7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Gott #3442 Mondjon már valaki egy konfigot amin rendesen lehet emulálni.
Úgy konkrétan szeméyles tapasztalatai alapján.
És főképp mennyiből jön ki az egész? -
#3441 En maradok az allokepnel,ami akkor frissit ha valami valtozik...
Utalom a crt-t... -
#3440 Mire vegigolvasom abbahagyjatok? :XD... -
#3439 nemtom olvastad-e az aláirásom, de abbol látszik,h nem fél méterről játszok ( Cordless )
a monitorom meg nagyobb, mint a TV-m (ja, TV-m nincs is, mer van tunerkártyám) :)
de mostmár tényleg hagyjuk abba, mert engem jobban érdekelnek a pc-sek teszteredményei, mint a ps2-esek hisztijei... -
Cay #3438 :D -
Cay #3437 Melyik rongálja jobban a szemet? Hát a monitort kb fél méterről nézed, a Tv-t, meg 2-3 méterről mondjuk. Azért ez is közrejátszik, nem csak a Hz. -
#3436 nem veszexünk, most épp fogalmam sincs, mi a francér folytatunk általános eszmecserét hw-kről, amikor ez a pcsx2 sw-ről hivatott szolni :D -
Cay #3435 xD Részemről a vita befejezettnek tekintett. -
#3434 2005. szept:
a gépem akkor volt 270e, azota eladtam belőle 1 vga karit, 2 gb ramot, mert nem használta ki az SLI-t és a 4 GB ramot szo szerint semmi...
ugyh tulképp akkor maradjunk 200k-nál...
2007. szept.:
30k duplamagos prociért...
(az más kérdés,h a tuningmániám miatt most vitte magával az alaplapom is, szal most gyengébb a konfigom)
ez aztán 2 év alatt a baromi nagy beruházás :D
és a pc-s játékokat még mindig nem akarom 1600*1200-ban nyomni :)
viszont nézzük a tényeket:
TV: 50Hz
monitor: 75Hz (most csak 1 alap monitor 1024*768-as frissitését vettem alapnak)
szal...
melyik is rongálja jobban a szemet? :P
amugy meg a mai gépárakon 150k-ért összerakhatsz normális konfigot monitor nélkül... monitor meg minek, ha minden karinak van már TV kimenete? :)
nos,h a grafikai dolgokra is reagáljak: (#3429)
játszottam a PoP:WW -vel ps2-n, miután teleflémeltem a topicját, mer vmi 12 éves kis rinya azon pattogott, mennyire tökéletes a játék, a kameramozgás, etc etc...
szal előbb a PC-s verziot nyomtam...
hmmm... érdekes volt...
aztán addig kerestem ps2-s ismit, amig találtam, nosza proba azon is...
különbség nem volt, max annyi,h ps2-re nagyon át kell állni... de játékélményben (és gagyi kameramozgásokban) tökéletesen megegyeztek, viszont PC-n vmiért szebb volt :)
amugy én inkább játszanék az ONI-val (ami aztán tényleg csucsgagyi graffal rendelkezik + átlátszo falak,+ egyéb hibák millioi, etc etc), mint 1 mai "nextgen"... mondjatok már 1 efféle játékot :D -
arni17 #3433 Na mind egy én megtudtam amit akartam (még ttöbbet is xD)elhagyom ezt a topicot xD (veszekedhetek tovább xD melyik a jobb) xD -
Cay #3432 Ajánlom figyeelmedbe Gott 3403-as írását... -
arni17 #3431 hát igen de akkor is a pc-n több mindent lehet csinálni mint egy PS 2 xD -
arni17 #3430 Nem azt nézem Csak akkor is jobb egy olyan játékkal játszani ami jól ki van dolgozva minrt egy olyannal aminek hot xar a grafikája -
Cay #3429 Mert a ps2 nem nextgen platform ennyi... Nem a grafika a minden igazából, és amúgy a ps2-játékok nem mondhatóak csúnyának se. És nem a pc-n megjelent átiratok alapján kell ítélni őket, mert sokkal sz@rabbul néznek ki mint konzolon.
