Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a fõhõsre vonatkozik.

Na igen, amúgy nagyon komoly az a robot, hogy ha valaki nem tetszik neki, mindig felteszi a kérdést, hogy lelõhetem már? 8-))))

Shaman
Télleg azt még nem néztem meg,de gondolom a dark illetve a light pontok csak a fõhösünkre vonatkoznak ugye? Tehát a többi kari nem változik ettöl?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Methylisocloro
Sith-ként meg lehet simogatni HK-47 buksiját: hogy jól beszélsz te gyilkos robot 😊

Érdemes sith ként is végignyomni, mert vannak olyan questek amiket jó jediként nem ad be, plusz ez élvezet, hogy mindenkit legyilkolászol. 8-)))

Valószinû, hogy azt csinálta, ha minden questet megcsinálsz, kizárt dolog, hogy 15 óra alatt végignyomd ... De szerintem érdemes a mellék questeket megcsinálni, mert nagyon sok dark/light side pontokat lehet gyûjtögetni, plusz elég sok tapasztalati pontokat ad.

Shaman
15 óra???? és jó jediként vitted végig????
Akkor sztem te a fele játékot kihagytad,mármint semmilyen mellék questet nem csináltál meg,de valószínübb,hogy 1 párbeszédet se olvastál el,csak elnyomkodtad a gombot,stb....
én most járok jó jediként 23 óránál,s az uccsó bolygón Korribanon. És annyira nem szoktam én sem szarakodni,szal haladok a storyban.

Methylisocloro
Na akkor nem vesztettem sokat, pedig van vagy száz darab nálam 😊 Mindent kikukáztam. Én a vége felé 46 óra játékidõnél tartok.

Jonny87
15 óra teljes játékidö 😞 Többet vártam a gametöl. Ha rosszként viszed végig, mennyiben más, mint jóként ? Érdemes sithként is végignyomni ?

\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

Hát jedik ellen nem sokat ér a pajzs, másodpercek alatt leamortizálják rólad, de azért sok sikert a próbálkozáshoz. 8-)))

Hmuda
Mert max 20 a legamgasabb szint.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Methylisocloro
Köszöszöm, pont ott nem néztem, ugy látszik egy kicsit belefáradtam az iszonyatos dark jedi irtásba 😊

Shaman
jobb lennt ahol a medic packokat is aktiválod ott lehet öket aktiválni 1 kittyentéssel.

Methylisocloro
Eltudná magyarázni valaki hogy a shield-eket hogy kell használni? Magamra raktam õket ahol a cuccokat fel kell pakkolni és ki van irva hogy use:5/5. Kell még valamit csinálni velük? Bevallom egyszer sem használtam õket a játék során de most a Star Forge-ban mintha kellenének annyi dark jedi rohangál fel-alá.

Teperinke
Navégrevége. Nekem 30 óra volt a végigjátszás.
lehethogy SPOILER:
A vége azért furi volt, akármilyen világos is vagyok, a befõttesjediknek mindenképpen meg kellett halni. Addig ugyse pusztul meg Malak, amig mindet le nem szívja. A karakterfejlõdés szempontjából pedig az egész indiferens, tehát a fõhõs is szivogathatja õket rendesen. (úgy vettem észre, hogy a starforge rész elejétõl fogva már nem fejlõdik a kari)

Shaman
Gyors spoiler a megoldáshoz.
1. teletöltöd az elsöt
2. átöntöd a másodikba
3. kiüríted a másodikat
4. ami az eslöben maradt átöntöd a másodikba.
5. feltöltöd az elsöt
6. átöntöd a másodikba.

Shaman
Nem a mérvgezést kellet volna választanod,hanem a másik lehetöséget (felrobbantani azt a valamit). Utána meg a tanács elött próbáld az igazat mondani,meg gyözködd õket,s akkor nem tiltanak ki.

Hmuda
reggel van
*mód

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Igen. Ne mérgezd meg a halat és gyõzködd õket. Ez az egyetlen mók.

noh, teljes feats lista a Lionheart oldalon, bazz

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Skynet
Ha manaanból kitíltanak van rá mód hogy visszajussak?😊))
Pedig elég komoly célzásokat tettek rá korábban amíg eljutottál addig, bár én sem gondoltam volna, hogy mi van, ledöbbentem én is. 8-)))

1.01-et honnan lehet leszedni?
meg valami szagos fiola
bomba a hullákba
Lacc
Miért ne lehetnél?
Kandurex
Én is az után kajtatok, de még semmi 😞(((

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Esetleg valaki nem tud crack-et a végleges 1.01-es patch-hez?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

szegény sunryt halálra ítélték, de végül életfogytiglan lett belõle😊

*hardcore

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nekem az utility droidal ál csak nagyon ahrdocre dolgokhoz kell compter spike... (pl magába a rendszerbe lépsébe, mapletöltés meg hasonlok 0 spike kell aszem)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Sir Quno Jedi
AZÉRT már dark point jár, fújjj !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kandurex
Kijött a hivatalos 1.01 patch rengeteg hibát orvosol...crack?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Én most kezdtem el újra sötét oldallal, és érdekelne, hogy lehetek-e Sith?
Shaman
Azt a befüstölt k......!!!
Huhh!! Mennék nyugisan az uccsó bolygó a Korriban felé,s utközben.....
SPOILER!
Bazzeg mik derültek ki a Leviathanon (vagy hogy híjják a hajót),még most sem jutok szóhoz a döbbenetttõl!! Na de ne aggódjatok nem lövöm le a poént. Mindenesetre érdekes fordulat....:-))))

Vagy fejlõdsz egy kicsit, vagy úgy ölöd meg ahogy nemrég leírtam a #1799-es hozzászólásnál.

