Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Az más. Itt a fény eleve kizárja, hogy a tenger olyan mélyen legyen az egész cucc. A tengeralattjáró meg nem feltétlen csak lefele megy, lehet több száz km-re horizontálisan is.

Johnyy
DE azért azarányok egy kicsit aránytalanok 😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Johnyy
Kérdek! 😉 A mananon én úgy emléxem hogy lehet egy bírósági ügyben nyomoznom, és a bíróságon van is egy sith meg köztársasági,de azok ügyében nem túl tudok beszélni a fõbíróval,, lehet azt egyáltalán?

Jah meg elvileg miison küldijéhez kapcsolódó csávó aszem vagy nemtom de a multor valami vaki keresett fel a mananon hogyeztemegazt csinálljak meg neki, de edig még nem jött 😞

Johnyy
Jaja, csak aból gondoltam hogy azért a kisfilmben az a tengeralatjáró azért jó mélyre lemegy, de lente csak max egy 20 méternek látszik, najó mind1 a cápát meg azért írtam mert nem jutott eszem,be a neve

Bandew
Igen de Kashyyykon is több kilométeres fák vannak. :-D
Fényt meg a lenti bázis biztosított.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PiszkosFred
Ahogy Jakuza is irta, nem tudhatjuk a Manaan fizikai paramtereit. Emellett azzal a hallal (ha hal egyaltalan) sem lehetsz tisztaban a biologiai besorolasat illetoen. Az egy capanak latszo vizi eloleny, a valosagban kizartnak tartom, hogy foldi ertelemben vett capak uszkaljanak ott. Meg akkor is, ha ez az egesz egy mese ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
Több száz km mélyen furcsa lenne. A Földön az óceán legmélyebb pontja kevesebb mint 10km, a legmagasabb meg 9km. Az a helyszín egyáltalán nem lehet messze a felszíntõl, hiszen már 1km mélyen feketeség honol a tengerben (semmi fény nem jut le). Itt meg elég messze el lehet látni a vízben, max 100-200 méter körül lehet a mélység.

ollie
Ez az átka a konzolos átiratoknak...

Bandew
Az a lényeg, hogy a baloldali tározóban (amibe 5 "cucc" fér bele) 4 cucc legyen. :-D
Szal ugy kell oda-vissza nyomogatni a cuccokat (a másikba 3 fér).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
OKé az erõ azz erõ és kéc! Kérdek! Na most ki kell kilni azt nagy cápát, namost én nem túl akarom megmérgezni a mannant mivel bérgyilkos küldetéseim is idekötnek,,, de annak a nyomásizén ke mi a logikálya? mindentfeltöltöttem átáramoltattam meg mindent ösze visza kombinálltam de a rendszer birja és röhög rajtam 😞

[Jakuza]
Megaztan kitudja az adott planetan mekkora a tomegvonzas.
Lehet sokkal kisebb mint a foldon, igy aztan a nyomas is sokkal kisebb. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandew
Azért bírja ki a cucc azt a nagy nyomást, mert a Star Warsban vannak hiperûrsebességgel haladó ûrhajók, meg fénykardok, meg van Erõ...
Hát ezért! :-D

Johnyy
A mannan után szerintem DAvik létesítményének nagyon jó dizájnja vagyon 😉, de akár bseszélhetnénk a manan vizalatti bázisáról: Ugye több 100 km mélyen vagy ugye, annak a 2centis acél búvárcuccnak meg sem kotyan ez az irdatalan nyomás, ja meg azok a cápák ugfye meghalnak, anyi hogy felfordulnakés kész, meg olyan mintha egy 2 méterre fölötted már a felszín lenne, és a cápák holt állpotban még odáig sem képesek felemelkedni .

Bandew
Ja ezen én is elgondlokodtam, hogy ugyebár Taris egy bolygó méretû város, de minden megtalálható 1 km-es körzetben. Talán csak Davik helye nem, mert oda elvileg valami szállítójármûvel mentél. :-D

Johnyy
naja, Aszem a kotor2 ben szikal freebek szecünk majdan 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Johnyy
Volt egy kis elenérésem a játékban, amikor ugye azt hangsúlyozza hogy milyen óriási méreteket ad a világ és hogy egy bolygón csak 1 hatalmas város ehez képest mentem 100 métert a 10 00000000000000 m -bõl és az öszes fontos pontot elértem az adott világban 😞((((

Mondjuk ettõl még ugyanojan gyönyörû a játék, a Manan a legcebb, megálltam néha és néztem a kilátást 😊

Johnyy

Hmuda
Ilyenkor szoktam minimum egy bekezdéssel elválasztani a mondandómat. Meg amúgyis kezdek fáradni, ilyenkor kicsit lasabb vagyok a kelleténél. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Neked csak az szólt, hogy ahha! :-P

Hmuda
Ne nekem mond, ebben nem vettem részt. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Johnyy
Ahha! Figyi minden fordítónak! Izsonyat jó így magyarull jáccani,, büszkék lehettek magatokra!!!!!

