11368
  • KH
    Sephi már lenyomta, l. KotOR2 topik (nem ez a neve, csak így rövidebb)
  • Mayday
    SZtem igen!
    Valaki biztosan jatszott mar vele!
  • bigapó
    Valaki jáccot már a 2. rész Xbox-os változatával? (mivel még csak az van kiadva
  • uv
    sokkal nagyobb egy céda, mint cédé
  • ollie
    a pócról a bótban
  • ZaJanga
    az a baj, hogy nem látja semmilyen gép.Tehát nem detektál ezért semmilyen visszaállító progit nemtok ráengedni...
    bocs az off-ért....
  • Lacee
    ez tök jó, szerintem ha nem is csúcs, de a top10 hejssíró-mondatban benne van ez:

honana lehet le tőlteni...

3 szó, 3 durva hiba :D
  • Seth
    ez állati jó oldal,nemcsak a kotor hanem minden star wars játék fenn van és ingyen leszedhető... ;)
  • PiszkosFred
    www.swkotorjustforyou.love.it
  • laci béla
    sziasztok
    Honana lehet le tőlteni
  • Mayday
    Megertem a problemad. Nekem kb egy honapig volt elszallva, mult heten sikerult az adataim lementeni. Az elektronika ment tonkre, egy masikeval sikerult halaajoegnek - es egy nagyon rendes sg-snek - megmenteni. De olyan adataim voltak rajta, amit nem lehet potolni.
    IMYkenek is mostanaban szallt el, es majdnem sokeves munkaja odalett, de ahogy olvastam, sikerult mentenie, valamilyen programmal. Olvass bele a "Jatekmagyaritasokrol tudtok-e" topicba, es nezd meg annak a proginak a nevet - hatha segit.
  • Johnyy
    nekem nincs CDa az mien nagyobb nagyobb mint 700 mb?
  • ZaJanga
    Áhhhhhhh
    Elszállt egyszerre két vinyóóm!!
    több mint 110gb-adat minden földi jóval és persze a starwars kotor mentésem is.....
    Há bazz ilyet!
    Ezt senkinek nem kívánom!!!
    Egy 120gigás normál vinyó és egy 20 gigás laptop vinyó
    Copptam egy nagyot!
  • uv
    céda nem kell, csak 4 CD
  • ulrik
    üdv!

hány cédás a game?
  • Seth
    Ohh....ISTEN még nem voltam szívesen
  • ZaJanga
    Köszi mindenkinek!
    Visszamenni nem lehetett, de Seth! ISTEN vagy!A tárgyalás sikerült!!!

THX
  • Johnyy
    Már csak malekért is érdemes volt :DDD
  • Johnyy
  • Hmuda
    Köszi szépen így utólag mindenkinek. :-)))
  • Seth
    Mikor elkapnak ezeket válaszold
    - "What have I been charged with?"
    - "What can I do?"
    - "I had authorization to enter."
    - "I have no prior association."
    - "Let's get the trial started."

A kihallgatáson meg ezeket:
    - "[Interrupt.]"
    - "I wish to dismiss my Arbiter."
    - "I will defend myself."
    - "Not guilty."
    - "The Sith lured me inside."
    - "I was there for diplomatic negotiations."
  • Johnyy
    próbálj gyorsan meglépni a recepcióról,, amúgy aszem hogy nem a lila energiafalnál kell menni hanem a víz zsilipeknél,, otmegcsak ide-oda kell áramoltatni a vizet!
  • ZaJanga
    Hi all!
    V.ki help!!

A manaan bolygón vagyok a sith követségen.Mindenkit legyaktam akit lehetett de a gyakorlóterembe nemtok bemenni mert zárva van!
    Ha kimegyek :sitt-kivégzés ennyi!
    Előtte nem mentem be a bárba, hogy beszéljek a halarcal ezért se a gyakorlóterembe se az orvosi szobába nemtok bemenni!
    HELP!
    Nincs elmentésem csak az autosave de akkor már a recepción veszekszek a sith qrvával!
  • Johnyy
  • bigapó
    Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk a topik Házigazdájának
    helyetted is berúgunk
  • steweee
    sztem ő a dark savant, és oly gonosz és komoly, hogy magának sem köszön és csak egyedül érzi jól magát! :)))
  • PiszkosFred
    Nehezsegi fokozatra ertettem. Ha jol emlexem, itt is volt valamifele valasztasi lehetoseg.
  • [NST]Cifu
    Szvsz kegyetlen marhaság a társak mellőzése, egyfelől sokszor jelentenek előnyt, ha valamiben kispecializálod őket, másfelől ez esetben kihagytad a játék legjobb poénjait. De ha neked így jó...
  • Johnyy
    Candi sokat volt velem de cak dumánál mert sitet neveltem belőle,, hk-t meg azért nem bírtam mert nem rakhatam a kezébe fénykardot, és eleve azt nem birtam hogyha egy társam nyírt ki valakit mert azt én akartam :D
  • Johnyy
    hogy értve mien szinten,, vagy 300 000 xp-m volt vagy mégtöbb, szal töbszörösen felülmúltam a lehetséges szinteket, mondjuk mindínkit kinyírtam akitr csak tudtam
  • PiszkosFred
    No latod. Sok poentol fosztottad meg magad, ha gonosz karakterkent mellozod HK-t es Canderoust. Nagyon jo kis beszolasaik vannak, foleg HKnak (nemhiaba lett jopar forumon a legnepszerubb karakter).

