• [NST]Cifu
    Akkor én mit szóljak? A fel napom arra ment el, hogy végre valahogy működésre bírjam a KOTOR-t (eddig jó ha menüig eljutott - és fogalmam sem volt mi miatt...). Félsiker után (a 100Hz-et az istennek sem sikerült beállítanom) játszottam két órát, majd húztak a többiek, hogy menjek neten játszani. Namost újabb órácska volt, amíg belőttem, hogy az ne 60Hz-en akarjon már futni. Sikerült, játszottunk egy jót. Most egy fél órát még játszani akartam a KOTOR-al, mire olyat csinál, hogy már a menünek a bal-felső 2/3 elfoglalja az egész képet (Ha belépek az options-ba, akkor az "OK/CANCEL" gombokat már nem is látni). Az utóbbi fél órában ezzel szórakoztam, de úgytünik, újra fel kell raknom a videókártya driverét...

Kicsit bezzinzettem már ettől a játéktól, folyamatosan fogadkozok, hogy letörlöm a rákba az egészet...

UI: amúgy a legnagyobb lelki nyugalommal is eljátszok ultrabugos játékokkal (pl. Street Legal), de ott legalább a játék elindul, és a bugok csak játék közben jelentkeznek - itt viszont még játszani sem tudok...