Kinek a pap kinek a papné... Ez olyan mint a politika. Egy fideszes se fog meggyőzni egy mszpst, hogy az a jobb, és fordítva... -
Gott #3428 Ja csak miután letesztelsz egy jópár ps1 játékot akkor radöbbensz arra,hogy nem működik akkor se mind rendesen...
Én ismerem a konzolos játékfelhozatalt és nem csak 1-2 dolog miatt fogja megérni ám(ps3).Annyiban biztos vok, hogy ha befektetek egy konzolba (legyen valami nextgen)elvok vele szépen hosszú évekig anélkül, hogy bármit is kelljen tennem a fejlesztés ügyében...Ennyi több mint elég:P
Minden másra ott a pc és készXD -
#3427 Ja hogy te csak a grafikát nézed, too bad .. :( -
arni17 #3426 Nem tuom akkor is nekem jobban tetszik a pc:D -
arni17 #3425 am meg egy PS 2 emg XBOX os játéknak sincs olyan grafikája mint egyes PC játékoknak:D -
Cay #3424 Hidd el lesz jobb graf annál. Mindig fejlődnek a játékok grafikailag, sosincs megállás. -
arni17 #3423 Nekem van 180 Db játékom PS 1 -re (régen az volt a divat xD) és mind megy tökéletsen meg még amiket kölcsön kérteam azok is mennem csak kell egy jó emu meg egy normális gép xD am jó hogy a TOPICNAK ps 2 EMUROL KÉNE SZÓLNI NEM fejlesztésről meg PS 1 emuról xD MEG NEM HOGY MELYIK A JOBB xD -
arni17 #3422 Szerintem a Crysisnél nem naon lesz nagyobb játék ha lesz is 1-2 és akinek menni fog max grafon annak nem igen kell 2 év mulva fejleszteni a gépet xD -
Cay #3421 Jó, az mondjuk 1 a 100000-ből... -
arni17 #3420 probáld ki a Quake 2 PS 1 en az nekem tökéletesn ment xD -
Cay #3419 A ps 1 emu nem tökéletes, mert nem minden játéknál játsza le a videókat tökéletesen. Én igazából egy game-nél sem tudtam elérni, hogy a hang és a kép is jó legyen videóbejátszások közben.
Ha pc-n beruházol 200 ropit, akkor 2 év múlva az új game-ek már nem fognak max grafikán futni. Egy konzolt, ha egyszer megveszel, akkor még 5 év múlva is max grafon fut az a játék, ami akkor kijön rá.
-
arni17 #3418 Jól mondod Soul Hunter:D -
#3417 jol összeszedted a gondolataid, és van abban vmi, amit irtál...
de:
- a ps1 emulátor tökéletes
- én nemtom, meddig akarnak még kiadni ps2-re játékokat, de nem akarok beruházni ps3-ra :) a tekken 6 miatt meg pár verekedős játékért feleslegesnek tartom :)
okéoké, az nyomja a ps2-es dvdket is, de nekem a pc-s iparbol csak és kizárolag ez a kategoria hiányzik...
ugyh én meggyőzhetetlen leszek :)
amugy az a sorod tetszett, hogy:
"A Pc lehet sok tekintetben jobb,de játszani konzollal kell, hiszen arra van kitatalálva végülis, a pc meg nem"
nos, akkor az miért van,h a ps3 + az xbox360 kezd nagyon nagy hasonloságokat mutatni 1 pcvel?
a különbség annyi,h azokban fix hw van, és kész...
a pc meg ugye fejlesztgethető :)
sztem a WII az egyetlen igazi konzol, mert azzal tényleg csak játszani lehet...
meg kukát tömni :D
és a ps2 lesz emulálva... előbb-utobb... reméljük... :D
amugy azért nem éri meg már ps2-t venni, mert:
- kifuto termék
- ma már olyan olcsok a pc alkatrészek,h megéri 1x beruházni 200k-t,h az ember 5 év mulva is tjon jáccani ua konfigon + akkor már ps2 emuval is tud majd jáccani :) -
arni17 #3416 nem is nekem kéne hanem a család ba valakinek -
arni17 #3415 na pedig pont azt kéne xD a WoW emg line age nekem se tetszet anyira
meg sincs már ... de aGW az tényleg jó -
Gott #3414 6 hónap .Max egy és jön a következő kaland:P.Látom neked nem lényeg a vátozatosság.
