Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Spoiler

Három lehetõség van. Vagy kivégzik, vagy börtönbe zárják vagy ártatlannak nyilvánítják. Jó jedivel kivégzés kilõve, mert az ellenkezik a jedi felfogással, a másik kettõ közül kell döntened, abszolút józan belátásod szerint. Én mindig ártatlanra hozom ki, mert egy dark jedivel volt viszonya aki ráadásul kém volt. Ha már megvolt a baj akkor fölösleges tovább tetézni a feleség fájdalmainak növelésével.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PiszkosFred
Egyértelmû, de a játék már túl van a fénykorán - fõleg a folytatás érkeztével -, így egy ilyen véletlen elírás legalább megmozgatja a topikot ;] Senki sem gondolta komolyan hogy szándékos elírás volt ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

3P
Hát megoldottam, illetve remélem.

Innen SPOILER!!!!

A nyomozás eredményeként a talált bizonyíték igen elszomorító véget hozott. Jó Jediként nem sok választásom adodott.... :-/
Vagy csak nem fejeztem be a nyomozást, hogy simán hidegre küldtem a bizonyítékkal az öreget?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Nem akarom áthárítani a hibát másra, s természetesen tudom is mi a különbség a két szó között, csupán hülye kiszólás volt részemrõl...
Nem akartam vele ekkora felfordulást okozni.

RaveAir
Ha jól emlékszem, akkor a fordítás során találkoztam olyannal, hogy a sith shit-nek volt elgépelve az eredeti szövegben.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

3P
Ezer bocs... 😊

RaveAir
Ti mi a sz..ról beszéltek? 😛

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

PiszkosFred
Ha terezanya fele karakterrel jatszol, akkor eppen nevezheted a Sith bazist Shit bazisnak ;]

[Jakuza]
Igazabol en sem akarok koteketdni de azert az egeszen mas szot nem nagy kezdobetuvel irjak. 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Wanax
3P: mem akarok kötekedni, de azok Sith-ek és nem Shitek. igazából, csak azért mondtam, mer a shit mint szó, egész mást jelent angolul 😊))

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

3P
Végül is nem volt idõm tegnap játszani, így még marad a rejtély a gyilkosság kapcsán, de ma fényt derítek rá.

Ja, egyébként a gép felrobbantánál a tengfer méllyén tényleg John McLane segíthet mindenkinek... 😊

Köszönöm! Erre épp nem gondoltam.
Köszi, már észrevetem h gondolkozni is kell(mondjuk a Sith bolygón lévõ próbánál valahogy mégiscsak továbbjutottam...), csak siettem, és nem gondoltam arra, h ez is valami "észjáték". Ja és a szövegeket is olvasom, mert érdekel a történet. Ha nem érdekelne, talán nem is játszanék vele.

bigapó
Ez is egy megoldás, csak az irányok változnak😊))

OFF: Különben aki figyelt és olvasta a korábbi hozzászólásaimat és tegnap nézte a Reteklubot, azonbelül Die Hard 3, az láthatta a megvalósulását ennek a rejtvénynek. A gond az vele, hogy pár lépés ill. egy baki közrejátszik a megfejtés teljes megértéséhez. A baki annyi, hogy az egyik pillanatban nincs egy csepp víz sem Mclane flakonjában, aztán miután le akarja büdös niggerezni Zeusz-t és szóváltás van már hirtelen 2 gallon van a flakonban😊)

The Matrix has you...

Hmuda
Csak oda kell figyelni. Annyi az egész, hogy 4 egység legyen az 5 egységesben. Kétszet áttöltöd a hármat és így az 5-ös megtelik, a 3-asban meg lesz egy. Aztán ötöst üríted, 3ast át, így az ötösben lesz az egy egység. Aztán csak egy full hármasat rá az örösben lévõ egyre, így meg is lesz a négy egység, a cumó felrobban és mindenki boldog. Ez olyan játék amiben gondolkozni is kell (és fõleg elolvasni a szövegeket, mert akkor tudnád mi a emgoldás).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kösz bigapó!
Egyébként Manaan vége, elég érdekes volt. 2 lehetõség közül lehetett választani: vagy befecskendezem a mérget, vagy felrobbantom a tartályt. Én a tartályt akartam felrobbantani persze, mert azzal nem veszélyeztettem volna a környezetet. Odamentem a vezérlõpulthoz, beállítottam, h a két tartály ( vagy mik) értéke felmenjen, tehát 3 és 5 lett. Innentõl kezdve csak kiszivattyúzni lehetett, az értékeket már nem lehetett növelni, se áttenni. Sehogy nem tudtam felrobbantani.
Szal maradt a méreg.... Így aztán sötét oldal pontot kaptam, és jól kicsesztem a manaaniaikkal.

