7924
  • magus
    egy a64 3000+ os procin, 7600gt-vel és 2 giga ddr @ 400mhz memóriával élvezhető lenne tegyük fel az ffx, vagy dbz budokai?
  • Fókameister
    de azzal is hogy?
    hol van benne?
    lécci gyorsan
  • kuci06
    a pcsx2 progival tudod elinditani!
  • Fókameister
    haverom leszedte a Budokai 3 isoját de nincs EXE hogy indiccsa a játékot?
    Lécci nagyon fontos lenne válaszoljatok már
  • kuci06
    a cddvd pluginban be kell állitani hogy melyik isot akarod futtatni!
  • bervin12
    bios megvan, de nekem mindig a system brose kép jön elő, hogy indítsak el egy játékot? pl a burnout-t, hogy kell elindítani?? pls, help
  • bervin12
    honnan szedjek le biost??
  • kuci06
    szedj le bios-t a porgihoz
  • bervin12
    hali
    pcsx2 0.9.2-es verzióm van és mikor megpróbálom a "Run CD/DVD"-t akkor ezt írja ki:
    Unable to load bios
    mit tegyek?? pls help
  • The Fugitive
    20fps? :( ejj.... :) arra még érzékeny vagyok :( de kár. akkor még várok, hogy jobb gépem legyen ;)
    azért kipróbálom így is! köszi
  • biomage
    szép géped van pont olyan mint az enyém :)
    run:process priority:high | Config:Cpu:pipálj be mindent és a frame limiting normalon legyen| Config:sound:SPU2irq | Config:graphics:ne legyen semmi bepipálva és nonera rakd az anti-aliasing
    igy gyorsabb lesz de a háttérben lévö programok nagyon lelassulnak
    amugy nállam játékban a budokai 3 20fps körül megyeget
  • The Fugitive
    Hello!
    segítségeteket szeretném kérni!
    most kezdtem bele ebbe az emulátorosdiba, így ezen a téren nagyon tudatlan vagyok. megvan ez a ps2 emulátor és hozzá bios is, elindítottam egy játékot (Dragon Ball Budokai 2) és az intro amíg a képeket mutatja 120 Fps-el megy, viszont amint elkezdi játszani a tényleges introt (megjelennek a szereplők stb...) lecsökken 10-15 Fps-re, és a hang is "robotossá" válik. Aztán ha továbbléptetem, akkor a menü újra 50-60 Fps-el megy. Elindítok egy tréninget, ott szintén 10-12 Fps-t produkál csak. Gondoltam, egy játékra még nem lehet rámondani, hogy rosszak a beállításaim, vagy valami gubanc va, így szereztem gyorsan mégegyet (Budokai3-at), és ennél is ugyanaz a helyzet. Menüben szépen megy 50-60 Fps-el, ha játszanék, akkor meg csak 10 Fps körüli értéket produkál.
    próbálkozom különféle beállításokkal, de várom a Ti, tapasztalt felhasználok javaslatait, hátha sikerülne!
    a gépem:
    Asus P4S800D alaplap, S478-as tokozású 3.00Ghz Penti 4es HT-s proci, 2x512Mb 400Mhz ram, Gigabyte 6600GT agp 128Mb videókari. Daemon Toolsba van bemountolva a dvd, és így azt írja ki, hogy 4x-esen olvassa.
    ha kellene valamilyen adat még hozzá, akkor írjátok meg, hogy mi.
    és még megy le- illetve feltöltésem is közben, nem tudom, hogy ez sok vizet zavar-e!? (tudom, próbáljam ki vele, meg nélküle... :P )
    szóval ha van valami ötlet, javaslat, azt szavesen fogadom!
    előre is köszönöm
  • biomage
    nincs másik emulátor ami képes lenne ps2 játékot elinditani
  • CJ koma
    csak arra gondoltam hátha valami másik emuval....
  • biomage
    láttom ismered a játék listát ott láthato a cod3 csak introig megy pont ugy mint az NBA2k7
  • CJ koma
    Fókameisternek válasz:A pcsx2.net en azt irják csak az intróig meg a NBA 2k7
  • CJ koma
    Sziasztok.én még új vagyok.Ti milyen emuval próbálkoztok?Szerintem a PCSX2 a leghatásosabb(europe v2.0 biossal).és beállítást én innen állítottam be:http://www.pcsx2.net/guide.php ez szerintem nagyon tökéletes!szeretném kérdezni hogy nem próbáltárok ésetleg a call of duty3-at elindítani PS2 vagy PS3 emuval?Mert nekem nem sikerülget.Ujasmit ír ki mint annak a Marrrókecelinek:call of duty 3 use an autosave feature.The insertion or removal of a a memory card(PS2 compatibilite 8MB) beyond this point may cause data to be overwritten.Tudnátok segíteni?
  • Fókameister
    Az NBA 2k7 indul az uj emulátorral? tom hogy eléggé láma 1 kérdés de fontos lenne
  • social parasite
    az alacsony fps-t en is tapasztaltam :( , a deadly-ben nem tudok segiteni :( (max ugy, h deadly fps :( ). vki tudott jatszani a Transformers-el?
  • social parasite
    nekem sse3-as a procim (csak nem dual core-os) es a progi cime Transformers.
  • soulhunter
    hát, én vok iszonyat béna...
    akár forum alapján állitok be mindent, akár saját gépre igénybe szabva, 1etlen játék sem mutat többet "ingame" 12-14 FPSnél...
    a menük 40 FPSe meg nem kell, a játékban kell annyi :D
    Amugy MK: Deadly Alliance megy vkinek normálisan?
  • Geeb20
    mármint a cod 3 ?
    a videokártyám ati raedon 9250
  • Geeb20
    értem köszi.
    Átállítottam és valami ilyesmit ír ki:
    Supported pixel shader version is too low!
    Supported:1.4
    Selected: 2.0
    utána pedig egy másik ablakban Error opening GS plugin
    Azért mköszi mert ezzel is közelebb vagyok hozzá..
    és mehet még a gépemen, ha nekem egy Amd Athlon(tm)XP 2400 2,0Ghz meg 1gb ramom van?
  • biomage
    tul kicsi a video karid
    ne zero gsbe állitsd hanem gsdx9be
  • Geeb20
    Sziasztok beállítottam a pcsx2-őt mindent és már csak valami plugin gondja van. Valami ilyesmit ír ki egy kis ablakban: Error opening GS Plugin.
    a fekete képernyőn
    rom2 Not FOUND
    erom NOT FOUND
    Gif reset
    NTSC
    creating zerogs
    GS ERROR: NEED at least vs2.0
    Valaki légyszíves segítsen.MSN címem: [email protected]
    köszönöm szépen előre is...:-)
  • biomage
    a www.pcsx2.net en nincs forum az ngemu.com on van
    és miért irtad be az msn cimedet?
  • marcokeceli
    Igen eddig mindig ment csak most lett valami baj vele és azért már játszottam majdnem végig csak most beszart képzeljétek.Vagy nekem mindig mindennek sikerülni kell?
  • marcokeceli
    PCsx2 nem neház beállítani letöltöd a www.pcsx2.net-ről hozzá és a ZeroGS KOSMOS 0.96 non sse2.dll plugint biost(www.yahoo.com)elindítod és má repül is a játék.
    de mondom akit érdekel még bövvebben irtam a www.pcsx2.net forumba is elég sokatvagy msn:[email protected]
  • soulhunter
    az ilyen "agyhuzo" beszolások helyett inkább be kéne irnod,h lehet neked '1 éve müködö PS2 emud', hátha más is váltana rá...
    talán ha mindenki rákattanna,akkor talán a memcard kérdésedre is választ kapnál,mer vki tuti addig nyüstölné,amig tökéletesen nem futna neki (akár a cod3)...

