Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Akkor sztem te a fele játékot kihagytad,mármint semmilyen mellék questet nem csináltál meg,de valószínübb,hogy 1 párbeszédet se olvastál el,csak elnyomkodtad a gombot,stb....
én most járok jó jediként 23 óránál,s az uccsó bolygón Korribanon. És annyira nem szoktam én sem szarakodni,szal haladok a storyban.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
lehethogy SPOILER:
A vége azért furi volt, akármilyen világos is vagyok, a befõttesjediknek mindenképpen meg kellett halni. Addig ugyse pusztul meg Malak, amig mindet le nem szívja. A karakterfejlõdés szempontjából pedig az egész indiferens, tehát a fõhõs is szivogathatja õket rendesen. (úgy vettem észre, hogy a starforge rész elejétõl fogva már nem fejlõdik a kari)
1. teletöltöd az elsöt
2. átöntöd a másodikba
3. kiüríted a másodikat
4. ami az eslöben maradt átöntöd a másodikba.
5. feltöltöd az elsöt
6. átöntöd a másodikba.
*mód
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Huhh!! Mennék nyugisan az uccsó bolygó a Korriban felé,s utközben.....
SPOILER!
Bazzeg mik derültek ki a Leviathanon (vagy hogy híjják a hajót),még most sem jutok szóhoz a döbbenetttõl!! Na de ne aggódjatok nem lövöm le a poént. Mindenesetre érdekes fordulat....:-))))
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
A spike mennyiség attól függ, hogy a hackelõnek milyen magas a computer use skillje. Én a kis utitily droidot mindig magammal vittem és a vége felé már kb 10 spike-ból leirtottam egy teljes bázist...😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
De egyébként minek hackeled meg öket?Max 2-3 küldetésnél fontos,egyébként csak robotokat tudsz kikapcsolni vele,kamerát nézni,meg ilyenek. Én direkt nem kapcsoltatom ki a robotokat,hogy kapjak Xp-t a harcokért.....
Angol nyelvü végigjátszást viszont találhatsz.
Például ezen az oldalon találhatsz.
1 A kantinban találkozol egy csajszival aki meghív (ha szépeket mondassz nek) egy partyra az apartmanjába,s a party után találsz ott egy Stih egyenruhát.
2 Asszem ugyanazon a folyosón ahol a fentebb említett apartman van,lesznek Sith katonák,akik valakit fenyegetnek.Ha segítessz neki és levágod a Sith-eket,akkor lesz náluk egyenruha.
Szal amint látod a lényeg az egyenruhán van.Azt kell szerezned mindenképp. (egyébként a második megoldás nem tudom,hogy 100%-ra így van-e,mert én az elsöt csináltam)

Egyébként én még nem tratok ott,de már voltam a 3. starmap után a Javinon,s akkor télleg elkotródtak a lények,kíváncsi leszek majd,ha az 5. után odamegyek télleg ilyen kemények-e.
Egyébként próbáltad már úgy,hogy telenyomkodod magad stimultáns-okkal,illetve használod a karodon lévö pajzsot? lehet,hogy úgy le tudod öket könnyebben gyakni (én tuti kipróbálom),mert olyan nincs,hogy ne lehessen megölni óket:-)))