11368
-
-
ÉS akkor velem mi lesz????? -

-
Hoz_Hun #7746 SPOILER!! 
Palpatine császár is, Darth vader is, Jerek, Malak, Darth Bandon, Darth Maul is feldobja a talpát, szerintem Lord Tyranus-nak sincs sok hátra(kb 1 éve).
Ez a gonoszok sorsa... -
Kis gonosz
-
Szerintem meg pont azt írja, hogy Maanan-nak kell lennie a negyedik bolygónak, ahol starmap van.
Maanan must be the third planet you obtain a Star Map on AFTER Dantooine, so the fourth planet you obtain a Star Map on essentially.
Manaan-nak a 3. bolygónak kell lennie, ahol starmap-ot kapsz Dantooine után, tehát gyakorlatilag a 4. bolygónak ahol starmap-ot szerzel. -
Amikor osszefutok vele valami leszallo platformon vagy sziklaparkanyon - mar nem emlexem pontosan, de egy nagyobb akna/arok/godor is van ott, asszem onnan ugrik elo vagy mi maszunk onnan elo... - ott egy pushhal en leloktem a picsaba fel percen belul, mert kozelharcban mindig miszlikbeapritott. De aztan a szelelre csaltam majd sikerult ugy pusholnom hogy nem vedte ki es csak sikitott, csak sikitott, majd puffant egy nagyot... -
SPOILER!!!
az Academz végén
aki nem kakarja tudni hagyja itt abba az olvasást!!!!
Dobpergés és fanfárok
tavion meghal -
Szerintem te kevered valakivel. Az Outcastban Tavion-t Kyle életben hagyja és elmenekül és utána csak a JA-ben lehet hallani felőle. -
Azzzigen. Ha jol emlexem pedig valahol a sziklak aljan vegezte veres kis maszatkent jo 100meteres zuhanas utan amikor legutoljara talalkoztam vele.. Meg kell neznem magamnak lassan ezt az academyt, csak kotor utan nem merem eheh.. -
avagy Dr. Genya női kivitelben 
-
pontosan -
Ahha az. Aztán a Jedi Academyben ő a főgenyó. -
Hmuda(vagy barki aki kompetens): a fanoldalon, szavazasnal a Tavion az az neni, aki az outcastban is mar szerepelt mint desann egyik csicskaja? Vagy ez mas? -
Franciám még lenne, de Német 

-
Smokk #7734 Tudom öcsó lesz a kerdesem, megis felteszem...
Nem tudja vki honnet lehetne leszedni a jatek nemet verziojat, v a hozzavalo fajlokat, esetleg vkinek ez nincs meg?!?
Csak azert kerdezem mert olvastam h megjelet most mar ebben a formaban is.En sajna nem szurom az angolt...Netan a forditasban is tudnek segiteni, CSAK VKI DOBJON MAR + 1 NEMET VERSIOVAL!
Elore is kossz. -
nem tudod elhagyni a bolygót :)) -
Hoz_Hun #7732 Nem tudom valaki kipróbálta-e (én nem...még), hogy Dantooine elhagyható-e a nélkül, hogy a térképet megszerezzük. És ha igen, mi van akkor ha azt hagyjuk ötödiknek, hisz a negyedik után Dantooine-t lerombolják. -
Hoz_Hun #7731 Lenne egy kérdésem. Harmadszor viszem végig, de...elösször áljon itt az angol leírás:
"Darth Bandon would leave his lightsaber in his remains, which treats nearly allenhancing crystals differently. This lightsaber shows up as an ordinary red double-bladed lightsaber but is separate from the rest of the other red double-bladed lightsabers in your inventory and on the Workbench screen. It can only be obtained by fighting Bandon on Manaan after leaving the underwater kolto factory (Manaan must be the third planet you obtain a Star Map on AFTER Dantooine, so the fourth planet you obtain a Star Map on essentially)."
