11368
  • tigeroo
    nekem az 1# jobban tetszik mint a kettő..valahogy komplexebbnek érzem a sztorit, a küldetéseket..=/ ez van..
    (KOTOR2: közepéig vittem, de meguntam..1-et majdnem megcsináltam jó oldalon, csak malak erős volt nekem..meg nyárig elhúztam a végigjátszását, de most újrakezdtem és a sötét oldalt választottam..mostmár 'skillesedve')
  • lacibacsi
    Kösz!

Akkor estére majd meglátom...
  • Mayday
    Nem tudom konkretan, de a legtobb jateknal a peccs csak az eredeti exere szokott felmenni.
    Tehat lehet, hogy kell egy ujrainstall, peccs, es 1.03 krekk!
  • lacibacsi
    Megnézem, köszi! És fel lehet tenni a crackelt 1.0-s .exe-re a peccset?
  • Mayday
    Kell neki egy 1.03-as krekk is, pl a www.gamecopyworld.com oldalrol.
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Sajnos a cerka csere most anyagi okok miatt nem jöhet szóba. Tehát más módszer kell a megoldáshoz.

Letöltöttem az 1.03-as peccset. Azt szeretném tudni, hogy ez fel megy-e a crackfix-es változatra, vagy vissza kell-e tenni az eredeti .exe-t. Illetve a peccselés után kell-e hozzá új crackelt .exe és ha igen, azt honnan lehet leszedni?

Az irányításnál egyébként az egeret használom, de így is pont olyan darabos, mint billentyűzettel irányítva... :-(
  • Wanax
    szerintem rammal nem lehet probléma, a fél giga elég neki (nem úgy mint a WoW-nak...), de én a procit tartanám ludasnak, énis használtam anno azt az 1,7es cerkát, de az valami borzadály! játékra tökéletesen szar, szerintem ha valamit cserélni akarsz, azt nyugottan...
  • _Atti_
    haveromnál is csinálja..irányitsd egérrel ne wasdvel és ugy kevesebb az ilyen lagszerü élmény..
  • uv
    én az 1.02 NoCD pöcst használtam azzal sem volt gond
  • lacibacsi
    ATI driver fent van. a peccset levadászom valahonnan.
  • Mayday
    Hat, szaggatasra, grafikai problemakra mindenkeppen legyen fenn az 1.03 peccs, es a legutolso ATI driver.
  • uv
    nekem is volt hasonló gondom, beledobtam még fél marék RAM-ot és megjavulta magát.

Szerezz sith egyenruhát abban le tudsz jutni.
    A katonai bázis még jóval odébb van...:)
  • lacibacsi
    Sziasztok!

Én egy ma született csecsemő vagyok, akinek minden vicc és ez a játék is új. Tudom, hogy most jelent meg a 2. rész, de én még csak most raktam fel az elsőt...

Jó ez a fórum, de rettenetesen hosszú. Előbb-utóbb el fogom olvasni, de most szeretnék választ kapni két kérdésemre.

1. Celeron 1700MHz, 512 MB RAM, Radeon 9600Pro, 7200rpm HDD. Ezek a konfigom paraméterei. Elég öreg szerkezet, de talán ez még nem ok arra, hogy alap felbontáson árnyékok és egyéb extrák nélkül azt csinálja, hogy akadozik kegyetlenül. Néha megyek, majd megakad és hirtelen a pálya túlsó végén találom magam (mintha odaszaladtam volna egy pillanat alatt). Mi a gond? Öregecske a konfigom, de alapon elmegy rajta a Far Cry is meg a NFSU2 is. Egy majd két éves játék meg nem akar? Mit csinálok rosszul?

2. Még nagyon az elején vagyok... Le kellene mennem Alsó Tarisba, de alami papírt kér a sith őr. Honnan tudok ilyet venni? A másik: hogyan tudok bejutni a katonai bázisra (az Alsó Tarisi lejárótól nem messze)???