nincs igazam???

amugy ha minimum segitség nyujtási készség lenne benned,már beirtad vna ide,h mi az az emu,és h kell beállitani,és stb stb...

1 éve még nem volt jo PS2 emu... (7et probáltam ki,és semmi jo hatás)

annak meg nem értem,mi értelme van,h mindenki felvesz msn listára, aztán tilt (netán töröl is),miután megirtad X.Ynak a müködö leirást...

inkább a "hivatalos ps-emu forumba" kéne irnod...
    dehát magyar v...
    magyar mentalitással, magyar felfogással...

v netán rosszul látom?
    de én a helyedben inkább a "fuuu,de menő vok,mer használok ps2 emut,de nem mondom meg nyilvánosan,h mit" felfogás helyett inkább adnék vmit,hamár kell vmi...

ez viszont már az én hibám,h vmit vmiért...
    de ha nekem kell vmi,akkor szokásom adni érte vmit...
    legyen szo akár tanácsrol,akár segitségről,akármiről...

további kényelmes ps2 emu használatot...
  • biomage
    már egyszer irtam hogy nem indul a cod3 még ha pmbe kérsz segitséget sem tudok segiteni :)
  • Seth
    pont ezt akartam írni ^^
  • Terminátor14
    ha már egy éve van ps2 emud, akkor igazán megtanulhattad volna használni....

ja és ez fórum, nem chat, úgyhogy ne írogass percenként, főleg ne ugyanazt.
  • marcokeceli
    és megnyomom az x-et akkor is ezt irja
  • marcokeceli
    Segítsetek légyszi:mert nekem baszakszik a call of duty 3.beállítottam az emut meg minden elindítom jobb alsó sarokban töltenek a csillagok és kiirja ezt:call of duty 3 use an autosave feature.The insertion or removal of a a memory card beyond this point may cause data to be overwritten. Xselect ok. segítenél?
  • marcokeceli
    és hogy nyomjam meg az x -et ha beraktam a bártyát(mindez betöltés után)
  • marcokeceli
    Call of duty 3 baszakszik hogy rakjam be a memókártyát:ebbe nekem kéne help!
  • marcokeceli
    HEHEHEHE!Már egy éve van nekem működő PS2 emum!
    csak a cdo3 baszakszik hogy rakjam be a memókártyát:ebbe nekem kéne help!
    De akinek kell segítség vegyen fel msn-en:[email protected]
  • biomage
    most már az alsó gép nem a dual core hanem az SSE2 proci
    mi a játék neve?
  • social parasite
    hi! lenne 1 pár kérdésem. miért tölt nagyon lassan 1 játékot a pcsx2 0.9.2, aminek rendessen kellene futtatnia (a hivatalos oldalon legalábbis ezt ítják róla!) ? az introjáig hagytam, de utána feladtam, mert 20 perc alatt sem jutott semmire csak töltött-töltött. a procit leterheli 100%-ban. ennyire lassú ehhez az emulátorhoz a gépem (amd64 3800+, ati x1600pro, 2GB ram) ? az lehet a baj, hogy nem 2 magos a proci?
  • Fókameister
    a Budokai 3 az élvezhető sebességgel fut mert azt tudom hogy indul de ugye nem élvezhetetlenül lassú? BUÉK