• Johnyy
    nekem az a vémenyéem hogy francot sem érnek a társak!! és n sohasem vitem magammal egyiket sem, vagy ha muszály volt akkor mindígmagányos módban nyomultam, és ha vége volt egy bolygónak,, a hajón elsírattam a bánatukat, meg néha ha kellet akkor ki be szálogatam a hajóról hogy megcsináljam a küldieiket,, és mindegyik meg is lett, de sztem fölösleges ruházni őket,, mondjuk én fellöltöztettem a mansdaloriait dart bandon ruhába,, magamat meg raven cuccban és azt jácotam hogy candi a öprentiszöm,, mondjuk még egy pár mondal csináltam belőle egy szitzet, meg egyébbextrák,, amúgy aTÖBBi csávóka meg csaj semit sem ér,, engem az idegelt ki amikor a macskacsaj fojton azt halytotta hogy my kátör blád,, márfalra másztam tőle,, le kjellene lőni,, meg úgy általában az öszeset, pláne azt a szőrcsomót,, de azt a kis kék trucsit is (mission) modjuk nálam piros volt,,(Spoiler) bastila meg csak kamuzik az egészben, azt is felbe kéne lőni(/spoiler),, A manaani verseny az a nehéz,, de edig 4 x vitem végig a gémet, és csak 2 bilim bánta, :DDDDDDD amúgy nyugotan pakoljad rájuk a cuccost , a végén ugysem tudsz majd mit kezdeni azal a nagycsomó pénzel, én agyba főbe költöttem,,,,, mindezek lmellet, semmi csítel hardon egyedül nem volt ellenfelem,, najó azért ha csapatba voltak akkor volt(spoiler) amúgy amikor a leviatánon haverkodukk malekkal ,, akor csak simán fojtogattam,, hozá sem értem,, ha akkor nem lép közbe az a faccopó bastila, simán kiszorítotam volna belőle a felyét,, de nem baj mert áttért a sötét oldalra így volt még egy csicskám,, (/spoiler)

Acem enyi játccás bőven alég volt,, okéj,, jöhet a 2 :DDDDD