11368
-
#9681 én mindig "rábeszéltem", hogy adja olcsóbban, elvégre ha már gazdag vagyok, akkor maradjak is az. :D -
#9680 Ugye az X re előveszi és lóbálja a kari a fénykardot,, de valamivel nem lehet kikapcsolni mint a "Jedi akadémiánál" lehetett??? -
#9679 meg minek olcsóban venni,, én már örültem hogy valami értelme van annak a millo creditemnek!!!!! -
#9678 Yavinon, de annyira nem lesz olcsóbb, talán 10%-al, de ezt szimplán...khmm..."rábeszéléssel" is ki lehet csikarni, nem kell leverni kártyában. -
#9677 Ha 10x lenyomod benne az egyik kereskedőt (asszem 10x), akkor sokkal oclsóbban adja majd a cuccait, ráadásul igazi ritkaságokat. De ez majd jóval később lesz. -
#9676 Nagyon birom ezt a képet. :D -
#9675 [center]
-
#9674 Főleg a használhatatlan kristályokból, meg a feleslegessé vált páncélokból szép summa össze szokott jönni. Én a végén a két megakristályra soha se költöttem többet mint az aktuális pénzmagom fele. Márpedig az a két gyöngyszem nem éppen olcsó. -
#9673 Köszönöm a segítségeket, Kellemes Ünnepeket mindenkinek! -
#9672 Jaja, es a kesobbi nagy tetek sem lesznek igazan nagyok (100 kredit meg ilyesmi)
De en is azt mondom, vegyel par jo +/- os lapot, es neha jol esik jatszani egy kis ilyen jellegu aljatekot is. Nem penz miatt, csak hobbibol.
Penzszerzes abszolut lenyege, hogy minden cuccodat vidd a Yavin 4 melletti urbazisra eladasra. Ott nagyon jo arat kapsz erte, amit sehol mashol, es a sok javitokitt, meg felesleges fegyver, pancel, stb eladasabol korrekt jovedelmed lesz! -
#9671 Majd később elsznek nagyobb tétes játékok, de ez csak maximalistáknak jó. Enélkül is lesz pénz dögivel később és olyan hihetetlenül nagy dolgot se lehet vele nyerni (a legdurvább dolog amit nyertem vele egy heavy Blaster volt). -
#9670 Van ez a Black Jack-hez hasonló kártya játék, amihez lehet mindenféle trükkös lapokat is venni. Érdemes ezzel foglalkozni? Mert amúgy szeretem az ilyeneket, amolyan mini játék a nagy játékban, de úgy nézem max 40 pénzt lehet feltenni egy játszámra, úgy meg nem lehet nagyokat kaszálni vele. Lesz valahol olyan, akivel nagyobb tétben is lehet játszani? Mert akkor beruháznék egy pár "+/-"-os lapocskára. -
#9669 EHh megnyúztam a nagyfiút :))) ja és majd el is mehetek a yavin 4 re ezar kun sírjához :))))) (Csak úgy mellékesen! ujra elkezdtem a gémet!!!!)
-
#9668 Egyszerűbb, ha az inventory-ból használod a megpackokat és a buffokat (bár én drogokat sose használtam, csak a főellenségnél, hogy hamarabb túllegyek rajta). Ekkor nem veszítesz el egy kört, a támadás végbemegy és a speckó cuccot is el tudod használni.
Script: az csak szimplán a karakter azt fogja csinálni amit beállítottál neki, ha épp nem őt irányítod (granadier gránátozik, jedi supprt erőket használ, stb). -
#9667 Még egy amatőr kérdés:
Ha a harcnál rábökök egy ellenfélre, akkor feljön a támadásterv, amiben 4 támadást ill. medipack és egyebek használatát tudom felvenni. De: ez csak akkor jön fel, ha az első mozdulat valamilyen támadás, pedig gyakran először valammilyen adrenalint akarok benyomni magamnak, vagy pajzsot aktiválni. Ilyenkor ki kell törölnöm a támadást és akkor végre üresen ott áll a támadásterv és az első helyre betehetem pl. az adrenalint. Hogyan lehetne ezt a támadásterv menüt előhozni üresen?
Másik kérdés: használható valamire a karakterlapon beállítható script lehetőség? -
#9666 Keverjük a szezont a fazonnal :)))))))))))))
-
#9665 cokit vagy calunk :) maradok a cokinál...Átok a csíítelőőkre..pff -
#9664 Pf, egy ilyen játékot elcseszni csitekkel. Fujj. :PPP -
steweee #9663 felcsíteltem a pénzt, abban nincs hiány -
#9662 A legjobb öszeálítás!!! én és más senki!!!! nem szeretem a bandázást,,, magányos mindenkivel elbánó emberkét nevelek :))) -
#9661 Közel se eleget. Sokkal jobban megéri eladni a spare partsokat árusoknál (főleg a Yavinon, ott aztán lehet velük kaszálni). Egysezrűen nem éri meg semmilyen tekintetben ez a dolog, mivel még a droidok javítása nélkül is állandóan 20. szinten kezdtem bele az utolsó bolygóba. -
steweee #9660 hmm. köszönöm a kimerítő válaszokat, most már megnyugodott a lelkiismeretem.azért ha harci haszna nincs is sok, az őrdroidok megjavítása tp-t ad -
#9659 Jah, legjobb összeállítás a főkari (nekem Guardian), Juhani és Jolee banda. Elöl a két harcos hentel, hátul Jolee osztja a buffokat meg a villámokat. Tuti csapat. -
#9658 Kis magyarázat:
Repair kit: csak a droid karakterek "gyógyítására" való, szóval ha T3 vagy HK megsebesül, akkor ezekkel lehet javítani őket (olyan mint a többi karinál a medpack).
