lol elsőnek én se tudtam, hogy, hogy kell a duel sabert (az 1 kezes 2 kardot aktiválni tehát, hogy mind a két kezedbe legyen egy kard). Elnézést a jedi knight 3as kardkifejezésekhez de így sokkal könnyebb leírni mintha leírnád, hogy egykezes blablabla. Aztán rájöttem, hogy mindkét kezembe lehet egy egy kard lol.é De amúgy most viszem 3adszorra végig a jatekot és a tarison rájöttem vmire amire ti is biztos csak azé modnom. A taris végén ugye elmentek ahoz a bizonyos Davikhoz na itt ugye van egy ajtó ami a hangárba vezet ha rákattintok kiír vmit, hogy nem mehetek be. Mégpedig azé me ugye kikell egy foglyot szabadítani és kikérdezni egy kódról. Na én ezt nem tettem meg hanem az ajtóhoz közel levő kompjúter segítségével nyitottam ki. Egyerűen beléptem a főmenüjébe ahol a kamerákat nézheted és kinyithatsz ajtókat vagy droidokat hatástalaníthatsz. Na itt van egy olyan (az utóbbiba), hogy hangár ajtó kinyitása (persze angolul) és ha erre rámegyek és ha persze van 10 computer spikem (ami jelen helyzetben volt) kinyitja az ajtót és bemész és olyan mintha már megcsináltál volna ezen a helységen mindent (de persze nem). Ahm ez egy könnyített változat??és amikor rászakad arra a köcsögre a plafon belül a törmelékek belsején ő is kiad tehát nála is kijelenik egy kis táska amiben holmik vannak de persze oda nem lehet bemenni. Hát ennyi azé várok pár véleményt ja meg ezt beírhatnátok a végigjátszáshoz künnyített módként