Voltak dolgok, amiket szerintem gyengén oldottak meg a készítők:
1. A boltoknak semmi értelme nincs, soha nem kellett vennem semmit. Mindent megszereztem a ládákból, hullákból stb. Ez így erősen vacak.
2. Túl hamar kapjuk meg a jedi lehetőséget, emiatt enyhén szólva könnyű lesz a játék. Na meg a többi jedi társ, a Dantoinne pl. már meg van Juhani, Bastilla és én....hát nem sokan álltak meg előttünk. Nem kellett volna, szinte még a játék elején, ilyen gyorsan. Sokkal élvezetesebb lett volna, ha komolyan, szervesen a főszálhoz tartozó, nehezen és rengeteg harc árán megszerezhető jedi társak.
3. Fegyverek. Egy kispisztoly ne legyen már egyenlő egy roham karabéllyal. A belőhető drogoknak se láttam túl nagy hasznát. A mentőcsomagok csak Tarison kellenek, utána értelmüket vesztik, mint ahogy az összes fegyver (lsd 2 pont.)
4. Mini-game –től egy kicsit többet vártam, keményen visszaköszönt a Nintendo feeling.
5. A játék szerintem rövid.
6. Grafikai megvalósítás helyenként maximálisan gyönyörű, másutt meg lehetett volna rajta bőven javítani.
7. Egy fél rakat BUG.
8. AMÚGY MEG A LEGISTENCSÁSZÁRABB JÁTÉK AMI VALAHA IS A KEZEM KÖZÖTT MEGFORDULT!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!