Spare parts: csak a lerobbant őrrobotzokat lehet vele megjavítani, mint amilyen pl a középső szint apartmanjában lévő őrdroid, vagy az Endar Spire vörös robotja, amelyik kiirtja a sitheket a szobában. Semmi másra nem jó, csak erre, és pont úgy működik mint a Computer Spikes, csak épp nem terminálokkal, hanem lerobbant droidokkal.
Én sohasem ahsználtam el a Spare Partsokat, mivel az őrrobotok sohase adtak akkora előnyt, amit érdemes lett volna kihasználni. Azok a helyszini robotok csak az adott pályán őrjáratoznak egy meghatározott útvonalon és ez remek leehtőség arra, hogy harc nélkül kitisztíts egy pályát, ha pl egy olyan karival vagy, aki nem éppen jeleskedik a harcban (scoundrel pl).
A célkeresztet nem lehet leszedni, de szvsz nem zavaró, csak nem arra kell figyelni, ahnem a harcra. -
#9657 Szerintem nem érdemes azzal a droid-dal foglalkozni, mert csak kettő olyan van ami a csapatba is választható, ezek közül egy sem repül tudtommal. Ez csak az adott pályán használható és gyanítom, hogy kevés hatásfokkal. Én személy szerint mindig a Jedi-válogatottal mentem:)
A "kani-nagy-célkereszt"-et nem lehet leszedni szvsz... -
steweee #9656 ok, köszönöm. hogyhogy most ilyen segítőkészek vagytok ? nem cinkeskedésből írom, valóban jól esik. de nem én akadtam el a játékban, mert arra ott vannak a játékmenetek amit belinkeltem. amire én volnék kíváncsi hogy a droid javítókészlet (amit találni lehet)miért nem kompatibilis a vásárolható javítókészlettel. mert így nem maradt pl elég ahhoz, hogy a tarisi apartmanban lévő repkedő droidot aktiváljam hogy mozogni is tudjon, mert badar módon a fegyver/páncélt javítottam meg rajta először, és most már nem marad elég a patrol üzemmód beindítására. egyébként kísérgetne végig vagy csak az adott helyszínen ? mert akkor nem sok értelme van, hiszen nem voltak ott igazi ellenfelek. pár vuukar meg az egyik üldözött vérdíjas. a másik ami érdekelne hogy le lehet e vhogy szedni a kijelölt célpontról azt a kani nagy célkeresztet, mert tönkreteszi a vizuális élményét a harcnak -
#9655 Leírom a pontos menetét:
1: legyőzöd a rodiant.
2: elveszed a díjat a huttól.
3: a hutt elmondja, hogy dumálj Bendakkal.
4: dumálj Bendakkal.
5: fogadd el a kihívását.
6: rendezd le a huttal a dolgot.
7: menj ki a kantinból.
8: azon nyomban vissza is mehetsz, nem kell várni semennyit.
9: beszélj a huttal és verd le bendakot (kapsz egy dark pontot). -
#9654 Odamesz a hutthoz leszervezni, es o azt fogja mondani, hogy rendben, de nem megy a meccs rogton, kesobb menj vissza. Ekkor teszed tovabb a kis dolgaidat, es ha eleg erosnek erzed magad, visszamehetsz, es csak akkor lesz a meccs. Tehat a huttal beszelj nyugodtan, mert
1. nem kell akkor rogton menned a meccsre
2. ha mindent megcsinaltal es ugy KEZDED el a szervezest, akkor nem tudom, mi alapjan, de elvileg varnod kell, hogy mehess. -
steweee #9653 nem mondom hogy nem így van, mert te már bizti végigjátszottad, de azért azt is illenék elmondani, hogy elsőre nem áll ki, hanem azt mondja hogy menjek vissza a dagihoz és szervezzem le a küzdelmet. gondoltam még ráér a dolog, nem mentem vissza -
#9652 Hat, a mellekuldetesek ilyenek lesznek, nelkuluk vegigjatszhato, de a teljesseghez, meg a jatekelmenyhez jok azok. Meg ha soxor fizetsz is. (Van ra mas pelda is, hogy azzal segitesz, hogy penzt adsz.) Ezek tenyleg lehet, hogy haszontalanok, de azert jo erzes megcsinalni oket. En speciel nem siettem, es mindent megcsinaltam, kivetel egy kuldi(sort) a vegen kihagytam, mert az darkos volt az en karakterem szamara.
