• Hoz_Hun
    Lenne egy kérdésem. Harmadszor viszem végig, de...elösször áljon itt az angol leírás:

"Darth Bandon would leave his lightsaber in his remains, which treats nearly allenhancing crystals differently. This lightsaber shows up as an ordinary red double-bladed lightsaber but is separate from the rest of the other red double-bladed lightsabers in your inventory and on the Workbench screen. It can only be obtained by fighting Bandon on Manaan after leaving the underwater kolto factory (Manaan must be the third planet you obtain a Star Map on AFTER Dantooine, so the fourth planet you obtain a Star Map on essentially)."

Nos Manaan mindenképpen Dantooine után jön, de KÖZVETLENÜL utánna nem jöhet harmadik bolygóként. Én megküzdöttem Bandonnan Manaan bolygón, de szimpla duplapengés fénykardot hagyott hátra, amit besorol a normális fénykardok közé (egyébkén megküzdöttem vele Kashyyyk-on és Tatooine-on is, ugyan az az eredmény).

Nos valakinél működött ez, vagy ez csak konzolon létezik.

Megjegyzés: hevenyészve lefordítom magyarra is, ha valaki nem értené:
    "Darth Bandon hagyja hátra halála után ezt a különleges fénykardot. Elsőre semmi különös nem látszik rajta, azonban ez a fénykard módosítja a Kristályok hatásait. Feltűnhet, hogy a szállított holmijaink között külön szerepel ez a dupla vörös pengéjű fénykard, sőt a munkapadon is elkülönülve szerepel. Nem véletlenül. Ez azonban csak akkor szerezhető meg, ha Bandonnal azután győzzük le, miután elhagytuk a víz alatti gyártat Manaan-on (Manaan bolygón fellelhető Csillagtérképnek a harmadik helyen kell állnia közvetlenül Dantooine után.) A negyedik Csillagtérkép lényegében szabadon választható"