• Bandew
    Ecsém, az az őrült sith a sírkamrába...
    Ő volt eddig messze a lenehezebb ellenfél! Állandóan leszívta a csapattársaim életerejét, amitől mindenkinek fogyott, neki meg nőtt és hiába támadta egyszerre mindenki, meg hiába fogyott gyorsan az élete, mindig regenerálódott.
    Az volt a siker kulcsa, hogy CSAK a támadásra koncentráltam, hogy a legnagyobb sebzéseket nyomjam neki, így csak sikerült véletlenül levinnem az életerejét 0-ra. :-)
    Amúgy már tök ki vagyok. Egész nap ezt a játékot nyomom és már kicsit elgémberedtem. :-P

Amúgy vicces, olvassátok el a PcDome honlapján a KOTOR cikket. Azt állítja a csávó, hogy a KOTOR nem teljesen RPG, hanem Hack&Slash! :-D
    Hát én nem tudok ennél jobb single RPG-t (kivéve persze a BG2-t, ami tényleg fejedelmi).
    Jó az igaz, hogy sok a harc, de nem egyszerű csetepaté, hanem tényleg kell itt taktikázni meg minden. H&S-ben csak mész és ütsz. Meg aztán vannak részek, amikor órákig nincs semmilyen harc sem, csak nyomozgatni meg beszélgetni kell.
    Tökéletes sztori, kidolgozott karakterek, változatos helyszínek és feladatok és apró kis élvezetes részletek. Arról nem is beszélve, hogy úgy be tud szippantani a játék a saját világába, amit csak ritkán tapasztalok.