korribanhoz egy-két tipp: Az elejéről amikor bejutottál a sith bázisra de még csak épp bejutottál és épp elhangzott a szövegelés amit az a pasi tartott utána nem írtátok, hogy ő vele is ilyen memória játékot kell játszani, hogy ilyen hülyeséget kell visszamondani neki. Meg ott nem írtátok, hogy utána több felé is lehet menni van vagy 3 út azon belül 20 elágazás a 3 út küzül bemész az eggyikre és csak akkor érsz be a sírkamrákhoz. És ott van 1 barlang amibe nemtom mit lehet csinálni de nem is fontos helyiség, mert tovább jutottam úgy is, hogy nem mentem bele. Oda oda írhatnátok, hogy nem fontos bemenni. Aztán a sírkamrákról lehetne résztletesebben írni mármint, hogy milyen ellenfelekre számíthatunk bennük. droidokra? misztikus lényekre? Meg az a fal ahova gránátot kell berakni. tehát a végigjátszást nagyon elkapkodtátok ezen a résznél, mert csak annyit írtatok, hogy belehet menni a sírkamrákba ahol egy régi őrült mester van a másikban egy szellem akit a jó oldalra lehet állítani a harmadikban meg semmi különös csak kristályok. meg a főpróbán azt a logikai feladatot, hogy, hogy kell megcsinálni, mert vannak olyan lámák (mint pl. én: D ),hogy lusták lefordítani a szöveget és kísérletezgetni. Tovább még nem jutottam : ). Ja meg észrevettem, hogy minden ellenfélnek van egy gyengéje tehát minden ellenfelet más és máshogy érdemes megtámasni pl. az eggyiet power attack a másikat ez és amaz stb. Van olyan szörny akire egymás után 20szor támadtam power attackal és semennyit se sebződött, mert mindig elhajolt előle.
Na tehát ennyi. ezt most nem muszáj mind beleírni. ezek csak ötletek, hogy mit írhattok és a képek belerakását megerősítem. az lenne az igaz ha videók lenének benne : ) de azér az már sok lenne és nekem még a kép berakás is magas tehát mind1.