogy user preferences és ennyi..az összes többi biosnál ami nekem van nem csinált semmit..(azaz hiába mentem az execute-ra mert ugyanúgy a játékot töltötte be csak fele olyan gyorsan se)úgyhogy most szerzek gyorsan egy páarat és hátha..de azért kösz nagyon a segítséget!!