JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| | EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
2005. szept:
a gépem akkor volt 270e, azota eladtam belőle 1 vga karit, 2 gb ramot, mert nem használta ki az SLI-t és a 4 GB ramot szo szerint semmi...
ugyh tulképp akkor maradjunk 200k-nál...
2007. szept.:
30k duplamagos prociért...
(az más kérdés,h a tuningmániám miatt most vitte magával az alaplapom is, szal most gyengébb a konfigom)
ez aztán 2 év alatt a baromi nagy beruházás :D
és a pc-s játékokat még mindig nem akarom 1600*1200-ban nyomni :)
viszont nézzük a tényeket:
TV: 50Hz
monitor: 75Hz (most csak 1 alap monitor 1024*768-as frissitését vettem alapnak)
szal...
melyik is rongálja jobban a szemet? :P
amugy meg a mai gépárakon 150k-ért összerakhatsz normális konfigot monitor nélkül... monitor meg minek, ha minden karinak van már TV kimenete? :)
nos,h a grafikai dolgokra is reagáljak: (#3429)
játszottam a PoP:WW -vel ps2-n, miután teleflémeltem a topicját, mer vmi 12 éves kis rinya azon pattogott, mennyire tökéletes a játék, a kameramozgás, etc etc...
szal előbb a PC-s verziot nyomtam...
hmmm... érdekes volt...
aztán addig kerestem ps2-s ismit, amig találtam, nosza proba azon is...
különbség nem volt, max annyi,h ps2-re nagyon át kell állni... de játékélményben (és gagyi kameramozgásokban) tökéletesen megegyeztek, viszont PC-n vmiért szebb volt :)
amugy én inkább játszanék az ONI-val (ami aztán tényleg csucsgagyi graffal rendelkezik + átlátszo falak,+ egyéb hibák millioi, etc etc), mint 1 mai "nextgen"... mondjatok már 1 efféle játékot :D