bigapó
Azért, ha nagyon nem megy hagyd félbe, majd szombaton jövök és súgok😊

The Matrix has you...

bigapó
Néha többször is el kell menni egy-egy helyre, hogy többször is beszélhess emberekkel, hátha többet mondanak...vagy mutatnak....vagy nem is emberekkel....😊)

Ez elég homályos, de majd megérted😊) Láss a szavak mögé😊

The Matrix has you...

3P
Nem, köszi, ne mond el!

Csak tudni akartam, hogy nem-e elböktem valamit... 😊

Most keresem tovább a bizonyítékokat.

bigapó
nem ott van. most elmondjam? magadtól sokkal izgalmasabb nem?

The Matrix has you...

3P
Sajnos nincs meg.
Nem jeléent a megszerzéséhez godot, hogy az egész Shit bázis halott?

bigapó
Bármelyik megteszi. állítólag a kis twilek jó. Én a harci robottal mentem és nem nagy ügy.

The Matrix has you...

bigapó
Megvan a videófelvétel a gyilkosságról? Ha nem akkor az még hiányzik a teljes képhez ill. mint bizonyíték is felhasználható, de nem egyszerû a dolog, majd meglátod😊)

The Matrix has you...

Amikor elfognak hiperûrutazás közben (carth régi tanítója), akkor szerintetek melyik társamat érdemes használni?

3P
Van egy kis gondom.

Manaanon nyomozok a Sunry gyilkosság ügyében. Kiderítettem, hogy viszonya volt Sunry-nak Elzaval, s hogy a szállodai Pazaak játékos rejtette a szobába Sunry ellen szóló bizonyítékot a Shitek kérésére, s minden jel jelenleg a Shitek felé mutat. Az öreg Sunry is azt mondja, hogy nézzek körül a Shit bázison, de ott is már legyaktam mindenkit. Mit kellene keresem és hol? Vagy kivel illene még beszélnem? Jól elakadtam... 😊

Hmuda
Spoiler

Juhani: csak utazgass amíg meg nem jelenik. Majd a hajó elõtt fog várni, nekem Manaan-on mindig elõjönnek.

Spoiler
Mission bratyó
olyan kis állatbõröket találhatsz az elzavart cerkások ládáiban is, nem kell hozzá gyilkolásznod...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

stone
Honnan is lehet letölteni a Catalyst 4.8.07-et? Az Ati hivatalos oldalán csak ezt találtam : CATALYST™ 4.8
Driver Build 6.14.10.6467 8-042-040803a-016701c.
A #9457-nél a link halott, ez meg nem az a beta verz. sztem.
Tud vki mûködõ linket?

Shaman
fenébe...:-(
Most tolom újra immár a magyarosítással,s most elõször törekedtem arra,hogy minden questet megcsináljak (persze mivel jó jedi vagyok a fejbvadászosat nem fogom),de sajna nem megy:-((
Leginkább a party tagok questjeivel van bajom.Igazából már mind megvan,csak Juhani,meg Mission-el van gond.

Bajom: Mission-nek megtaláltam már a bátyját,s az adott egy olyan küldit,hogy hozzak el neki ilyen tach valamit ami Kashyyyr-on van. bajom az,hogy én már Kashyyyr-ot rég megcsináltam,s ugye ezek a tach-ok kis barátságios lények,s nem tudom megtámadni õket,így nem is tudom Mission bátyjának elvinni amit kér.(Anno mikor itt jártam én nem fogadtam el a cherka tiszttõl a tach-ok írtását)

Juhani: nah itt télleg nemtom mit kell,már eljutottam vele addig,hogy mindenrõl beszéltünk,s eccer találkoztunk is egy csákóval valami Xor. Ekkor egymásnak akartak ugrani,de én lebeszéltem (most jó jedivel vagyok). De ennek a csávónak elvileg mégeccer jönnie kéne,s akkor tudnám a Juhanis questet befejezni,de nem jön:-((( pedig Juhani már másról nem óhajt velem beszélni,s 20-szor futkorásztam már a trigger pontok környékén (kivéve Dantooine,mert azt ugye...)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hmuda
szintfüggõ, mindig az aktuális szintedhez méri az ellenfeleket.