Nos Manaan mindenképpen Dantooine után jön, de KÖZVETLENÜL utánna nem jöhet harmadik bolygóként. Én megküzdöttem Bandonnan Manaan bolygón, de szimpla duplapengés fénykardot hagyott hátra, amit besorol a normális fénykardok közé (egyébkén megküzdöttem vele Kashyyyk-on és Tatooine-on is, ugyan az az eredmény).
Nos valakinél működött ez, vagy ez csak konzolon létezik.
Megjegyzés: hevenyészve lefordítom magyarra is, ha valaki nem értené:
"Darth Bandon hagyja hátra halála után ezt a különleges fénykardot. Elsőre semmi különös nem látszik rajta, azonban ez a fénykard módosítja a Kristályok hatásait. Feltűnhet, hogy a szállított holmijaink között külön szerepel ez a dupla vörös pengéjű fénykard, sőt a munkapadon is elkülönülve szerepel. Nem véletlenül. Ez azonban csak akkor szerezhető meg, ha Bandonnal azután győzzük le, miután elhagytuk a víz alatti gyártat Manaan-on (Manaan bolygón fellelhető Csillagtérképnek a harmadik helyen kell állnia közvetlenül Dantooine után.) A negyedik Csillagtérkép lényegében szabadon választható" -
értem. akkor passz. -
Rudi #7729 bocs hülyén írtam. Tehát cd nélkül játszok. -
Rudi #7728 nem cd nélkül,nem hiszem hogy sérült lenne mert másnál megy és tőlem kapta a game-t. -
Nincs mit. Még annyi otletem van,hogy esetleg serult a cd,vagy a cdképfájl.cdvel jatszol? -
Gyaníthatóan az lehet a probléma, hogy maga a játék nem eredetiben van meg neked. Ha így van, akkor lehet, hogy képfile sérült, vagy új deamon tools-ra van szükséged (pl. 3.44) -
Rudi #7725 Azért köszi. -
akkor nemtudom.ha notebook lenne,akkor még lenne egy otletem,de igy sajnos nemtudok segiteni.sajnalom. -
Rudi #7723 aztali. Egy JAKUZA nevü srácnak is hasonló gondja volt de a megoldást nem találom. -
asztali gép vagy notebook/lap-top? -
Rudi #7721 windows xp az sp1 most még nincs fenn de azzal sem ment.radeon 8500le,catalyst4.1,2000xp,abit kr7, -
rendszer -
Milyen az oprációs remdszered? Milyen vid.karid van? Hanyas driverszámú? -
Rudi #7718 Ismét köszönöm a segítséget de nem akar működni.Visszavettem a felbontást,kikapcsoltam mindent,a crack-et is leszedtem,a gép sincs huzatva.Igaz néha kidob a win-be de a búvóhelyröl sehogy sem tudok kimenni.Állandóan a főmenübe találom magam. -
Próbáld meg, hogy visszaveszed a grafikát. Semmi szűrő, 800*600 minimumon. A Leviathanon nekem többször segitett ez. -
Nincs véletlenűl húzva a géped (proci, vidkari, memória), mert olyankor fokozottan lehetnek ilyen problémák a megnövekedett instabilitás miatt. -
ha nem, akkor #7687, #7688 -
cracket is felmásoltad? -
Rudi #7713 Hi!
Köszi a gyors választ de felraktam újra a game-t meg az 1.02-es patch-et is és még mindig kidob a főmenübe.
Valaki nem tud megoldást?
Köszi! -
Szerintem is. Utána meg rakd fel az 1.02-est. -
maxius #7711 Sztem installáld újra.. -
Rudi #7710 Hi all!
Lenne egy kis problémám a játékkal kapcsolatban.
Más fórumokon is találkoztam a dologgal viszont megoldással nem igazán.Most Bastila kiszabadítása után vagyok amikor is elvittem őt Carthoz a búvóhelyre.A gond az hogy amikor ki akarok menni a búvóhely ajtaján (kiválasztom kiket akarok magammal vinni)
akkor a game visszadob a főmenübe.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv