11368
-
#3829 Szerintem tedd fel újra a drivereket (dx9, catalyst) -
#3828 Ez furcsa, mert egy haveromnak pont 9100-e van és gond nélkül fut neki a játék. -
#3827 Nem az más, van külön Keyboard, ahol a layout-ot lehet állítani -
#3826 Control Panel, Keyboard -
#3825 esetleg küldhetnél nekem valami anyagot fordítani -
#3824 Igen. De mondjuk síma szinező kristályokkal nem sokra mész (kivéve a két ultrabrutálstb szinező kristályt, de azt csak alegvégén veheted meg jópénzért. -
#3823 hmm...nem fedeztél fel némi szkeptikusságot a hozzászólásomba? -
#3822 De, ez volt az egyszerubb. A nehezebb a diplomatikus változat ;] -
#3821 Hát nem, én például hülyére gyalogoltam magam míg light pontot kaptam.... -
#3819 Visszaolvasgattam, nos, tényleg kellene folytatni...khm..khm..Hmuda!? Hol bujkálsz? -
#3818 Na mi újság emberek? Folytatódik a leírás? Most tolom másodszorra, nagyon kellene a többi bolygó mellékei is :) -
drumlin222 #3817 sziasztok
következő a gondom> radeon 9100-el játszanék a kotorral, de azt mondja a játék, mivel nem teljesen opengl 1.4 kompatibilis a kártya, nem jó a configom. ennek megfelelően össze is omlik rendesen...
van valami ötletetek ennek a megoldására? új vga egyelőre nem játszik.. :) -
#3815 Az nem fénykard, hanem síma kard. A játék összes létező fénykardja tökéletesen egyforma tulajdonságú a maga alkategóriáján belül (ez még a nevesített Sith LightSaberre is vonatkozik). -
#3814 Nyelvi és Treületi beállítások a vezérlőpulton. -
#3813 Unom már hogya z emberek totál lusátk akárcsak egy klikkelés erejéig belenézni a leírásba és inkább tökfölös kérdésekkel bombázzák a topicot. -
#3812 Bocs relatíve a legfelsőt...
-
#3811 Nos tehát a feladatot nem fogom megoldani azt csináld magad, alapvető logika!!!!
MINDIG csak a legfelső kört mozgathatod!!!
A legfelsőt olyan helyre teheted ahova akarod...
A középső-felsőt oda teheted csak, ahol nincs felső kör . EZ NEM AZT JELENTI, HOGY A FELSŐT NEM TEHETED OLYAN OSZLOPRA, AHOL NINCS KÖZÉPSŐ-FELSŐ!!!!!
A középső-alsót oda teheted csak ahol nincs semmi, vagy csak az alsó kör van.
Alsó kört csak üres oszlopra tehetsz. -
#3809 magyarul mit ke csinni? -
#3808 IGEN OTT VAGYOKKKKK! -
#3807 Enyje terra te is voltál a azbeszten?? -
#3806 nem biztos hogy tudja mi az. -
#3805 Hanoi tornyai játékot kell játszani. -
#3804 ilyen fénykörös oszlopoknál vagy igaz??? -
#3803 szar rajz bocs. -
#3802 hol vagy? a savmedencénél, vagy még az előtt elmentél balra???
| | ^
--- | erre mentél ugye???