Köszi a türelmet és a válaszokat...
  • Adrian Graves
    Hm. Akkor 128-as volt
  • ollie
    9200 pro csak is 128 bites lehet, a 9200 SE 64 bites.
  • Adrian Graves
    anno ATI 9200Proval se szaggatott, az pedig hiába rendelkezett 128 M memóriával, csak 64 bites volt
  • ollie
    Én véginyomtam anno még 9600 pro-val a KOTOR-t, 2xAA és 8xAF-el, és soha még csak be sem szaggatott. Lehet hogy azért, mert eredetim van?
  • _Atti_
    nem lehet hogy élsimitás lassitja? (az az nwnt is kinyirta eléggé,ez annak a továbbfejlesztése nem?)
  • McGrady
    nem azért de patchel sem ment:S
  • Johnyy
    nekem ez full mekoldotta!
  • _Atti_
    nem azért de a legujabb patch (1.03) leirásában láttam hogy Dantooine bugos egyeseknél,játszhatatlanul akad,és hog ezt a hibá kijavitották..
    szedd le a manual patchet aztán keress egy krekket (www.megagames.com nézd a game fixeknél)
  • McGrady
    igen, gondolod te!
    feltettem 1 régit.
    jó, ami rész szar volt, azt átvitte.
    megyek tovább nagy boldogan, erre jön 3-4 kath véreb, azt megin kezdi a szaggatást
    így nem kell a gém
  • Johnyy
    aníyi az egész hogy ne a leguyab driert ahsználd! tegyél fel valami régit vagy amit a karihoz adtak, és szaggatásnálkül fog futni!!!!
  • McGrady
    én sajna csalódtam a kotorban....amíg geforce mx 440-em volt, gond nélkül végig vittem kurvará teccett
    most ati 9600XT-vel elkeztem újra, azt pár helyen úgy beszaggatott h uninstall
    de jó gém ettől függetlenül:D
  • Adrian Graves
    A kettő is ilyen jó. Talán még jobb. Vsak néhol egy kicsit... khm. összekapkodottan befejezettnek tűnik, mintha kifogytak volna a fejlesztésre szánt időből. Mindezek ellenére remélem ez is begyűjt pár év játéka díjat, mert igazán megérdemli, alig győzöm harmadszorra végigjátszani. Ezúttal hard-on. És még vannak olyanok, akik azt mondják, a dark side a könnyebb a második részben... :)
  • _Atti_
    a vége egy picit idegtépő volt..bár lehet csak azért mert alig volt nálam medkit.. mire malakhoz értem már nem volt csak 8 leggagyibbféle medpacem:D ugyhogy szaladgáltam előle,aztán force heal..meg hajingáltam kardal..
    me tudtam volna bocsátani a készitőknek ha a végére tesznek egy ládika orvosságot..

a droidok könnyüek voltak..:)

a játék egészében meg rohadt jó volt..remélem a 2 is legalább ennyire jó:)ha feleannyira még az is nagyon jó:)
  • McGrady
    nem nehéz őket kinyírni.
    monnyuk a végén idegesítő:D
  • Johnyy
    öldmegőket! úgy a poén!! a végén meg nem fognak elfogyni a robotok! ;)
  • _Atti_
    kösz..
  • Green Ghost #9852
    leölheted mindegyiket, mert egyszer ugyis elfogynak, még ,ha soknak is tűnnek :)
    végülis ki is hagyhatod, de a legtöbb helyen csak akkor jutsz tovább , ha mindenkit kiirtasz...
  • _Atti_
    halu annyit szeretnék megtudni hogy végén megáll valaha a sötét jedik és gránátosok áradata,érdemes megállni velü harcolni vagy törni kell előre?

már egy órája szivok vele:D

vagy lehet hogy bug? mert ugy vettem észre ujraspawnolnak
  • McGrady
    akkor írj ki neki CD-re....:)
  • Johnyy
    yaya, driver, de pl 1.3 pöcs, meg ienek, codekek is lehetnek....
  • Frank99
    sztem is, de a srácnak nincs elérése még, így én kérdeztem meg...
  • McGrady
    driver hiba....sztem:D
  • Frank99
    hali!
    egy barátom kérdése a következő:

Na, szóval az a gondom a kotor 1-el, hogy a 2. pályán, Tarison amikor a
    liftbe lépek elkezd menteni, majd úgy marad. Ha a kocsmába akarok bemenni,
    akkor meg kivág a főmenübe, és ott fagy le. mindezt 4 óra játék után. Qurva
    idegesítő. Nem tudok semmit csinálni! Pedig a game nagyon jó!

Mi lehet a gond?
  • haxoror
    jobb alul kezdesz, végig mész egyenesen jobb felülre. Visszalépsz egyet hogy jobb középen legyél, innen átmész bal középre. Visszatolatsz bal alulra aztán egyenesen bal felülre
  • ollie
    Nem sokkal előtte, uyganazon a szinten találsz egy útmutatást egy ládában.
  • Mayday
    Nekem ugy remlik, hogy ott a kovetkezo a helyzet:
    Mindig, amelyikre ralepsz, a korulotte levok megvatoznak (vilagitani kezdenek vagy kialszanak, attol fugg, elotte mit csinaltak)
    Es a cel, hogy mind vilagitson.
    Innentol fogva, ha ezt tudod, akkor ki lehet silabizalni, probalkozni kell. (Kis matematika, ehh) :)
  • Asys
    Hello ha valaki tud segítsen a végén (csávóval viszem) a templom belselyében ahol az ajtó előtt táblák vannak a földön és rá kell lépni a helyes sorrendben csak akkor nyílik az ajtó! mi a helyes sorrend???????????????????SEGÍTSETEK!! KÖSZI!!