11368
-
#3995 még 5 üzi :D -
#3994 He? Milyen szexoldalkról beszélsz meg ilyen hülyeségekről? Ha neked hivatlan spam ablakok jelennek meg akkor az valószínűleg amiatt van, hogy valamilyen hirdetőprogi került a gépedra (garot, vagy vmi hasonló). -
Mr. Perfect #3993 Azért ez nem biztos, hogy mindíg igaz, persze az általában igaz, hogy aki szinte semmit nem tud angolul annak az ilyen fajta játék nem igazán való... -
#3992 Valen! Nem mindenki olyan kurvaokos mint te. Vannak itt kezdők is (mint pl. én). Szerintem semmi szánalmas nincsen abban ha probálok segitséget kérni. Nincs mindenkinek annyi ideje mint neked ( amugy szerintem kamu hogy 9x végigvitted) . Bizonyos dolgokban igazad van hogy saját erőböl az igazi dehát akinek nem megy mit csináljon?Kicsit nagy a pofád jólenne ha visszavennél és a ilyen véleményeidet megtartanád. Na mind1 ugyis hiába tépem magam.. -
#3991 Na jó engem már nem érdekel a végigjátszás jól van az úgy ahogy van! Hagyjuk. Ezentúl csak akkor kérdezem ha nagyon elakadtam és a végigjátszásban nem találtam vagy nem értettem a végigjátszást akkor írok segítséget!!!! Ezeket a hülye videó berakást csak akkor kezdtem el meg a képeket mondani amikor mindenki már csak a végigjátszásról beszélt, hogy ez és az így van benne leírva és nem értettem. És ez a hülye sok megjelenő kis izék is zavarnak itt írok és bejönnek ilyen hülye szexoldalak meg ilyen hülyeségek -
#3990 Alljunk mar meg egy pillanatra. A legtobb ember azert hasznalja a leirast mert nem tud angolul. Altalaban ezek szoktak itt kerdezni, aki tud angolul azok vegignezik a parbeszedeket, a cuccok ismertetoit, stb. Erre most kapnak egy angol faqt. Hat szep.... -
#3989 Őőő. Bocsi, de csak az oldalt lehet belinkelni, egyenesen a faqokara nem. -
#3988 az összes angol nyelvű végigjátszás -
Mr. Perfect #3987 Sőt ez még jobb, sajnos szintén ángliusul...
vigyázat 145Kb!!! -
#3986 rossz a link, de egyszerűbb csak a kotor faqokat összesen belinkelni :D -
#3985 Hat vilagos, megis mit gondoltal.. Ezek nem lepnek at addig, csak kerdeznek es panikolnak eheh -
#3984 Őőő...
Most őszintén, szerintem ez kezd kicsit elharapózni. Mi lenne, ha tényleg a segítségnyujtásra koncentrálnánk és csak az abszolút értetlen embereket aszalnánk szét? :D -
Mr. Perfect #3983 Itt van teljes körű leírás a játékhoz, igaz csak ékes angol nyelven. :-) -
#3982 És vetettél eseleg egy pillantást az erőtérre? Ha ki van szabadítva Zalbaar és használtad a konzolt akkor meg mi a probléma? Vagy külön le kell írni, hogy lépj át a bejáraton? -
#3981 Fred látom te is jól látod a helyzetet -
#3980 lol -
#3979 Milyen energia???? Ja ő még csak ott az elején tart én aztathittem a tatoinon vagy egy másik bolygón. Milxen energiáról beszél, mert én is emlékszem vmi energiára amit írtatok a végigjátszásban de hát azt nem is muszáj lekapcsolni, mert azt írtátok, hogy csak MEGKÖNNYÍTI a dolgotokat ha lekapcsoljátok íme: -
#3978 Nem rosz öttlet ez a lépésről lépésre módszer FLASH vagy AVI videóval/múvíval karöltve, lehet nem lenne ennyi kérdés. -
#3977 Tanácsot ÉN is kértem, ez igaz, de akkor már 3x vittem végig.
Hát nembaj, majd rájönnek, hogy ez így csak önön maguk ámítása, mivel a sikert nem EGYEDÜL/SAJÁT ERŐBŐL érték el -
#3976 OFF
Hat emberek, vegigolvastam az elmult fel nap kommentjeit es rajottem mi a hiba. Ez a mocsok, galad es pofatlan banda, aki sajat szabadidejeben ugy dontott igy az unnepek korul, hogy csinal egy leiras szeruseget a jatekrol csak azert, hogy esetleg minden onos szandek nelkul masoknak segithessen, rossz munkat vegzett. Igyvan, maglyara veluk. Milyen dolog mar az, hogy egy ismerteto nem kepregenykent van elkeszitve, minden ajtorol kulon dedikalt benyilazott kep, minden sarkon szinten nyil hogy merre forduljunk, nem beszelve az osszes ellenfelrol, megkulonboztetve azokat akiket erdemes leloni, es azokat is akiket nem erdemes leloni...Felelmetes....
Megkerdeznem a kedves versenyzoket, hogy ha ez a jatek ekkora nehezseget okoz onoknek - a magyar leiras mellett - akkor onok mivel szoktak jaccani? Telleg kivancsi lennek, eheh.
ON -
#3975 igen kiszabadítottam a wookit de valamiért nem akarja kinyitni jön egy bejátszás és kész -
#3974 Szótárrol halottál már? Mert akkor kibogarászhatnád, hogy nem az energia a kevés, hanem ha kiszabadítottátok BigZ-t, akkor Mission lecsökkenti az energiaszintet, hogy kikapcsoljon az erőtér (lower the energy level vagy vmi hasonló). -
#3973 Én is ezen a véleményen vagyok. Egyetlen egyszer kértem csak tanácsot a fórumon, mikoris nem tudtam, hogy mit kell csinálni Kashyyykon ahhoz, hogy előjöjjenek a mandalori vadászok. Ezt leszámítva mindenre magamtól jöttem rá, és már több mint 5X vittem végig, totál magamtól. -
#3972 akkor jó. -
#3971 Hát, hogyha lenne magyarosítás a jatekhoz akkor mindenki simán végigvinné nekem is van magyarosításom a jk2/3omhoz és sokkal könnyebben végigvittem -
#3970 és csak annyit vettem ki a beszédből,hogy az energia kevés meg a vulcarokat emlegették -
#3969 A #3962-as üzi tippje hozzáadva a VJ-hoz. -
#3968 Na várjunk csak ezt az elöbbit nekem üzented, hogy meg kell toldanom a....... -
#3967 TTTTTEEEEEEEE JJJJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGG
Ennyi amatőrt egyhelyen (kivéve azokat, akik FEJBŐL/MAGUKTÓL végigvitték)
Mellesleg új rekordom van a végigjátszásra (minden al és mellék küldetés SZumma 19 óra 50 perc alatt FULL LIGHT beállítottság (9x vittem végig FEJBŐL)
Ennyi felesleges kérdést feltenni, szánalmas.
És bocs hogy ennyire leszólok mindenkit, de ez tényleg szomorú!!!
Saját erőből/tudásból a legjobb végigvinni a gamét!!!!
MEllesleg aki csítel, az amgával basz ki, mivel a program igen rosszul kezeli a karakter upgradelő csíteket (Kifagy / Bugzik / stb.) -
#3966 Hát jó te kérted, hogy írjuk le, hogy mit írjál még bele a magyarosításba -
#3965 És Zalbaar kiszbadítása után is próbáltad? Ismét csak felhívom a figyelmed egy tippre a végigjátszásban:
-Olvasd el a dialógusokat! Sokszor okozhat félreértéseket és esetleges megakadásokat
a játékban, ha nem fordítasz kellő figyelmet az NPCk mondanivalójára.
