Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Most írta le. Rakd el a fegyvered és aztán menj a halott vukik közé.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[HUN]Crassus
Ja "rejtõzködõ vadászok" a Grrwahr küldetés neve amikor nem találom akit kéne.pedig magas a felderítés szakértelmem,de ahol kéne lenniük senki nincs.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Seth
a másik kérdés most passz--mikor is van ez?
krekk pedig itt található, csak keress rá

PSN ID.: Beegabor

Seth
a lényeg hogy csak akkor jelennek meg ha minden embered fegyvertelen--tehát vedd el mindenkitõl a fegyverét(majd ha elkezdõdik a harc visszarakod

PSN ID.: Beegabor

[HUN]Crassus
amúgy a gém iszonyatosan kira nemtudok róla leszállni😊)

[HUN]Crassus
Hello!

Valaki segítsen pls.
Szóval a Kashyyk bolygón 2 küldirt nem tudok befejezni.Az egyik amit Grrrwahr nevezetû Vuki ad (a csillagtérképtõl nem messze)miszerint öljem meg a páncélos alakokat(valszínû Sithek ill Mandalorik)akik megölték a társait.Na most én sehol sem találom õket....találok 3-om sikló járgányt,de sehol senki....
A másik pedig,hogy kell megölni a TAchikat ill. hogy kell beszélni velük ,mert megakarom találni a Rulan-t,hogy megkaparintsam a +4-es erõkesztyûjét...
ezek kivételével mindent megcsináltam már itt,de az erõ kesztyû nagyon izgat a másik küldit meg csakazértis megakarom csináni😊

Segítsetek ti vagytok az utólsó reményeim😛

jah még valami 1.03-as pecshez van valahol krekk??

Valamikor január, február tájékán játszottam végig elõször. Semmi gondom nem volt vele. A gamet fennhagytam a gépen, várva a magyarításra. A múlt héten "vettem" elõ megint. A vas, az oprendszer ugyan az mint anno. Nekem is elõjött az álltalad leírt probléma. Szal: ami változott, az az ATI driver, magyarítás fálj, 1.3-s KoTOR peccs. Kizárásos alapon visszatettem a régi driver-t, és így megoldódott a probléma. Persze lehet más is a gond......

bigapó
a szellõzés jó, de a porral tényleg gond lehet. majd megnézem. elõre is thx

The Matrix has you...

ollie
Driverhiba, esetleg túlmelegszik a gpu. Jól szellõzik a házad? Nem lehet, hogy már nagyon poros a kártya hûtõbordája/ventije? Nem állt le a ventije?

bigapó
eddig nem volt problémám a játékkal, ezért nem értem. ráadás: amikor mozgok a karakteremmel akkor csíkozodás figyelhetõ meg a pályán. olyan mintha sátorponyva lenne, különbözõ meredekséggel. természetesen átjárható, csak grafikailag nem valami esztétikus. gondolom képfrissítési problémája van. ez a manaan-i pálya óta van, egész pontosan a tengeralatti rész óta. Na erre varjatok gombot!!

The Matrix has you...

Mayday
Jaja, Catalyst az ATI. Akkor valszeg nem ATI/GForce problema...
De meg a dx-unk sem ugyanaz...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

bigapó
a catalyst az ATI-hoz van? mert nekem geforce-om van. és asszem a dx9.0b-ém van, ami a játékkal együtt volt.

The Matrix has you...

Sziasztok!

Egy SPOILER kérdés:

- hol találom a kashyyykon azt a fejvadászt, akit a genoharadan küldetésben kell lemészárolni? Emlékeim szerint (mert másodszor nyomom végig a játékot) egy tach képében tetszeleg, de már nem nyesem, hogy pontosan hol. Kétszer bejártam már az egész térképet, de mégsem lelek rája.

SPOILER vége.

köszi

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Mayday
Hmmm...
Bigapo, neked mi van fenn?
Nalam dx9.0c es catalyst 4.8

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nekem is volt ilyen gondom ATI-val. Ujrainstalláltam a Dx9-t, valamint régebbi (4.1) driver-t tettem fel. Utána semi gond nem volt vele.

Mayday
Jaja, betoltes kozben kifagy, betoltom az allast, es utana ugyanazt a helyszint siman betolti.
Gyakran mentek, csak ezzel tudom tobbnyire kivedeni 😊
Azert ha barkinek van ra megoldasa, varjuk soxeretettel!

bigapó
Nekem ilyen problémám csak mostanában van, mert egy ideig nem játszottam és akkor még semmi gond nem volt. szerintem sem a magyarítás a hibás, mivel az csak a dialog.tlk-val foglalkozik.
nekem is a helyszín-betöltéseknél csinál fagyást, de eddig csak a dantooine-nál volt gondom, de csak néha. hol lefagyott hol nem. Érdekes nem?

The Matrix has you...

Mayday
Sziasztok,
Nekem eleg gyakran hibaval leall, kilep a progi, helyszintolteseknel. Kb. MINDEN 20-30 percben. 1.03 es magyaritas fenn van, de tutira nem ez a hiba.
Remlik, hogy amikor megjelent a progi, kijott valami javitopeccs hozza, talan meg a bin-t peccselte fel. Lehet, hogy ez a hiba? Van meg valakinek hasonlo gondja a jatekkal?

bigapó
a hivatalos oldalon biztos találsz valamilyen patch-et. nekem azt mondták, hogy az 1.03-as a legújabb.