Azt is érdemes a utility droiddal csináltatni, bár sztm tök felesleges a droidokkal foglalkozni, engem pl az assault droidom csak idegesített, hogy mindig lemarad. 8-))

Hmuda
Te vagy gyenge. Haladj a történettel és késõbb próbálkozz (mikor majd Canderous felajánlja a kijutás lehetõségét, akkor érdemes).

Hixer
Hey, hogy apíbe lehet kinyírni a legelején azt a starkillert?? A kocsmában a huttnál, lehet verekedni, legyõztem, a bejáratnál állt egy csávó, deathmatch-re invitált, elfogadtam, harcolok, de erõs nagyon, lehet hyogy én vagyok gyenge...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Shaman
Ez okes de az életre keltett droidokhoz nem az kell hanem repair item,nem?

Eye-scream
Bizony a hackelés rulz.
A spike mennyiség attól függ, hogy a hackelõnek milyen magas a computer use skillje. Én a kis utitily droidot mindig magammal vittem és a vége felé már kb 10 spike-ból leirtottam egy teljes bázist...😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Én azt vettem észre, hogy ha a droiddal hacekelk vagy török fel valami security cuccot, akkor kevesebb spike kell. Bár én mindig csak az adott hely térképét szedtem le, nagyon ritkán volt, hogy kikapcsoltam a droidokat is.

I.C.ram
Auért pl. mert a hackelesekért marha sok exp jár. Másik meghogyha a hackeléssel ölsz meg bárki, vagy a te általad életre keltett droiddal, akkor is te kapod az expet, ugyanannyit, mintha te ölted volna le, és legalább megspórolod a health packeket.
Shaman
Hát a Manaan-on például van egy árus a hangár környékén akinél kifogyhatatlan mennyiségü computer spike van.
De egyébként minek hackeled meg öket?Max 2-3 küldetésnél fontos,egyébként csak robotokat tudsz kikapcsolni vele,kamerát nézni,meg ilyenek. Én direkt nem kapcsoltatom ki a robotokat,hogy kapjak Xp-t a harcokért.....

I.C.ram
Valaki tudja, hogy a computer felhackelésére használatos Computer Spike-okat, honnan lehet nagy mennyiségben/olcsón szerezni? Nem lehet valahogy computer spikeok nélkül hackelni? Mert kicsit soknak tartom azt, hogy egy hackelés elvisz kb 15 db spikeot, amit kb. 5-6 küldi alatt is alig tudok összeszedni. A boltosoknak meg alig van pár. Késõbb meg a droid majd fog nekünk gyártani, de õ is csak egyet. Nagyon ritkán lehet csak újra kérni spikeot tõle.
Shaman
Egyébként magyar nyelvü leírásról,végigjátszásról én személy szerint nem tudok. A Magyarítását már elkezdték tudtommal,de mivel írtó sok a szöveg,ha nem is unnak bele a fordítók,akkor is nagyon sokáig tartana.
Angol nyelvü végigjátszást viszont találhatsz.
Például ezen az oldalon találhatsz.

Shaman
2 módja van.
1 A kantinban találkozol egy csajszival aki meghív (ha szépeket mondassz nek) egy partyra az apartmanjába,s a party után találsz ott egy Stih egyenruhát.
2 Asszem ugyanazon a folyosón ahol a fentebb említett apartman van,lesznek Sith katonák,akik valakit fenyegetnek.Ha segítessz neki és levágod a Sith-eket,akkor lesz náluk egyenruha.
Szal amint látod a lényeg az egyenruhán van.Azt kell szerezned mindenképp. (egyébként a második megoldás nem tudom,hogy 100%-ra így van-e,mert én az elsöt csináltam)

hogyan tudok lejutni tarison az lower citybe? van már magyar végigjátszás ,magyarítás ? ha van akkor hol ? segitsen valaki ! may the force be with you!minnél hamarabb válaszoljon aki tud segiteni !

hogyan tudok lejutni tarison az lower citybe? van már magyar végigjátszás ,magyarítás ? ha van akkor hol ? segitsen valaki ! may the force be with you!

Shaman
Olvastam a leírást,de ott sem tudják,hogy azokon az ajtókon hogy lehetne átjutni.ha valaki rájön szóljon.
Egyébként én még nem tratok ott,de már voltam a 3. starmap után a Javinon,s akkor télleg elkotródtak a lények,kíváncsi leszek majd,ha az 5. után odamegyek télleg ilyen kemények-e.
Egyébként próbáltad már úgy,hogy telenyomkodod magad stimultáns-okkal,illetve használod a karodon lévö pajzsot? lehet,hogy úgy le tudod öket könnyebben gyakni (én tuti kipróbálom),mert olyan nincs,hogy ne lehessen megölni óket:-)))