PiszkosFred
nemvanmit

És kösz!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hajaj,akkor még 1.3-as patch is van...
Na majd felkutatom valahonnan.

PiszkosFred
103as peccsel jo a magyaritas, az biztos, azzal jatszottam en is vegig "magyarul". Hogy a krekkekkel hogy mukodik egyutt, passz, nem probaltam.

Na végre sikerült a játékot megszereznem.Leszedtem hozzá a magyarositást,meg itt az SG letöltések között találtam 2 patch-et hozzá.
Kérdésem hogy ez a 2 javitás van hozzá összessen?És ha ezt a 2 patchet ráteszem,az bekavar-e a magyarositásnak?

Seth
Manaan 😄

PSN ID.: Beegabor

Na mostmár a Manooinen vagyok. (remélem jól írtam).
Egyébként még arra vagyok kíváncsi, h a különbözõ bolygók nehézsége aszerint függ, hogy mi hol is járunk, milyen szinten vagyunk, vagy teljesen független? Bár a másodiknak semmi értelme nem lenne, mert nemigazán lehetne megcsinálni(mert ha jól tudom össze-vissza lehet repkedni, nem sorba megy).

Van asszem valami kézigránátos trükk is, de nem emlékszem pontosan, hogy mi az?

Ah, kösz 😊. megpróbálom.
Az elõbb azt próbáltam, h lopakodva jópár aknát helyeztem eléjük. Mindenfélét. Plazma, rekesz, vakító, méreg, stb stb...Aztán elõbukkantam õk pedig belerohantak. Aztán az egyikre még 3 plazma gránátot is dobtam, de megöltek...

Hmuda
Egyszerre csak egyel kezdj ki. Menj addig amíg az egyik felfigyel rád, de a másik ne, fuss vissza az ajtóhoz és ott egyenként levered õket. És ne a force-healt használd hanem a rendes gyógycsomagokat, de õket is ne harc közben, hanem az inventoryból. Így nem veszítesz el sose egy támadást se a gyógyítás miatt és jobb csomagokkal többet is gyógyítasz mint force-heallel.

Tundátok adni 1 kis 5letet, miként tudnám megölni Naga Shadow sírjában azt a 2 szörnyeteget? Nemtom minek kellett 2-t betenni, amikor egyet se könnyû 3-an megölni...
Használok pajzsot, mindenféle hiperserkentõ, 2 fénykard teljesen felturbózva, és közben használom a "jedi" gyógyítást.
Fejlett kritikus csapással próbálom õket megölni.
Valakinek 5lete?

ollie
A legújabb betát kell használni, direkt ennek javítására adta ki az ATI.

nekem már volt fenn a 4,9-es Catalyst de azzal is kiugrált 😞

stone
4.9 nem jó? Abba már nem rakják bele az ilyen javításokat mint a Catalyst 4.8.07beta-ba?

3P
Sajna nem él a link. Tudnál egy másikat adni? 😊

ollie
Jah, .net framework kell hozzá, és neked is MAYDAY.

Mayday
Ez nem Control Centeres, azt egyszer probaltam, hibauzi nekem is megvolt, ugyhogy en azota hanyagolom is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

catalyst 4.9-et is próbáltam már csak a telepítésnél valami hibát jelzett a control center telepítésekor. de este kipróbálom amit Mayday írt és majd meglátjuk 😊

ollie
Nem valami cli.exe-t nem talál bootolásnál? MErt az a .NET framework része, ugyanis az új catalyst control center erre épûl, és fel kéne installálni, ha control centeres drivert teszel fel. Bár lehet, hogy én gondoltam rosszul, és nem is ez volt a problémád. Amúgy az MS-tõl tölthetõ le.

Gyiik
honnan,minek?

....................................................................................................

ollie
Tedd fel a .NET framework-öt is.