• Shaman
    fenébe...:-(
    Most tolom újra immár a magyarosítással,s most először törekedtem arra,hogy minden questet megcsináljak (persze mivel jó jedi vagyok a fejbvadászosat nem fogom),de sajna nem megy:-((
    Leginkább a party tagok questjeivel van bajom.Igazából már mind megvan,csak Juhani,meg Mission-el van gond.

[Spoiler]

Bajom: Mission-nek megtaláltam már a bátyját,s az adott egy olyan küldit,hogy hozzak el neki ilyen tach valamit ami Kashyyyr-on van. bajom az,hogy én már Kashyyyr-ot rég megcsináltam,s ugye ezek a tach-ok kis barátságios lények,s nem tudom megtámadni őket,így nem is tudom Mission bátyjának elvinni amit kér.(Anno mikor itt jártam én nem fogadtam el a cherka tiszttől a tach-ok írtását)

Juhani: nah itt télleg nemtom mit kell,már eljutottam vele addig,hogy mindenről beszéltünk,s eccer találkoztunk is egy csákóval valami Xor. Ekkor egymásnak akartak ugrani,de én lebeszéltem (most jó jedivel vagyok). De ennek a csávónak elvileg mégeccer jönnie kéne,s akkor tudnám a Juhanis questet befejezni,de nem jön:-((( pedig Juhani már másról nem óhajt velem beszélni,s 20-szor futkorásztam már a trigger pontok környékén (kivéve Dantooine,mert azt ugye...)