Hmuda
Én is azzal szenvedtem mindig a legtöbbet, de közel sem lehetetlen. Csak jó reflex kell hozzá.

Johnyy
Na szép, leírtam ezt a hozzászólást és vica léptem a gémbe, és egybõl megdöntöttem,, juj de májer vagyok!!!!

Johnyy
OHHH Ez a rohadt manani swoop wertseny, ezt az utólsó idõt(22 50) lehetetlenség megdönteni, itt szemvedek rajta pont egy fél órája 😞((((

PiszkosFred
Errõl Hmuda tudna bõvebb infokat az elmondottakon kivül. Ha jól emléxem õ sokáig játszott, sõt lehet még most is.

Bandew
Amúgy ha itt jedi szeretnél lenni, akkor vért kell izzadnod. :-D

Bandew
Igen van, de az most járt le nyár végén. :-(
Kicsit hülyeség, hogy nincs egy akármikor kipróbálható próbaverzió.
A cím amúgy: http://www.swgalaxies.hu

[Jakuza]
Ha jol emlexem van belole valami 14 napos probaverzio is.
Azzal letesztelheted, hogy van e ertelme jatszani vele.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Johnyy
Tucc valami magyar linket ahol van leírások meg képek a gameról?

Johnyy
Menyi havonta? Jó lenne megvenni, de én ha megvettem egy játékot akkor nem akarok anyira túl fizetni havidíjat is!!!! 😞((

Bandew
A SW Galaxi MMORPG azaz online szerepjáték. Nagyon jó játék csak itthon alig kapni, amit meg lehet az rohadt drága, meg persze van havidíj is. :-(
De ott tényleg fel van építve a SW univerzum!

Johnyy
Nem,,, cryyyyyyyy,,,, kérdek? van az a bíróság a mananon, lehet ott ítélkezni vagy nem és ha igen hogy?, Ja Milyen tipus az a galaxszi,,, menyire jó játék ,,,, van hozzá magyarosítás? jah mert most nagyooooooon sztarvarsz hangulatom van, már a jedi knigt3-at megcsinállta, de most jön a kotor, meg mindent meg akarok cinállni,!!!!!! 😉

Johnyy
Meg vannak olyan kérdések a részedrõl amit elvben ugyanúgy meglehet válaszolni a kérdezett álltl?

PiszkosFred
Szinte minden kvesztnek ketfele megoldasa van - a ket veglet - igy akarmit is csinalsz, a vegen mindig kilyukadsz valahol (fo sztori szempontjabol kozos pontokon).

amúgy nemigen...

igen, például a játék felénél uninstallálod...

Ch_Slater
tudok olyat csinálni a játékban ami miatt nem tudom normálisan végigjátszani?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

PiszkosFred
Galaxiesban talan, itt nem ;]

Johnyy
Nah,most vok a Manan on, Anyira nyomatják a rizsát hogy milyen faxa az a kolto, meg hogy nem szabad csempényni,,,, Lehet olyat hogy megveszek egy halom koltót és más bolygón drágábban eladom???????????????????????????????

Johnyy
Nekem az a taktikom minden RPG- ben hogy van egy adott terület(ez mondjuk akkor van amikor áreákra osztott a terület, mint pl a Sacred Kotor, nem vonatkozik: Morrowind Gothic) akkor azt körbejárom ógy hogy szorosan a fal mellet megyek vagy terölethatárló mellet , így fel lec fedezve az egész határok, és már bemegyek középre és gyakorlaastilag meg van az egész 😉

van amikor elfelejtem, hogy melyik részen van ahova menni akarok, és ilyenkor azért jól jönne!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Johnyy
Szerintem fölösleges

Valahonnan nem lehet a térképeket letölteni?

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Johnyy
:-D .......... 😞 akor a num lock is megteszi 😊

Bandew
Caps Lockkal. :-DDD

Johnyy
Jah, AZ TUDOM HOGY X EL BE LEHET KAPCSOLNI MANUÁLISAN A FÉNYKARDOKAT, DE KI LEHET VALAMIVEL KAPCSOLNI? ( MANUÁLISAN) ?

Johnyy
Amúgy neklem van egy piros sat forge cuccom, és egy pirosfekete dartmaul felyem, elvileg a mod szerint maul is fehérfelyû a mod cerint de egy kicsit átírtam a modot, hehe
Ja és néha étaszem vörös csukjára,,, jah, OLyan mod nincs ami masként berak egy csukját,,, mert én az agész modolást egy kib.szott csukjáért csinálom mert nagyon ceretem a csukikat ? :::::....

Johnyy
Nekem teccik a fekete fehér

Johnyy
Örülök, igazi élvezet! leccc

grebber
Na ha minden jól megy holnap végre kiprobálom én is a gamet. :-)

Next PC upgrade: 2022