11368
  • bigapó
    akkor most már tudom, hogy mi ez a sok SPOILER más oldalakon:)) Már egy ideje netezem, de mindig tanulok valami új és frappáns dolgot. Nagyon különben nem tudta elrontani a dolgot, mert korábban én is láttam hasonló írásokat, de mire odaértem már teljesen elfelejtettem és nagy volt az élmény:)
  • Hmuda
    Nekem már nem érné meg megvenni. Csak szuvenír lenne a polcon, mivel már anyniszor kijátszottam. :D
  • Hmuda
    Próbáld a wondows Képernyőbeállításainál növelni a fényerőt és akkor nem lesz gond, hogy folyton visszavált (bár elvileg ezt orvosolhatja a peccs, próba szerencse.
  • Hmuda
    Peccshez csak símán indítsd el az auto update-et (ha szarakodna a crack miatt akkor csak telepítsd újra). Cracket meg a gamecopyworld.com-on találsz.
  • ollie
    Ja ja, meg kő venni, megéri! Én még 11 rugóért vettem, és nem bántam meg!
  • PiszkosFred
    Feltolteni szerintem kar, - mivel siman letoltheto igy is - de te tudod. Boltban sem olyan draga mar, ha esetleg

Peccs: hivatalos oldalon nezz utana
    krekk: gcw-n nezz korul, de SW: Knights of.... stb neven keresd, az 'S' betunel. Van ott minden ami kellhet.

De mar aranylag barati aron meg lehet venni boltban, szerintem van annyira jo jatek hogy megeri megvenni. De ha nem, akkor ott van fent a krekk.
  • stone
    Neked egyszerü a megoldás, frissítsd hivatalos oldalról.
    Pl. mikor bejön az első menü kattints sz update-re.
  • stone
    Szia, 1.00-ás minden és van sima crack meg crack fix és a crackfix-el használom jelenleg de nem jó.
    Tudnál esetleg linket adni a patch-hez és a crackhez amivel jó?
    Esetleg fellökhetném tárhelyre és belinkelném ide, így nem kéne negyon keresgélni a neten, mert gondolom mindenki ezzel küszködik mikor felrakja:)

Mikor elmenekültünk Bastilával az első bolygóról és löni kellett a vadászokat, alig láttam valamit mert nem enged a főmenübe hogy állítsak a fényerőn, minden bejátszás után visszaugrik alapra:(
  • Hmuda
    Peccsel hogy állsz? Milyen verziód van?
  • Hmuda
    Ez az integrált hangkártya miatt van. Símán rakd fel a pecset és jó lesz (alapvető lenne).
  • Seeker666
    nekem eredetibe van meg a játék, nekem is kiugrál néha mentéseknél :( és a fényerőnél is ugyanez az ábra :(
  • stone
    Hy all!
    Valahogy ki lehet küszöbölni hogy a fényerő ne álljon vissza alapra minden videobejátszás és minden betöltés után (ati catalyst 4.9 van, de 4.8-al is ezt csinálta)?

Nameg a crackfix is szar mert néha kifagy töltéseknél a game, a sima crack-el próbálta már vki?
  • Johnyy
    Válts környezetet, járkélj egy kicsit a tanács körül, boltokban,, aztán menj ki a nyílt térre és szagatottan menj,,, nekem ez megától elmúlt(esetleg pecselhetsz ;)
  • sagics
    Sziasztok! Lenne egy problémám: a második küldetésben az emberemet nem tudom irányítani, ha előre akarok menni, akkor magától elfut a falig, még ott is fut egy ideig, ja és közben végig akadozik. De az az érdekes , hogy az első pályán nem volt semmi baja. Mit csináljak, hogy működjön? /1,6 Ghz, 256 MB RAM, Ge Force 3 Ti 200/
  • 3P
    OK!

Köszi mindenki a segítséget. Bevallom, hogy egy picit gyaur kutya voltam :)
    Nem is igazán próbálgatttam a simát, mert ugye a szöveből arra következtettem, hogy egy mellék küldit kellene elvállalnom, hogy a boltos megnyissa előttem a titkos készletét, csak hát sehogy sem kerekedet úgy a kalandozás, hogy erre sor került volna, akkor ezek szerint ezért... Ez is amolyan RPG-s fogás. Na mindegy majd vissza ruccanok a Swoop verseny kedvéért a bolygóra. :)
  • bigapó
    Hi!

Én is hasonló gondokkal küzdöttem. A megoldás a gyakorlás:))

De tényleg! Mentsd el mielőtt mennél versenyre és gyakorolj. amikor már sikerül megdöntened akkor töltsd vissza. Ezután sem fog egyből menni, de legalább már lesz tapasztalatod. Külön figyelj a váltásokra, jobb ha nem nyomogatod a váltót(nálam a Space az), hanem mikor már majdnem a végén van vagy már meg is jelent a váltás felirat akkor nyomod. Használj ki minél több gyorsítót, ezt is kell gyakorolnod és meg fogod látni, nem mindig tudod egyformán megcsinálni a pályát. Ja és persze ne ütközz neki semminek:)

