11368
-
KH #9761 Sephi már lenyomta, l. KotOR2 topik (nem ez a neve, csak így rövidebb) -
#9760 SZtem igen!
Valaki biztosan jatszott mar vele! -
#9759 Valaki jáccot már a 2. rész Xbox-os változatával? (mivel még csak az van kiadva -
#9758 sokkal nagyobb egy céda, mint cédé -
#9757 a pócról a bótban -
#9756 az a baj, hogy nem látja semmilyen gép.Tehát nem detektál ezért semmilyen visszaállító progit nemtok ráengedni...
bocs az off-ért.... -
#9755 ez tök jó, szerintem ha nem is csúcs, de a top10 hejssíró-mondatban benne van ez:
honana lehet le tőlteni...
3 szó, 3 durva hiba :D -
#9754 ez állati jó oldal,nemcsak a kotor hanem minden star wars játék fenn van és ingyen leszedhető... ;) -
#9753 www.swkotorjustforyou.love.it -
laci béla #9752 sziasztok
Honana lehet le tőlteni
-
#9751 Megertem a problemad. Nekem kb egy honapig volt elszallva, mult heten sikerult az adataim lementeni. Az elektronika ment tonkre, egy masikeval sikerult halaajoegnek - es egy nagyon rendes sg-snek - megmenteni. De olyan adataim voltak rajta, amit nem lehet potolni.
IMYkenek is mostanaban szallt el, es majdnem sokeves munkaja odalett, de ahogy olvastam, sikerult mentenie, valamilyen programmal. Olvass bele a "Jatekmagyaritasokrol tudtok-e" topicba, es nezd meg annak a proginak a nevet - hatha segit. -
#9750 nekem nincs CDa az mien nagyobb nagyobb mint 700 mb? -
#9749 Áhhhhhhh
Elszállt egyszerre két vinyóóm!!
több mint 110gb-adat minden földi jóval és persze a starwars kotor mentésem is.....
Há bazz ilyet!
Ezt senkinek nem kívánom!!!
Egy 120gigás normál vinyó és egy 20 gigás laptop vinyó
Copptam egy nagyot! -
#9748 céda nem kell, csak 4 CD -
ulrik #9747 üdv!
hány cédás a game? -
#9746 Ohh....ISTEN még nem voltam szívesen -
#9745 Köszi mindenkinek!
Visszamenni nem lehetett, de Seth! ISTEN vagy!A tárgyalás sikerült!!!
THX -
#9744 Már csak malekért is érdemes volt :DDD -
#9743 -
#9742 Köszi szépen így utólag mindenkinek. :-))) -
#9741 Mikor elkapnak ezeket válaszold
- "What have I been charged with?"
- "What can I do?"
- "I had authorization to enter."
- "I have no prior association."
- "Let's get the trial started."
A kihallgatáson meg ezeket:
- "[Interrupt.]"
- "I wish to dismiss my Arbiter."
- "I will defend myself."
- "Not guilty."
- "The Sith lured me inside."
- "I was there for diplomatic negotiations." -
#9740 próbálj gyorsan meglépni a recepcióról,, amúgy aszem hogy nem a lila energiafalnál kell menni hanem a víz zsilipeknél,, otmegcsak ide-oda kell áramoltatni a vizet! -
#9739 Hi all!
V.ki help!!
A manaan bolygón vagyok a sith követségen.Mindenkit legyaktam akit lehetett de a gyakorlóterembe nemtok bemenni mert zárva van!
Ha kimegyek :sitt-kivégzés ennyi!
Előtte nem mentem be a bárba, hogy beszéljek a halarcal ezért se a gyakorlóterembe se az orvosi szobába nemtok bemenni!
HELP!
Nincs elmentésem csak az autosave de akkor már a recepción veszekszek a sith qrvával! -
#9738 -
#9737 Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk a topik Házigazdájának
helyetted is berúgunk -
steweee #9736 sztem ő a dark savant, és oly gonosz és komoly, hogy magának sem köszön és csak egyedül érzi jól magát! :))) -
#9735 Nehezsegi fokozatra ertettem. Ha jol emlexem, itt is volt valamifele valasztasi lehetoseg. -
#9734 Szvsz kegyetlen marhaság a társak mellőzése, egyfelől sokszor jelentenek előnyt, ha valamiben kispecializálod őket, másfelől ez esetben kihagytad a játék legjobb poénjait. De ha neked így jó... -
#9733 Candi sokat volt velem de cak dumánál mert sitet neveltem belőle,, hk-t meg azért nem bírtam mert nem rakhatam a kezébe fénykardot, és eleve azt nem birtam hogyha egy társam nyírt ki valakit mert azt én akartam :D
-
#9732 hogy értve mien szinten,, vagy 300 000 xp-m volt vagy mégtöbb, szal töbszörösen felülmúltam a lehetséges szinteket, mondjuk mindínkit kinyírtam akitr csak tudtam -
#9731 No latod. Sok poentol fosztottad meg magad, ha gonosz karakterkent mellozod HK-t es Canderoust. Nagyon jo kis beszolasaik vannak, foleg HKnak (nemhiaba lett jopar forumon a legnepszerubb karakter).