Valaki látta már a második rész videóját? nagyon ott van. úgy láttam, hogy átalakítják az írányítópultot és többféle harc, több használható erõ lesz, meg ilyenek. Jóval jobb és összetettebb lesz(ha így marad)

The Matrix has you...

ollie
Galactic Battlegrounds Saga érdekel

ollie
pontosabban sötét jedi leszel

Gyüjtõk, figyelem ! Eladnám eredeti, gyári Star Wars játékaimat ! Mindegyok kitûnõ állapotban van, nagydobozosak !
Ezek:X-Wing Alliance, X-Wing vs. Tie Fighter, Rebellion, X-Wing Collectors, Galactic Battlegrounds Saga, Jedi Knight 1+küldetéslemeze.
Emilcímem:macilaci03(kukac)freemail.hu

Kurty
Most wagyok a wuki bolygón és kezd a sötét oldal magafelé csábítani😊) Akkor ha jól értem most a küldiket sötét pontokra igyekszem megcsinálni és akkor sith bácsi leszek ? 😊 Na kösztök, még csak újjonc vagyok 😊

ollie
??? Nekem ATI kártyával soha nem volt problémm a játékkal, és volt 3 fajta is amin nyomtam (9600 pro/9700 pro és most egy 9800 pro).

grebber
Nekem azt mondta egy srác!

Next PC upgrade: 2022

Ch_Slater
van olyan?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

grebber
Valaki adna linket az ATI patchez??

Johnyy
#8893 #8894

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Wanax
nem vagyok semmilyen tévedésben... van egy mod amivel az elejétõl kezdve jedi lehecc... úgy hivják hogy padawan mod, ha kicsit visszaolvasol pár százat, ott pont ezt beszéltük 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Bandew
Én elõször (mikor még csak készült a KOTOR) azt hittem, hogy ugyanolyan karaktergeneráláson kell végigmennünk, mint a Baldur's Gate-ben. Több faj, nem, kaszt, osztály és ezeken belül csak egy kis csoport a jedi. Sajna nem így lett, de még így is nagyon jó lett a játék.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

izgalmas lenne egy mod ami nem engedné hogy jedivé változz és úgy kéne végigvinni 😊
A változatosság kedvéért jó lenne egy SW játék ahol végig pl. fejvadász is lehetne az ember és nem erõltetnék a jedi vonalat, az SW ennél azért több

Bandew
Hmmm...
Akkor valami tévedésben vagy, mert csak a Dantooine-tól lehetsz jedi.
Ott viszont mindenképpen az leszel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Wanax
ahogy néztem, azért Taris eléggé hosszú... most hogy az elejétõl kezdve jedivel vagyok, igy végignyomok mindent Tarison is (soldierrel nem volt semmi kedvem, minnél hamarabb jedi akartam lenni 😊), most jáccok 4 órája a játékkal, és ott vagyok hogy kiszabadult Bastila néni. és még van pár küldi amit meg kéne csinálni...

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

ollie
Elsõre kb 39, másodikra kb 30 óra volt nekem a végignyomás. Szal eltaláltad. Ha minden küldit megcsinálod, mindent megnézel, max 45 óra lehet.

RaveAir
Lehet, hogy a héten elérhetõvé lesz téve egy javított magyarítás is, ami rengeteg félrefordítási, helyesírási és egyéb hibákat orvosol.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bigapó
kösz majd megpróbálom. eddig nem volt gondom ezzel

The Matrix has you...

RaveAir
Szerintem érdemes feltenni az 1.03-as patchet. Majd erre tedd fel a magyarítást. Csak a dialog.tlk file cserélõdik.
És ha jól tudom, akkor már többeknek sikerült végigvinni a játékot problémamentesen.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bigapó
Ezért állok értetlenül a probléma elõtt!
akkor mi lehet a gond? patch-et kellene feltennem(ha van)?

The Matrix has you...

grebber
Na megvettem a drágaszágom,mostmár irom ki adatokat mint állat azt végre kiprobálhatom ezt a gaet.

Mennyi idõ kb végigjátszani 30-40óra??

RaveAir
A magyaritás csak egy file-t ir felül, aminek elvileg a szöveg elemeken kívül másra nem lehet hatása.

bigapó
Volt valakinek olyan problémája, hogy a magyarítás felrakása után valamelyik bolygóra nem tudott menni, mert kifagyott a progi?

a dantooine-ra szeretnék visszamenni és még a videóig jó, sõt a hajót is betölti, de mikor kiszeretnék szállni, hogy "sétáljak" egyet, akkor kifagy és kilép a progi.

The Matrix has you...

bigapó
igen, nagyon sith-esen hangzott

The Matrix has you...

Bandew
Még a legnagyobb sötét urak is elõször jedik voltak. :-D

Wanax
a cslekedeteid határozzák meg hogy az Erõ melyik oldalára kerülsz, nem az hogy kikhez csatlakozol... mellesleg télleg csak jedinek lehet csatlakozni, és utána kell engedni az Erõ sötét oldalának a csábítását.
Húúú, ezt nagyon szépen mondtam szerintem

Hmuda
Akár bánod akár nem, csak Jedikhez lehet csatlakozni. Miért bántad meg?

A társaid küldetéseit meg úgy oldhatod meg, ha beszélgetsz velük és minél többet derítesz ki róluk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kurty
Ja meg fel van maradva három küldi: Bastilla, Carth, Canderous ezekkel mit kell kezdeni?

Kurty
Mementem Dantooinen a Jedikhez és csatlakoztam de már megbántam, van egy korábbi mentésem de hogyan lehet sithnek lenni???

Köszi haxoror 😊

------ BecX

Sziasztok!
A csillagkohónál vagyok, a templomban. Egy ajtón csak akkor lehet átjutni, ha minden "mozaik" fehér színû. Milyen sorrendben kell végigjárnom a padlózatot, hogy mind fehér legyen?

------ BecX