• soulhunter
    2005. szept:
    a gépem akkor volt 270e, azota eladtam belőle 1 vga karit, 2 gb ramot, mert nem használta ki az SLI-t és a 4 GB ramot szo szerint semmi...
    ugyh tulképp akkor maradjunk 200k-nál...

2007. szept.:
    30k duplamagos prociért...
    (az más kérdés,h a tuningmániám miatt most vitte magával az alaplapom is, szal most gyengébb a konfigom)

ez aztán 2 év alatt a baromi nagy beruházás :D
    és a pc-s játékokat még mindig nem akarom 1600*1200-ban nyomni :)

viszont nézzük a tényeket:
    TV: 50Hz
    monitor: 75Hz (most csak 1 alap monitor 1024*768-as frissitését vettem alapnak)
    szal...
    melyik is rongálja jobban a szemet? :P

amugy meg a mai gépárakon 150k-ért összerakhatsz normális konfigot monitor nélkül... monitor meg minek, ha minden karinak van már TV kimenete? :)

nos,h a grafikai dolgokra is reagáljak: (#3429)
    játszottam a PoP:WW -vel ps2-n, miután teleflémeltem a topicját, mer vmi 12 éves kis rinya azon pattogott, mennyire tökéletes a játék, a kameramozgás, etc etc...

szal előbb a PC-s verziot nyomtam...
    hmmm... érdekes volt...
    aztán addig kerestem ps2-s ismit, amig találtam, nosza proba azon is...
    különbség nem volt, max annyi,h ps2-re nagyon át kell állni... de játékélményben (és gagyi kameramozgásokban) tökéletesen megegyeztek, viszont PC-n vmiért szebb volt :)

amugy én inkább játszanék az ONI-val (ami aztán tényleg csucsgagyi graffal rendelkezik + átlátszo falak,+ egyéb hibák millioi, etc etc), mint 1 mai "nextgen"... mondjatok már 1 efféle játékot :D