• bigapó
    Hi!

Én is hasonló gondokkal küzdöttem. A megoldás a gyakorlás:))

De tényleg! Mentsd el mielőtt mennél versenyre és gyakorolj. amikor már sikerül megdöntened akkor töltsd vissza. Ezután sem fog egyből menni, de legalább már lesz tapasztalatod. Külön figyelj a váltásokra, jobb ha nem nyomogatod a váltót(nálam a Space az), hanem mikor már majdnem a végén van vagy már meg is jelent a váltás felirat akkor nyomod. Használj ki minél több gyorsítót, ezt is kell gyakorolnod és meg fogod látni, nem mindig tudod egyformán megcsinálni a pályát. Ja és persze ne ütközz neki semminek:)

Talán működik, de nem biztos:
    Ez már a Manaan-i swoop-on történt velem. Az istennek sem tudtam bekerülni a második körbe, ezért hagytam a fenébe az egészet. Elmentem megcsinálni a többi küldetést (Kashyyk-ra és Koriban-ra mentem) és megcsináltam többek között a Genoharadi küldiket is. Valamelyik küldi során hozzámkerült egy olyan fejpánt amivel a reflex-et tudtam növelni +3-al,(meg mást is). Ezt használtam mikor újból elmentem a swoop versenyre és láss csodát, olyan rekordot csináltam, hogy behugyoztak tőlem:))
    Hogy minek volt inkább köszönhető, a reflex-pántnak vagy a közben elért szinteknek? Ezt már más fogja megmondani:)
    Szóval jó gyakorlást!