Talán működik, de nem biztos:
    Ez már a Manaan-i swoop-on történt velem. Az istennek sem tudtam bekerülni a második körbe, ezért hagytam a fenébe az egészet. Elmentem megcsinálni a többi küldetést (Kashyyk-ra és Koriban-ra mentem) és megcsináltam többek között a Genoharadi küldiket is. Valamelyik küldi során hozzámkerült egy olyan fejpánt amivel a reflex-et tudtam növelni +3-al,(meg mást is). Ezt használtam mikor újból elmentem a swoop versenyre és láss csodát, olyan rekordot csináltam, hogy behugyoztak tőlem:))
    Hogy minek volt inkább köszönhető, a reflex-pántnak vagy a közben elért szinteknek? Ezt már más fogja megmondani:)
    Szóval jó gyakorlást!
  • haxoror
    Nem lehet fejleszteni
  • Seth
    Hát nekem mindenféle tuning nélkül sikerült nyerni...sőt egyeltalán nem is tudtam róla hogy lehet fejleszteni a cuccost.
  • 3P
    Van egy kis gondom...
    Nem tudom teljesíteni az egyik alküldetést Tatooine-n.
    Beneveztem a Swoop versenyre, hogy végre szóba álljon velem a helyi menő (asszem Nico a neve). Az első versenyt megnyertem, de a 2. forduló már nem megy 23 sec alatti időt kellene mennem kb, de csak 23.3-ra vagyok képes. Azt mondja a helyi menő arc, hogy a Czerka Társaság helyi irodájában tudok cuccot veni a járgány fejlesztéséhez, de ott a boltos már úgy fogad, hogy ne is reménykedjek, hogy van neki cucc a járgányhoz. Nem szereti a versenyeket. Mi a fenét kell csinálnom, hogy végre tudjak venni cuccot, hogy javítsam a Swoop verseny esélyeimet?
  • Goodwill
    oksi
  • Goodwill
    amúgy kurva jó ez a játék ha még nem mondtam volna, most mondom :D
  • Hmuda
    Azért ha ebben nem is segített a pecs, de mindenképpen megérte felrakni. Van benne jópár extra javítás.
  • Goodwill
    kösz szépen, a pecs magában megint nem segített, de a 4.8.07-el már teljesen jó lett
  • Mayday
    A hibatlan futashoz pedig sztem ajanlott egy 1.03 peccs, ehhez van crack a GameCopyWorld oldalon. Ezutan mehet fel a magyaritas, es ajanlott ATI kartyasoknak a nehany napja megjelent beta Catalyst (asszem 4.8.07) ez kifejezetten KOTOR javitasokat eszkozol, link itt valahol lejjebb.
    Nekem ez elott a Catalyst elott allandoan problemam volt. (kb. minden 6.-7. toltesnek kidobott), ezzel mar tokeletesen fut!
  • Mayday
    Ha megvan az utolso elotti csillagkoho adatod, es felszallsz, mindegy, hogy hova mesz, a Leviathan jonni fog.
    Hibaval nem tudok mit kezdeni, nekem ilyen gond nem volt.
  • RaveAir
    Ha patch-t teszel fel, akkor az újraírja a dialog.tlk file-t, tehát, ha azt akarod, hogy magyar legyen a felirat, akkor újra kell raknod a magyarítást is.
  • Kurty
    Már korriban végénél vagyok, csak az a gondom hogy ha mentek akkor el is menti de utána meg mikor be akarom tölteni egyszerüen csak az 1/3-nál megáll! Meg mikor bekapcs gép akkor a scandisk a kotor mappába talál a savekben egy csomó hibát mit lehet vele kezdeni??
    Amúgy azért kérdeztem azt a yavin mert akkor támadott meg a leviatán és a végén csak ki kellett volna szálnom az ében héjáról! :( Na mind 1 császtok!
  • Spenser
    Akkor rakd fel az 1.3mat ahoz van...
  • Goodwill
    1.01el ugyanolyan szar, 1.02höz meg nincs krekk
  • Hmuda
    Magyarosításról nem tudok nyilatkozni, de a savek tuti megmaradnak (hacsak nem zavar be a magyarosítás, de nem tudok róla hogy bármi gond lenne).
  • ollie
    A magyarosítást valszeg újra kell raknod utána.
  • Goodwill
    Ha pecset felrakom megmaradnak a kimentéseim, és ugyanúgy műxik vele a magyarosítás?
  • Hmuda
    Fölösleges azon filózni, hogy mi a címe a játéknak, az nem vonja maga után hogy lehetsz Sith. Elvégre a JK1 kiegészítőjének a neve "Misteries of the Sith" volt és mégse voltál sith.

Illetve még: vannak olyan dark jedik, akiknek köze nincs a sithekhez. A Sith megnevezés azokra van, akik a Sith varázslók hagyományait követik. Ha egy jedi halomragyilkolja egy város lakosságát még nem lesz sith.
  • Johnyy
    szerintem itt azért már leehecc sit már a címe is,,,, hmm a trailerek egy picit nem ezt adják de azért csak lehet ,, már,, Ja és meg ne próbálják az ellenségre olyan sirály cucokat adni amit én nem vehetek fel,, meg már igazán legálisan is felveném revan cucát
  • Hmuda
    A SL-ben a trailerek alapján majd útközben dől el, hogy kihez csatlakozol, bár én arra tippelnék, hogy ott is csak a dark-light cucc lesz, semmi komolyabb frakciós csatlakozás (ez nem Morrowind).
  • Johnyy
    Ugye a sith lordsban már alapból kezdhetsz sithel?
    Amúgy meg jaja, csak az szinte már S...
  • Hmuda
    Sith nem lehetsz, csak dark jedi. Nem ugyanaz.
  • ollie
    Jah, nekem anno 9600 pro-val sem szaggatott, pedig AA és AF is bejátszott...
  • Johnyy
    Én is szivesen felvenék egy dart vader rucit :D
  • Johnyy
    ez olyan téma mi mindíg lessz és él, és lesznek még sw játékok ;)))