---
| | -
#3801 a dark side pontok meg leszarva:) -
#3800 Néha tényleg jobb gonosznak lenni pl. még a jatek elején a tarison amikor meg kell venni egy droidot ami a csapatod tagja lesz. Tudod ki fog 2000ret fizetni érte!elég egy beszólás és csá. -
#3799 én még a korribanon vagyok de már az utolsó próbán. Egész jó kis pálya. De nem értem amikor bemegyek a főpróba ajtaján akkor azt írtátok a végigjátszásban, hogy egy bonyolult logikai feladat van ott. hát tényleg és én nemtom mit kell ott csinálni! DE KELL A JATEK LEGJOBB FÉNYKARDJA! tehát segítséget kérek. köszi!!4 -
#3798 Nos tehát; hogyan lehet átkapcsoni a windowst hogy úgy fessen angol billentyűzetem van??? A Cheat alapján merült fel. Nos tudom hogy amikor valaki kimondja hogy cheat akkor mindenkinek az villan fel az agyán ez is csak egy játék szellemét megölő ember. NEM mindig van ez így. Én például végigvittem már a játékot rendesen. Azért kellene a cheat, hogy egy kicsit szabadjára engedjük a maximalista hajlamunkat. Sokan mondják ezt az alternatív megoldást, bla,bla,bla. Persze! De nem fogok minden mellékküldi előtt mentést csinálni, hogy végigpróbáljam az összes variációt. A Cheat jelen esetben csak segítség hiszen már 20adszor akarok elmenni a Kashyyyk-ra mert a Shadowlandsen vannak aq mandaloriaiak. Vagy elmenni Ajunta pall sírjához mer nem tudtam mit kell csinálni az obeliszkkel. Az ilyen helyzetekhez "szükséges" a cheat. No de az eredeti kérdéshez visszatérve: hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy a kotor úgy érzékelje mintha a ~ bill.-t nyomtam volna le. Lásda #3712-és afölötti hozzászólásokat.. -
#3797 Hat elindulsz keletre. De csak ugy koborolni nem lehet a dunek kozott, mert az karos lehet az egeszsegre, tokegyedul, terkep nelkul...
Igy szerezz valami utmutato a homokhoz, de hogy hol, hat kerdezoskodj... -
Inquisitor #3796 Kéne pár tipecske.
A Tatooinon vagyok és kéne valami pénzkereseti lehetőség ... sajna a motorversenyhez béna vagyok. :))
Meg hogyan lehet bejutni a keleti dünékhez????
Ja és mitől lett tripla erős minden ellenfelem?
A sárkányokat meg se tudom karcolni, eddig gyerekjáték volt, a homokemberek meg 20 pontot gyógyulnak körönként ... :( -
#3795 Szep, gratula!
Egyebkent leirtam mar, de telleg csak ajanlani tudom mindenkinek a sotet oldalt. Nem feltetlen a felfogas miatt, inkabb a beszolasok es valaszok miatt. Neha eskuszom a regi lucas kalandjatekok szovegei es jeleneteivel is felveszik a versenyt. Gondolok itt pl a vizes bolygon arra a jelentre, amikor egy kutato bezarkozik a szekrenyben a bazison, es az istennek sem hajlando elojonni, akarhogy is imadkozol neki. Aztan eloveszed a fenykardot..... ;] (HK beszolasait hogy ne is emlitsuk eheh) -
#3794 Csak, hogy részeredményt kapjatok: már túlléptük a 7%-ot... -
#3793 Üdv emberek! Nincsen kedvetek vagy szabadidőtök részt venni a fordításban?
Ha többen lennénk, akkor jobban tudnánk haladni.
Jelentkezni lehet:
[email protected] címen.
Vagy pedig nálam. -
#3792 igen -
#3791 Hali!
Megvan neked a Flash Player 7?:) -
#3790 Hát gondolom nem vayg még jedi (hogyan is lehetnél). Sajnos ilyenkor nincs más mint medpack. Viszont ne fájjon a fejed, ha valakinek elfogy a HP-je, mert akkor csak elájul, nem hal meg. -
#3789 Nah sikerült, Mission majdnem meghalt(3/35) Hogy tudom felgyógyítani? Már nincsen medipackom. Van valami más módszer a felgyógyításra? -
#3788 Nem. Ha kell extra fénykard, akkor kapsz a kinyírt Dark Jediktől, vagy ha esetleg a boosterkrisályokra gondoltál, akkor a hajó szerelőasztalát próbáltad már esetleg? :P
(ott még színezőkristályt is lehet váltani tudod) -
#3787 Nekem még a végszükséglet se elég magyarázat. Ha valamivel nem brok el, akkor általában addig próbálkozok, amíg nem sikerül. Sokkal nagyobb megelégedés, ha magamtól, csalás nélkül oldok meg egy problémát, mint egy síma kód bepötyögésével, ami totál elveszi a győzelem örömét. :PPP