Viszont igy tarsak nelkul csak megkerdeznem, hogy milyen szinten nyomtad vegig?
  • Johnyy
    régebben folyton beszóltak hogy közelítek a sötét oldalra meg minden xarság,, menjenek a búsba,, nem osztottam lapot,, a szitecskéimet öröm lett volna nézni ahogy könyörtelenkednek! mondjuk az egész tetszett amikort candi beszólt amikor mindenkit leerőmegyőzésesztem hogy menyi gyengeelméjű idióta van a világon,, höhö,, meg az is amikro istenítette ravent,, faxa csávóka!!!
  • Johnyy
    fel kelene gyújtani az öszeset!!! mondjuk ha lehetett volnna pár tanítványom(szitö) azokat biztos vitem volna csicskának!!!!
  • ollie
    Hát te sem lennél jó csapatjátékos. ;)
  • Johnyy
    nekem az a vémenyéem hogy francot sem érnek a társak!! és n sohasem vitem magammal egyiket sem, vagy ha muszály volt akkor mindígmagányos módban nyomultam, és ha vége volt egy bolygónak,, a hajón elsírattam a bánatukat, meg néha ha kellet akkor ki be szálogatam a hajóról hogy megcsináljam a küldieiket,, és mindegyik meg is lett, de sztem fölösleges ruházni őket,, mondjuk én fellöltöztettem a mansdaloriait dart bandon ruhába,, magamat meg raven cuccban és azt jácotam hogy candi a öprentiszöm,, mondjuk még egy pár mondal csináltam belőle egy szitzet, meg egyébbextrák,, amúgy aTÖBBi csávóka meg csaj semit sem ér,, engem az idegelt ki amikor a macskacsaj fojton azt halytotta hogy my kátör blád,, márfalra másztam tőle,, le kjellene lőni,, meg úgy általában az öszeset, pláne azt a szőrcsomót,, de azt a kis kék trucsit is (mission) modjuk nálam piros volt,,(Spoiler) bastila meg csak kamuzik az egészben, azt is felbe kéne lőni(/spoiler),, A manaani verseny az a nehéz,, de edig 4 x vitem végig a gémet, és csak 2 bilim bánta, :DDDDDDD amúgy nyugotan pakoljad rájuk a cuccost , a végén ugysem tudsz majd mit kezdeni azal a nagycsomó pénzel, én agyba főbe költöttem,,,,, mindezek lmellet, semmi csítel hardon egyedül nem volt ellenfelem,, najó azért ha csapatba voltak akkor volt(spoiler) amúgy amikor a leviatánon haverkodukk malekkal ,, akor csak simán fojtogattam,, hozá sem értem,, ha akkor nem lép közbe az a faccopó bastila, simán kiszorítotam volna belőle a felyét,, de nem baj mert áttért a sötét oldalra így volt még egy csicskám,, (/spoiler)

Acem enyi játccás bőven alég volt,, okéj,, jöhet a 2 :DDDDD
  • ollie
    Van több swoop verseny is, és mindenki veled megy, bár korlátozott mértékben lesznek elérhetőek.
  • steweee
    vki írta hogy neház a swoop verseny? vagy van több is? mert a tarison igen könnyű, sztem. egyébként az összes karakter velünk jön a végéig, vagy érdemes tőlük a jó cuccokat leszerelni mielőtt elhagynánk a tarist?
  • ollie
    beszélni magyar?
  • PiszkosFred
    Utólag hja. De menet közben apróság, csak a végén felidézve a történéseket - "visszanézve a mozit" - tűnik fel hogy mi miért is folyik/folyt a háttérben...
  • Johnyy
    kis apróságok?? ott kamutik az összess, hogy majd megbeszéljük hogy tanítunk e meg hogy juj de érdekes hogyi en gyorsan tanulsz ,meg hogy van valami különleges bennem, meg hogy mien érdekes ez a kötelék, meg hogy, vajon raven mit kereshetett itt-ott, az egséz egy nagy kamu!!