11368
-
#6923 Gondolom még nem tűnt fel, hogy egy feladatot-küldetést soxor 3-4 féleképpen is meg lehet oldani. De rászokhatnál már arra, hogy normálisan írsz, mert nagyon zavaró ez az ömlesztett cucc. -
Drizzthsz #6922 Magyarítással mennyire álltok jól?(vonatkozik morrowindre is, meg kotora is)? -
#6921 A szambol vetted ki a szot, de nem akartam megint olyan kommentet leirni amit kimoderalsz ket percen belul eheh... -
#6920 Ha egyedül mész oda. Ha társak vannak akkor felhvja a figyelmed, hogy ha már beszélni akarsz vele, akkor ne mások előtt tedd. -
BBking #6919 Hulas a Manaan-on mikor fogadja el a "küldetést"? -
#6918 Azt csak azok használják akiknek nem fontos a spikeok tartalékolása. Nos én tartalékolok és úgyérzem, hogy sok dologtól fosztom meg magam, ha esetleg csak símán végigrohanok a játékon és nem fordítok figyelmet a részletekre.
Mellesleg leszokhatnál már erröl az állandó "lol"-ozásról, mert rohadt unlamas, hogy olyan helyzetekben használod, ahol semmi értelmük és csak összezavarja az egyszeri olvasót, hogy mi a fasznak röhög ez itt mikor semmi vicces nincs a szövegben? -
#6917 lol könnyített módként -
#6916 lol elsőnek én se tudtam, hogy, hogy kell a duel sabert (az 1 kezes 2 kardot aktiválni tehát, hogy mind a két kezedbe legyen egy kard). Elnézést a jedi knight 3as kardkifejezésekhez de így sokkal könnyebb leírni mintha leírnád, hogy egykezes blablabla. Aztán rájöttem, hogy mindkét kezembe lehet egy egy kard lol.é De amúgy most viszem 3adszorra végig a jatekot és a tarison rájöttem vmire amire ti is biztos csak azé modnom. A taris végén ugye elmentek ahoz a bizonyos Davikhoz na itt ugye van egy ajtó ami a hangárba vezet ha rákattintok kiír vmit, hogy nem mehetek be. Mégpedig azé me ugye kikell egy foglyot szabadítani és kikérdezni egy kódról. Na én ezt nem tettem meg hanem az ajtóhoz közel levő kompjúter segítségével nyitottam ki. Egyerűen beléptem a főmenüjébe ahol a kamerákat nézheted és kinyithatsz ajtókat vagy droidokat hatástalaníthatsz. Na itt van egy olyan (az utóbbiba), hogy hangár ajtó kinyitása (persze angolul) és ha erre rámegyek és ha persze van 10 computer spikem (ami jelen helyzetben volt) kinyitja az ajtót és bemész és olyan mintha már megcsináltál volna ezen a helységen mindent (de persze nem). Ahm ez egy könnyített változat??és amikor rászakad arra a köcsögre a plafon belül a törmelékek belsején ő is kiad tehát nála is kijelenik egy kis táska amiben holmik vannak de persze oda nem lehet bemenni. Hát ennyi azé várok pár véleményt ja meg ezt beírhatnátok a végigjátszáshoz künnyített módként -
draki #6915 Köszi! -
#6914 Dueling: Egyetlen egy darab egykezes kard.
Twop Weapon Fighting: vagy két darab egykezes kard vagy egy darab kétpengés kard. -
#6913 ugyanaz mintha 2 1kezes kardod lenne -
#6912 Hmuda én még mindig hülye vagyok ehhez a témához, tehát az egykezes duplapengés kardhoz (ami B. van alapból) mi kell? Dueling vagy mi? Mert én most arra gyúrtam... -
#6911 Mostmár jó. -
#6910 Végigjátszás. Olvasd már el!
draki: próbálkozz többször, mert sokszor előfordul, hogy néh beszarik egy kicsit. -
draki #6908 Üdv!
Az SW-KOTOR oldalon (swkotor.uw.hu) a végigjátszásban Manaan pályát nem tudom megnyitni. Tud valaki segíteni? Előre is köszi!
