• lacibacsi
    Sziasztok!

Én egy ma született csecsemő vagyok, akinek minden vicc és ez a játék is új. Tudom, hogy most jelent meg a 2. rész, de én még csak most raktam fel az elsőt...

Jó ez a fórum, de rettenetesen hosszú. Előbb-utóbb el fogom olvasni, de most szeretnék választ kapni két kérdésemre.

1. Celeron 1700MHz, 512 MB RAM, Radeon 9600Pro, 7200rpm HDD. Ezek a konfigom paraméterei. Elég öreg szerkezet, de talán ez még nem ok arra, hogy alap felbontáson árnyékok és egyéb extrák nélkül azt csinálja, hogy akadozik kegyetlenül. Néha megyek, majd megakad és hirtelen a pálya túlsó végén találom magam (mintha odaszaladtam volna egy pillanat alatt). Mi a gond? Öregecske a konfigom, de alapon elmegy rajta a Far Cry is meg a NFSU2 is. Egy majd két éves játék meg nem akar? Mit csinálok rosszul?

2. Még nagyon az elején vagyok... Le kellene mennem Alsó Tarisba, de alami papírt kér a sith őr. Honnan tudok ilyet venni? A másik: hogyan tudok bejutni a katonai bázisra (az Alsó Tarisi lejárótól nem messze)???

Köszi a türelmet és a válaszokat...