• The Fugitive
    Hello!
    segítségeteket szeretném kérni!
    most kezdtem bele ebbe az emulátorosdiba, így ezen a téren nagyon tudatlan vagyok. megvan ez a ps2 emulátor és hozzá bios is, elindítottam egy játékot (Dragon Ball Budokai 2) és az intro amíg a képeket mutatja 120 Fps-el megy, viszont amint elkezdi játszani a tényleges introt (megjelennek a szereplők stb...) lecsökken 10-15 Fps-re, és a hang is "robotossá" válik. Aztán ha továbbléptetem, akkor a menü újra 50-60 Fps-el megy. Elindítok egy tréninget, ott szintén 10-12 Fps-t produkál csak. Gondoltam, egy játékra még nem lehet rámondani, hogy rosszak a beállításaim, vagy valami gubanc va, így szereztem gyorsan mégegyet (Budokai3-at), és ennél is ugyanaz a helyzet. Menüben szépen megy 50-60 Fps-el, ha játszanék, akkor meg csak 10 Fps körüli értéket produkál.
    próbálkozom különféle beállításokkal, de várom a Ti, tapasztalt felhasználok javaslatait, hátha sikerülne!
    a gépem:
    Asus P4S800D alaplap, S478-as tokozású 3.00Ghz Penti 4es HT-s proci, 2x512Mb 400Mhz ram, Gigabyte 6600GT agp 128Mb videókari. Daemon Toolsba van bemountolva a dvd, és így azt írja ki, hogy 4x-esen olvassa.
    ha kellene valamilyen adat még hozzá, akkor írjátok meg, hogy mi.
    és még megy le- illetve feltöltésem is közben, nem tudom, hogy ez sok vizet zavar-e!? (tudom, próbáljam ki vele, meg nélküle... :P )
    szóval ha van valami ötlet, javaslat, azt szavesen fogadom!
    előre is köszönöm