Nos tehát; hogyan lehet átkapcsoni a windowst hogy úgy fessen angol billentyűzetem van??? A Cheat alapján merült fel. Nos tudom hogy amikor valaki kimondja hogy cheat akkor mindenkinek az villan fel az agyán ez is csak egy játék szellemét megölő ember. NEM mindig van ez így. Én például végigvittem már a játékot rendesen. Azért kellene a cheat, hogy egy kicsit szabadjára engedjük a maximalista hajlamunkat. Sokan mondják ezt az alternatív megoldást, bla,bla,bla. Persze! De nem fogok minden mellékküldi előtt mentést csinálni, hogy végigpróbáljam az összes variációt. A Cheat jelen esetben csak segítség hiszen már 20adszor akarok elmenni a Kashyyyk-ra mert a Shadowlandsen vannak aq mandaloriaiak. Vagy elmenni Ajunta pall sírjához mer nem tudtam mit kell csinálni az obeliszkkel. Az ilyen helyzetekhez "szükséges" a cheat. No de az eredeti kérdéshez visszatérve: hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy a kotor úgy érzékelje mintha a ~ bill.-t nyomtam volna le. Lásda #3712-és afölötti hozzászólásokat..