Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jogos, ATI kártyával még nem néztem meg a cuccost. 8-))))

Az ilyenek azok a kérdések amire totál nem lehet tudni a pontos választ ... lehet az oka a béta patch de maga az XP is ha már éppen a haldoklási folyamata közben van. Szal vagy felteszed simán a játékot patch nélkül vagy ráteszed a normál patchet, ha így sem mûködik, akkor nincs ötletem, ugyanis nekem tökéletesen fut a játék még patch nélkül is, csak nagyon ritkán van, hogy beakadozik.

Hmuda
Ez van ati kártyákkal. Rakd fel a peccset és elvileg megjavul.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Mér van az nekem, hogy amint elindítom a crackelt gamét, látok pár képet, és a Malak bácsi képe után kidob az asztalra ? XPm van, és a béta verzió volt fent.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Semmi, csak valamivel meg kell magyarázniuk, hogy miért tart 3 évig egy film elkészítése. 8-))
Amúgy ez a 1,5 év forgatás, 1,5 év vágás szerintem akkor is hülyeség, manapság már tök jó filmeket leforgatnak meg megcsinálnak 1 év alatt, nem 3 év alatt ... Itt egyszerüen arról van szó, hogy Lucas megint "nagyot" akar alkotni, de csak az lesz belõle mint az EP1-bõl meg EP2-bõl, holott a régebben elkészült trilógia szerintem sokkal hangulatosabb és jobban visszaadja a Star Wars világot.

Shaman
Ezt nem értem. Mi köze van ahhoz hogy Ausztrál egy színész meg a szerepeltetés között???

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

a gyûrûk urának már mindhárom része kész volt amikor meg volt az elsõ csak az utomunkák voltak hátra és abból se tul sok...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hát mondjuk Spielberg 3 év alatt ezerszer több filmet csinál mint Lucas, mondjuk nem értem, hogy mi telik egy Star Wars filmnél 3 évbe, holott nézzük meg, Gyûrûk Ura, minden évben egyrész és van olyan horderejû a film. Sztm Lucas maga sem tudja, hogy miért az a 3 év, vagy az ILM annyira tele lenne munkával, hogy nincs ideje a Star Warsra? 8-))))

Shaman
Ez igaz,de mintha a verebek mostanság azt csiripelték volna,hogy mégiscsak meg fogja csinálni öket /illetve átadja egy másik rendezönek,hogy csinálja meg öket.Ha jól hallottam Spielbergröl volt szó.
Persze amilyen ütemben a starwars filmek készülnek,nem biztos,hogy mi még megérjük mire ezekböl film lesz (mondjuk ha mi sem akkor Spielberg sem:-)))

Kandurex
köszi 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Terra
Csak a crack annak akinek már megvan a patch máshonnan.

What I do, and what I listen.That defines me.

Terra
Remélem mûxik

Kotor 1.01 patch +crack

Ebben benne van az 1.0 ás exe is, azért, hogyha valaki felrakta a beta patch-et ne kelljen újrainstallálnia az egész programot

Kandurex
Nem szükséges ha fent lesz a x3 -an.

Terra
Már megy felk az x3-ra, utána tolom fel hozzád is ha kell még

Kandurex
Privi megy..

Kandurex
ja, ja az nagyon kellene 😊). helyet azt nem'tok, de ott az UW,FW,EX,SRV stb. reg és dobd oda, gondolom nem több 10-15 megánál azt meg nem szokták törölni 😊

az nagyon jó lenne

Terra
Van új patch crack-el együtt.

Ha valaki mond helyet felteszem

A Birodalom Örökösei vagy mi volt az egyiknek a címe.

Azokról a könyvekrõl annyit, hogy az elvileg a 7. 8. 9. rész, de mivel Lucas bejelentette, hogy nem csinál több Star Wars filmet, ezért nem megcsinálva, hacsak valaki meg nem veszi a jogokat.
Pedig kíváncsi lettem volna a Solo ikrekre, meg, hogy Leia miképpen kezdi el használni az erõt, plusz Mara Jade alakja is elég jó volt ... kár, hogy nem lesz belõle filmecske. 8-/

Hmuda
Bizony, de a sok hülye kisgyereknek ez kell, a komoly filmeket már nem veszi be a gyomruk (és mint kiderül lukácsank már csak a pénz számít).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Bizony, de a sok hülye kisgyereknek ez kell, a komoly filmeket már nem veszi be a gyomruk (és mint kiderül lukácsank már csak a pénz számít).

Shaman
Télleg! Egyébként sztem azok a könyvek nagyon jók voltak. Inkább azt kellett volna megfilmesíteni,mint egy love storyt csinálni (lásd episode II)

Hmuda
Egy bizonyos távolságon belül nem hatott az erõ.

Shaman
Huhh télleg! Azok mire is voltak jók? Asszem az erõt leblokkolták,vagy valami ilyemsi,nem?

Hmuda
Én is emlékszem vmi hasonlóra. Asszem Isalimirikkel védte magát.

Shaman
sergert=sereget

Shaman

Egyébként valami nagy starwars fanatictól kérdezném: Szal ugye bastillának van ez a Battle Meditation-je amivel a hadseregeket tudja korodinálni,illetve irányítani. De ha jól emléxem ilyenre volt már példa méghozza a Thrawn admirálisos (vagy hogy híjják) könyvekben,nem? Ott is volt egy dark jedi mester akit az admirális pont erre akart felhasználni,hogy irányítsa a sergert,nem? Bár azok asszem klón hadsereg voltak....

