• Calver
    Na ezt is kivittük... igaz, már tegnap de basztam beírni ide. Ki milyen karival nyomta a gémet? Részemről egy Soldier/Jedi Consular, 8. szinten váltottam, sötét oldal ezerrel, valami iszonyatos pusztítást bírtam véghezvinni Force Stormokkal meg Killekkel! (pl mikor 6 emberre egyszerre hatott a force storm - 6*40 durván 240 sebzés, 10 erőpontból, amiből volt bőven 200 fölötti mennyiség (ugye sötét oldal duplázza, lehet volt 300 is, nemtommá...) Ja és persze végig Difficulton vittem az egészet és így is kurvakönnyű volt. Belerakhattak volna igazán egy Insane szintet is mint BG2ben! Most ujrakezdtem egy fél fokkal békésebb karival, egy Scoutal aki késöbb majd Guardianra vált át (kiszámoltam hogy így kapom a legtöbb featet, a legtöbb skillt - kimaxolhato persuade -, valamint a legjobb mentődobásokat, mégha az attack bonusom kettővel kisebb is lesz és a vitalitym is kemény 16al - kompenzálandó implantokkal). Ja és a változatosság kedvéért megnézem milyen a jó oldalon játszani, mondjuk egy-két dolgot így sem fogok kihagyni (ld. sárkányvadász kiherélése a Tatooine-on) Amugy sztem aranyos kis gém ez, nekem nagyon bejön, pedig nem vagyok vmi nagy SW fan. Az meg kifejezetten teccik hogy erősen átalakított D&D 3e-t használ!