• via_mala
    Igen, arról van szó, hogy valakinek félre van rakva, azért nem adja oda a boltos. Nem aggódom majd kialakul, csak az érdekelt, hogy fontos, vagy hasznos-e ez a küldetés, vagy hót-lényegtelen. Most már tudom, hogy lényeges, valami kódtöréshez.

Általánosságban az zavar egy kicsit, hogy már 10 fölött jár az apró-cseprő mellékküldetések száma, és nem tudok eligazodni közöttük. (Volt olyan, hogy kifizettem egy 200 pénzes vérdíjat valami csajra, mert úgy nézett ki, hogy a másik megoldás csak az lehetett volna, hogy leverem, és beszedem érte a vérdíjat, de én nem akarok a sötét oldal felé elmenni. Ez pl. egy tök fölösleges mellékküldetés, és még buktam is rajta 200 pénzt.) Néha egyik-másik küldetés lila keretben jön föl, gondolom az, ami frissült, de lehet, hogy nem. ???

Kicsit olyanok a küldetések, mint néhány kalandjátékban, ahol ott vannak a tárgyak, de csak akkor lehet velük a lényegi műveletet elvégezni, amikor már valami mást is megcsináltál, még akkor is, ha semmi logikai előfeltételi viszony nincs közöttük.
    Pl.: már mindenkit levertem az arénában, elvileg kihívtam a "nemtom-hogyhíjják" leszerelt zsoldost, aki 100 élet-halál párbajban már diadalmaskodott, és marha nagy az arca, de most vérdíj (bounty) van a fején. Azt mondja még nem szervezték meg a párbajt, jöjjek vissza később. Vajon mi lesz az az esemény, amikor majd végre egymásnak ugorhatunk?

Köszönöm a segítő szándékot is. Ha kapok segítséget, az jó, ha nem kapok, akkor sem szoktam mekksértődni :D.
    Love & Peace