Shaman
2 kommentet ha visszaolvasnál.............

Kandurex
Nforce-ról tegnaop iccka...linket! 😄

2003-12-08 PC Game Dox
Starwars: Knights of the Old Republic Update 1.01 05x05 MB FLTDOX

Hmuda
Mert PC-n két szint van fénykard dobásbót.

Hmuda
3. szintûre gondolsz?

Shaman
peccseld,crakceld,illetve turkálj az ini-ben.. Olvass vissza ez ügyben a forumon.

a progi szerint a gépem teljesíti az optimális követelményeket szinte mindenhol, pár helyen(vidokártya, proci) csak a minimumot.

de mégis vmi videokártya probléma van, amikor el akarom kezdeni a tényleges játékot.

mi lehet az oka?
Shaman
Igen talán az egyetlen a hjáték során az ellenfelek közül,ahol jobb ha inkább fénykardra specializálkodsz az pont a föellenfél Malak. Ott télleg jobb a közelharc,de egyébként consularral simán végigirtod a játékot.
Egyébként is egy jedi lényege az erökön alapul,nem pedig csak a fénykard tudományán:-)))

Shaman
Egyébként sem kell az összes beavató questet megcsinálni. 2. után már jedi vagy. Persze utána majd meg kell csinálni a 3.-at,de ez nem befolyásolja a jedivé válást.

Shaman
Hát mondod te.Azért hidd el sokkal gyorsabban lehet a népet pusztítani consularként... pl destroy droids,amit te kihagytál,és még sorolhatnám....

Shaman
köv bolygó: dantooin. Ha rám halgatsz ne lépj addig szintet.

dzsonesz
szeva all!
Elegge kezdo vagyok meg a jatekban pontosan 1 napja nyomom
es mar az elejetol be voltam izgulva h mikor talalok egy kva lightsabre-t, na vegre talaltam 1 et de nem tom hasznalni gondolom azert mert erossen nem vagyok jedi.Most pontosan ott tartok h azt a jedi csajszit nemtom mi a neve valami bastilat kiszabaditottam es a kerdesem az lenne, h mikor lehetek a jatek folyaman jedi..
valaszt elore is thx
bye

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Shaman
Hülye vagyok.
12-es szinten,már 10-es jedi vagyok,s 20 force pontom van. Nem tudok számolni már megint...:-)))

Shaman
Ez kétségtelen,de ha nem így csinálnám,akkor az életben nem lenne ennyi féle force-om amit használhatnék. Még csak 12-es vagyok,de már nem tom mire kéne adnom.....
Ugye ez már nálam 8 szintet jelent jediként,s mivel magas a Constitue-om ezért én szintenként 2 force pontot kapok. Nos könnyen kiszámítható,hogy most van 16 force pontom. Szemben azzal,amikor jó jediként (ráadásul alacsony const.-al) volt összesen vagy 16 pontom az egész játék alatt.Még sokat is mondtam a 16-al.

I.C.ram
Nem úgy értem, hogy izzadtságszagú, hanem úgy, hogy tök HC playeres dolog ez, mikor már csak a tápolás a fontos.
kotor
Shaman
Egyébként szerintem abszolút nem volt izzadságszagú. nehezebb kicsit megcsinálni,de tényleg csak kicsit.Jobban kell magadra vigyázni,ennyi.
1 db elég nehéz dolog volt Tarison amit 2-es szintemmel elég nehezen oldottam meg az pedig a 4. Duel meccs.Addig mindenkit legránátoztam,de az kardos manusz,egyböl rádrohan,s karddal neked nincs semmi esélyed ellene. Na az tényleg izzadságszagú volt.Trükkje rohangáltam szépen körbe-körbe,s néha 1-1 sec-ig belelöttem,aztán rohanás tovább. Mivel a dexem,meg a strengem is alacsony volt (jedinek gyúrtam magam),ezért alig találtam el.Kb minden 15. lövésem talált,s kellett neki vagy 10 lövés. Na az tényleg izzadságszagú volt,de egyébknét abszolút nem volt nagyon nehéz végigtolni Tarist 2-es szinten.

Aki tud magyarítást + végigjátszást ( magyart ) hozzá kérem adja meg a honlapot ahonnan van. thankx

Shaman
Hmmmm az okes arra emléxem,hogy Bastilla tovább harcolt vele,de arra már nem emlékleztem,hogy azért mert lefagyasztott volna... (pedig vagy 3 napja volt,hogy ott jártam jóként:-)Memory suxx)

I.C.ram
Engem pedig lefagyasztott. Bastila lépett közbe, akit ott is ragadt a Leviathanon.
Shaman
ÖÖÖ ez melyik átvezetöben volt,mert nem emléxem,hogy engem lefagyasztott volna...

Shaman
Lehet,hogy a krónikás tudja de a többiek elfogadták a szövegem.

I.C.ram
Nem az a baj, hanem az, hogy az átvezetõkben sima lefagyaszt, meg ellök stb. Mintha egy kezdõ szar lennék.