antijedi#3333
amikor beszéltél elején midnenkivel megvan hogy presztizst kell gyüjteni akkor viszamész a nőcihez (aki árulásra is buzdit) és beszélsz vele hogy adjon tippeket hogy tudnál szerezni presztizst, nah akkor az mondja hogy az egyik tanitvány hajlamos megbizni emberekben és hajlandó lenne esetleg összeálni veled azért hogy könyebb dolga legyen
nah ako odamész a tanitványhoz ((egy csaj , már nem tom a nevét de max végignézed mindet :P) beszélsz vele és valahogy meggyözöd (presuade, de lehet az is elég ha jol nyomkodod válaszokat), hogy szövetkezetek és szerezétek meg együt az egyik artifact-ot, mondja hogy hol találkozatok, akkor odamész (a sir-ok elöti rész legvége) és ott találkozol vele, akkor ott is beszéltek majd jönnek az állatok amiket le kell gyakni és ha megvan a csaj kiveszi belőlük a holocron-t, ezután töbféle képpen lehet intézni a dolgokat, én csak azt tom amit én csináltam: csaj azt mondja hogy megmondja a főnöknek hogy mi is benne voltunk (de ő viszi vissza) erre én közöltem hogy ez igy nem fog menni, majd simán legyaktam , elvetem a holocront és viszavitem a főmuftihoz, és ő még meg is dicsért hogy milyen leleményes vagyok :) (neki emgmontam az igazat hogy megöltem a másikat és elvettem tőle)
kb ennyi :)