Es lehet azokat kovetni, szepen eltunnek majd a listabol, ha befejezted oket! -
#9651 Nem később, hanem szimplán le kell győzni a bolond rodiant és akkor már nincs több legális harcra lehetőség, csak a jó öreg illegális halálig menő küzdelemre és ott csak Bendak az egyeten szóba jöhető delikvens.. -
#9650 Mondjuk úgy, hogy a későbbiekben nem fogsz tudni továbbmenni nélküle, de pont az ominózus esemény előtt fogsz engedélyt kapni a emgvételre, szóval nicns itt semmi gond.
A küldikhez csak annyit, hogy senki se mondta, hogy a jó oldalon lenni nyereséges vállalkozás. Bizony itt él a mondás: "jó tett helyébe ne várj semmi jót". Az élet nem habostorta. Amúgy a lila keretes küldik azokat jelzik, amelyiknek a leírása frissült, szóval új infókat tartalmaz.
Bendakot meg csak akkor hívhatod ki, ha már minden más gladiátort lehenteltél, addig nem tart téged érdemesnek, hogy rád pazarolja az idejét.
Nagyon ritka az olyan játék mint ez, amiben mindenre megvan a magyarázat és semmi sincs ok nélkül. Játszani kell és minden kiderül. Tényleg MINDEN! -
steweee #9649 bendak starkiller a neve. és a dagival kell beszélni aki szervezte eddig is a csatákat. gondolom majd magasabb szinten lehet vele megküzdeni, addig azért mondja ezt mert úgyis kinyírna. később menj vissza -
#9648 Igen, arról van szó, hogy valakinek félre van rakva, azért nem adja oda a boltos. Nem aggódom majd kialakul, csak az érdekelt, hogy fontos, vagy hasznos-e ez a küldetés, vagy hót-lényegtelen. Most már tudom, hogy lényeges, valami kódtöréshez.
Általánosságban az zavar egy kicsit, hogy már 10 fölött jár az apró-cseprő mellékküldetések száma, és nem tudok eligazodni közöttük. (Volt olyan, hogy kifizettem egy 200 pénzes vérdíjat valami csajra, mert úgy nézett ki, hogy a másik megoldás csak az lehetett volna, hogy leverem, és beszedem érte a vérdíjat, de én nem akarok a sötét oldal felé elmenni. Ez pl. egy tök fölösleges mellékküldetés, és még buktam is rajta 200 pénzt.) Néha egyik-másik küldetés lila keretben jön föl, gondolom az, ami frissült, de lehet, hogy nem. ???
Kicsit olyanok a küldetések, mint néhány kalandjátékban, ahol ott vannak a tárgyak, de csak akkor lehet velük a lényegi műveletet elvégezni, amikor már valami mást is megcsináltál, még akkor is, ha semmi logikai előfeltételi viszony nincs közöttük.
Pl.: már mindenkit levertem az arénában, elvileg kihívtam a "nemtom-hogyhíjják" leszerelt zsoldost, aki 100 élet-halál párbajban már diadalmaskodott, és marha nagy az arca, de most vérdíj (bounty) van a fején. Azt mondja még nem szervezték meg a párbajt, jöjjek vissza később. Vajon mi lesz az az esemény, amikor majd végre egymásnak ugorhatunk?
Köszönöm a segítő szándékot is. Ha kapok segítséget, az jó, ha nem kapok, akkor sem szoktam mekksértődni :D.
Love & Peace -
steweee #9647 http://www.gumininjahq.hu/modules.php?name=Jatekok&op=megmutat&artid=23
http://kotorworld.uw.hu/content.php?content.7
http://www.rpgvault.hu/?id=88&PHPSESSID=8d987bd421602bc51a4110253193cd2c#PaD
van végigjátszás bőven. az én kérdéseim nem is erre irányultak (9627,9632) -
Szid #9646 Spoiler??
ha jól emlékszem majd ha a bázisra kell menned.Az alsó szinti bandavezér küld oda. -
#9645 Legfeljebb szívtam, mint a torkosborz mikor nem ment a Swoop-verseny:)) -
#9644 Ehhez meg annyit fűznék hozzá, hogy Én sem akadtam el:) -
#9643 Hasonlokeppen erzek, eppen ezen a "szuperrobot" megvasarlas dolgon toprengek. Tudom, hogy valamit teljesiteni kell hozza, hogy meg lehessen venni. Turelemmel kell jatszani, altalaban a dolgokra adja magat a megoldas.
En vegig tudtam ugy jatszani, hogy nem akadtam fel, es mindemellett tudtam mit, mikor, miert csinalok. Szoval csak jatssz, es meg is lesz a robot elobb-utobb.
Tenyleg nem ugrik be egyenlore, hogy mikor veheted meg. (Talan valaki megrendelte, es csak annak az engedelyevel lehet atvenni? Ha beugrik, leirom!) -
#9642 Azert segitenek itt az emberek, ha tudnak, nem kellene lehurrogni a nepeket, mert Te valamire nem kaptal valaszt.