:PPP -
#3964 Manaan és Korriban? Szegény írójuk nem örülne, ha tudná, hogy csak az ő két leírásával van gond. Na nembaj, azért majd kicifrázom. :D -
#3963 igen de ha én ki akarom nyitni a Missionnal akkor jön egy bejátszás (beszélgetés) és nem tudom ki nyitni -
#3962 Meg ismétcsak úgylátom, hogy meg kell toldanom a leírást, mert egyeseknek alapvető dolgok nem világosak:
-Minden térképet érdemes maximálisan felderíteni! Rengeteg hasznos tárgytól, érdekes eseménytől és gyakran továbbjutási lehetőségtől (!!!) fosztod meg magad. -
#3961 Amúgy ha lenne magyarosítás a jatekhoz akkor szntem senki se kérdezgetne de még egy ideig nem lesz: ).Amúgy elég hülye emailom érkezett. régen vagy 1 évig a jedi knight 2vel játszottam neten. Végül egy klánba is bekerültem ami egy idő után (egy klánhoz képest elég hosszú idő után) elbaszódott. Már mindenki kilépett meguntuk a jatekot és megszűnt. Ma meg kaptam egy emailt, hogy újból felépült a klán és, hogy jöjjek játszani. Vicces nem? DE azért vissza megyek: ). hát de jedi knight 2? Kicsit már old game de akkor is híres jatek sokan szeretik ill. szerették. A 3omnak nem lett nagy sikere a kettő után. Hát főleg, hogy elcseszték a multiyát. Na mind1 hagyjuk ez olyan mintha magamban beszélnék csak most kedvem van írni (amúgy nem írtam volna le) -
#3960 Szerinted az a bazi fényes lila erőtér mi lehet ha nem a "a
Vulkar bázist védő erőtér"? Ne legyél már ilyen szerencsétlen. -
#3959 korribanhoz egy-két tipp: Az elejéről amikor bejutottál a sith bázisra de még csak épp bejutottál és épp elhangzott a szövegelés amit az a pasi tartott utána nem írtátok, hogy ő vele is ilyen memória játékot kell játszani, hogy ilyen hülyeséget kell visszamondani neki. Meg ott nem írtátok, hogy utána több felé is lehet menni van vagy 3 út azon belül 20 elágazás a 3 út küzül bemész az eggyikre és csak akkor érsz be a sírkamrákhoz. És ott van 1 barlang amibe nemtom mit lehet csinálni de nem is fontos helyiség, mert tovább jutottam úgy is, hogy nem mentem bele. Oda oda írhatnátok, hogy nem fontos bemenni. Aztán a sírkamrákról lehetne résztletesebben írni mármint, hogy milyen ellenfelekre számíthatunk bennük. droidokra? misztikus lényekre? Meg az a fal ahova gránátot kell berakni. tehát a végigjátszást nagyon elkapkodtátok ezen a résznél, mert csak annyit írtatok, hogy belehet menni a sírkamrákba ahol egy régi őrült mester van a másikban egy szellem akit a jó oldalra lehet állítani a harmadikban meg semmi különös csak kristályok. meg a főpróbán azt a logikai feladatot, hogy, hogy kell megcsinálni, mert vannak olyan lámák (mint pl. én: D ),hogy lusták lefordítani a szöveget és kísérletezgetni. Tovább még nem jutottam : ). Ja meg észrevettem, hogy minden ellenfélnek van egy gyengéje tehát minden ellenfelet más és máshogy érdemes megtámasni pl. az eggyiet power attack a másikat ez és amaz stb. Van olyan szörny akire egymás után 20szor támadtam power attackal és semennyit se sebződött, mert mindig elhajolt előle.
Na tehát ennyi. ezt most nem muszáj mind beleírni. ezek csak ötletek, hogy mit írhattok és a képek belerakását megerősítem. az lenne az igaz ha videók lenének benne : ) de azér az már sok lenne és nekem még a kép berakás is magas tehát mind1. -
#3958 Ha jól értem Taris-on vagy, az energiafalon kell átmened. Mission tudja kinyitni. Legyen bennt a csapatban és klikkelj az ajtó előtt lévő terminálra, akkor Mission kinyitja. -
#3957 Please HELP! -
#3956 na pl. a Korribant a manaant vagy mit De azt mindenképp!! a korribaan az még nem vészes, mert azt magától is kitudja találni az ember merre kell menni ha már eljutott a sírkamrákig de a manaant azt mindenképp újra kell írni. Esetleg tok pár tippet a korribanon, hogy mit. Csak még ezen a két bolygón vótam a manaanon nem sokat onnét gyorsan elmentem: )