Viszont igy tarsak nelkul csak megkerdeznem, hogy milyen szinten nyomtad vegig? -
#9730 régebben folyton beszóltak hogy közelítek a sötét oldalra meg minden xarság,, menjenek a búsba,, nem osztottam lapot,, a szitecskéimet öröm lett volna nézni ahogy könyörtelenkednek! mondjuk az egész tetszett amikort candi beszólt amikor mindenkit leerőmegyőzésesztem hogy menyi gyengeelméjű idióta van a világon,, höhö,, meg az is amikro istenítette ravent,, faxa csávóka!!! -
#9729 fel kelene gyújtani az öszeset!!! mondjuk ha lehetett volnna pár tanítványom(szitö) azokat biztos vitem volna csicskának!!!! -
#9728 Hát te sem lennél jó csapatjátékos. ;) -
#9727 nekem az a vémenyéem hogy francot sem érnek a társak!! és n sohasem vitem magammal egyiket sem, vagy ha muszály volt akkor mindígmagányos módban nyomultam, és ha vége volt egy bolygónak,, a hajón elsírattam a bánatukat, meg néha ha kellet akkor ki be szálogatam a hajóról hogy megcsináljam a küldieiket,, és mindegyik meg is lett, de sztem fölösleges ruházni őket,, mondjuk én fellöltöztettem a mansdaloriait dart bandon ruhába,, magamat meg raven cuccban és azt jácotam hogy candi a öprentiszöm,, mondjuk még egy pár mondal csináltam belőle egy szitzet, meg egyébbextrák,, amúgy aTÖBBi csávóka meg csaj semit sem ér,, engem az idegelt ki amikor a macskacsaj fojton azt halytotta hogy my kátör blád,, márfalra másztam tőle,, le kjellene lőni,, meg úgy általában az öszeset, pláne azt a szőrcsomót,, de azt a kis kék trucsit is (mission) modjuk nálam piros volt,,(Spoiler) bastila meg csak kamuzik az egészben, azt is felbe kéne lőni(/spoiler),, A manaani verseny az a nehéz,, de edig 4 x vitem végig a gémet, és csak 2 bilim bánta, :DDDDDDD amúgy nyugotan pakoljad rájuk a cuccost , a végén ugysem tudsz majd mit kezdeni azal a nagycsomó pénzel, én agyba főbe költöttem,,,,, mindezek lmellet, semmi csítel hardon egyedül nem volt ellenfelem,, najó azért ha csapatba voltak akkor volt(spoiler) amúgy amikor a leviatánon haverkodukk malekkal ,, akor csak simán fojtogattam,, hozá sem értem,, ha akkor nem lép közbe az a faccopó bastila, simán kiszorítotam volna belőle a felyét,, de nem baj mert áttért a sötét oldalra így volt még egy csicskám,, (/spoiler)
Acem enyi játccás bőven alég volt,, okéj,, jöhet a 2 :DDDDD -
#9726 Van több swoop verseny is, és mindenki veled megy, bár korlátozott mértékben lesznek elérhetőek. -
steweee #9725 vki írta hogy neház a swoop verseny? vagy van több is? mert a tarison igen könnyű, sztem. egyébként az összes karakter velünk jön a végéig, vagy érdemes tőlük a jó cuccokat leszerelni mielőtt elhagynánk a tarist? -
#9724 beszélni magyar? -
#9723 Utólag hja. De menet közben apróság, csak a végén felidézve a történéseket - "visszanézve a mozit" - tűnik fel hogy mi miért is folyik/folyt a háttérben... -
#9722 kis apróságok?? ott kamutik az összess, hogy majd megbeszéljük hogy tanítunk e meg hogy juj de érdekes hogyi en gyorsan tanulsz ,meg hogy van valami különleges bennem, meg hogy mien érdekes ez a kötelék, meg hogy, vajon raven mit kereshetett itt-ott, az egséz egy nagy kamu!!