Amúgy meg ha annyira tetszenek neked az MMO-k,akkor mégis mit akarsz egy ps2 emulátoros fórumban???
Ha az tetszik akkor menj és játsz azokkal... -
Cay #3413 Lineag II-ztem egy ideig, de meguntam, a WoW-ra is ránéztem, de nem tűnt nagy durranásnak. A Guild Wars az üdítő kivételnek tűnt a videók, és az írások alapján, de azt nem próbáltam. -
arni17 #3412 ja és Cay szerintem te még seose játszottál egy normális mmo-val ezért mondod ezeket -
arni17 #3411 és A GW-nek van története -
arni17 #3410 A guild Wars (keedvencem) annak nem végtelembe nyulo a quest-ei ugyan ugy van vége a játéknak mint egy rendes single-nek csak ha végig vitted utána már mehetsz akár hova és hec böl gyüjtheted az aranyat és mondjuk valaki megvesz egy Single játékot 12 ezer Ft ért mert van olyan aki megveszi oylan .... végig viszi max 6 honap alatt utána lökheti el am is nem egy napja játszok már MMo-kal hanem már lassan több mint egy éve. -
Gott #3409 Azért remélem olyanok írnak ide azért akik játszottak minkét gépen és azok játékaival.
Most nekem ne áradozzon itt senki se úgy, hogy csak ez egyikkel próbálta...
-
Cay #3408 Haggyad má, az mmo-k olyan unalmasak mint az állat. Először még hú de jó, de ez kb 1 napig tart... Egy kaptafa az összes. Mész ölöd a mobokat, fejlődsz, veszed a cuccokat, meg csinálod az értelmetlen végtelenbe nyúló questeket. -
#3407 Mert nem is igénylik ezeket a jáékokat, én is utálom az mmo-kat, és még mindíg többen szeretnek single játékokat játszani. -
arni17 #3406 ja meg még valami PS 2 játszál már a World of Warcraft-al emg a Guild wars-al emg a LineAge 2 vel emg stb vel xDmert én nem naon szeretem a Single playeres játékokat:DNem látom olyan sok értelmét xDmint egy MMO-nak:D -
#3405 Jézus, nem vagy képben ps2 árakkal és játékfelhozatallal -
arni17 #3404 LOL csak mire chipelteted meg javítás emg stb abbol már olan géped lenne xD
Volt PS1-em meg PS 2 de mindegyik tönkre ment olvasofej meg stb
Szerintem 10000000000 x job a pc mint egy PS 2 igaz Pc-re is kell költeni de nem nayit mint egy PS 2 -re xD én így vok vele neg azért egy PS 2 sokkal de sokkal nhezebb jjátszani Pl Doom 3 mal emg a Quake 4 el meg ilyenekkel na mondjátok hogy nics igazam xD -
Gott #3403 Már bocsi,de ez így, hogy "ja,és a szirszarjaink kikötve TVre sokkal szebb képet adnak,mint a csoda 30k-s ps2"
Most öszintén ebből nem vagyok meggyőződve arról, hogy láttál ps2 játékot futás közben...
A pc tv-re kikötve meg se közelíti azt a képminőséget.
Amúgy meg a ps1 emulátorok se működnek rendesen pc-n és valszeg ez se fog.
Ha megnézed mennyibe kerül egy gép (újonan+chipp)az úgy legrosszabb esetben is csak maximum 50K.Egy átlagos fej még ha 2 évig is bírja (tapasztalat)a javítás nekem régen 20k-volt ami kétévente nem egy sok.
Ha pc-n tartani akarom a színvonalat akkor 1-1,5 évente 70-100k.
Ps2-n legalább minden zökkenőmentesen fut és nem kell turbózni a gépet állandóan.
Játékélményileg meg bőven lehagyja a pc-t bármely konzolról is beszélünk, hiszen ha nem így lenne nem is lenne értelme emulálni pc-n azokat a játékokat.
Szép dolog ilyenekkel próbálkozni,de soha sem lesz az igazi így emulálva azt garantálom.
A Pc lehet sok tekintetben jobb,de játszani konzollal kell, hiszen arra van kitatalálva végülis, a pc meg nem
ennyit a pc-ről...