-
#6907 hmmm. 219 új üzenet... ááááááá -
#6906 Idézetek:
HMUDA #6702:
Fordítva.
3-as tölt, átönt.
3-as tölt átönt (így marad egy liter).
5-ös ürít.
3-as átönt.
3-as tölt és átönt. így lesz 4 liter az 5-ösben és a cucc fölrobban.
SW-KOTOR oldal: swkotor.uw.hu
Válasz 'Valen' üzenetére (#6698)
2004. jan. 23. 20:41 | Privát | Válasz | #6701
Hm.. En siman megmergeztem oket - kesobb ugy kitiltottak a bolygorol hogy a labnyom meg mindig ottvan a hatam kozepen. Ez a toltogetos modszer mar a dajhardharomban sem tetszett ;]
Morrowind HQ - [ http://morrowindhq.uw.hu ]
Válasz 'Valen' üzenetére (#6698)
mike369 2004. jan. 23. 20:37 | Privát | Válasz | #6700
pont mint a die hard 3-ban
2004. jan. 23. 20:33 | Privát | Válasz | #6699
ja SPOILER!!!!!!!!!!!
2004. jan. 23. 20:33 | Privát | Válasz | #6698
megtöltöd az 5 literest, azt áttöltöd a hármasba.
A 3 literest kiüríted, az 5 literesből a maradékot átteszed a 3-asba.
az 5 literest megtöltöd, s átöntöd a hármasba. -
Sanca #6904 Aha kosz, ez magyarazatot ad a dolgokra. Akkor indulokl is Tatooine-re:) -
#6903 Igen a kaszt a helyzet. A harcos kasztok (Soldier, Guardian) szintenként kap egy támadás módosítót, míg a többi kaszt ennél sokkal ritkábban. -
Sanca #6902 Megtortent:)
Amugy erdekes, mivel ha 1 fenykardot teszek be, akkor a main karimmal 17 a to hit 18 str mellett, bastillaval pedig 12, 18 dex mellett. Ja es semelyiknek sincs dueling skillje, ami novelne ilyenkor a to hit-et. Szal ha a dex meg az str ilyen szempontbol ekvivalens, akkor csak arra tudok kovetkeztetni, hogy a kari cast-ja (fighter, sentinel) is befolyasolja a to hit erteket. -
#6901 Olvass vissza kicsit (6880). -
Sanca #6900 Aha kosz. Ja amugy a to hit erteke miken mulik? (a 1, vagy 2 weap hasznalata, 2 weap fighning, es dueling featek kapcsolatat kiveve, mert azokat vagom) -
#6899 np -
Takigabi #6898 ok thx -
#6897 Akkor csak annyi a dolgod hogy a Matale Grounds->Grove->Sandral Grounds területeken kicsinálod a mandalori fosztogatókat és ezek után a Groveon kicsinálhatod a vezérüket. Semmi extra. -
Takigabi #6896 a Dantooine pálya végén :D -
#6895 Vagy még csak a dantooineon? -
#6894 Ja te a végén tartasz? -
#6893 Talan a tatoo megoldhato meg "kisebb" karakterekkel is konnyeden... -
Takigabi #6892 őt még nem talátam meg gondolom az után lesz hogy bementem a templomba -
#6891 Ahová jónak esik (komolyan). :D
Csak érdemes a Tatooine-t és a Kashyyykot az első három bolygó közé bevenni, mert ott van a maradék két csapattárs. -
Sanca #6890 2. bolygo - asszem Dantooine - utan hova erdemes menni? -
#6889 Különben kardokat szerezhetsz akár ketőt is a mandalori vezértől. -
Takigabi #6888 Ok akkor életben hagyom Juhanit :) -
#6887 Ők. -
Davidsned #6886 Ki csinálja a magyarosítást? -
Sanca #6885 Koszi. Amugy valoban felreertettem:) -
#6883 köszi és hát most ma már ne várd, hogy írjak többet mert megyek aludni holnap skool -
#6882 Vagy az ügy. Vagy a erő. Izlés szerint sóval borsal fűszerezve. -
#6881 ahm na mind1 még van sok időm, hogy fejlesszem a női karimat még csak az elején vagyok