• Kis Szabó
    Mindig ezt mondom, bár nem tudom mit jelent, csak jól hagzik :)

Más OFF:
    1.Olvasta vki azt a regénysorozatot aminek a kezdőrésze a Darth Vader kesztyűje?
    2. volt szó az EP I és II-ről. Ha megengeditek, véleményem: az EP 1 gyerek film, mese, kizárólag 12 év alatti személlyel együtt nézhető meg. Vannak benne nagyon fontos részletek, öööö....szóval biztos vannak, de látszik rajta hogy haszonszerzés céljából készült. Nem adja á azt amit akkor éreztem, amikor hatévesen én is Jedi akartam lenni :). Meg túl sok benne a bizbasz, meg fényeffekt meg speciális trükk. A klasszikus sorozat nem csak érdekes volt hanem egyféle gondolkodásmódot is sugárzozott felénk.
    Az EP2 már valamennyivel összeszedettebb, és látszik hogy sokan anyázták Lucast az elba...ltázott első rész miatt. A számítógépes trükkök itt is túlzásba vannak víve (ez a jó szó ide?), látszik az élettelenség, melesleg nekem ez a klóndolog sem tetszik, mégha eredetlieg is így volt, ugyanis így nem egy "visszafordítható szegény Sith befolyásolt" hanem "csak egy klón" lesz belőle. Jó ez kicsit bonyxolult így elmagyarázni, de nekem jobban tetszenek a rohamosztagosok emberként.
    Az EP 2 nagy előnye visont a tömegesen megjelenő Jedik. Az eddigi magányos Jedit felváltotta a szabályos Jedi-had, és még a túlspcizett effektusok ellenére is baromi jól néz ki! Bár kicsit könnyen kiírtották őket a robotok szvsz.
    A klasszikus trilógia egyik "fekete báránya" még a Jedi visszatér, melyben kicsit bugyuták az ewokok, de ez simán belefér, egyes blődségekhez képest (pl. JarJar, akit soha nem bocsátanak meg a fanatikusok! :)). Szóval nem rosszak azok az ewoko, csak picit túl játékmacifejük van, na.
    Bocs a sok OFF-ért,de sztem itt elég hozzáértő közönség van akivel ezt megoszthattam.